KUCHARZ Słupsk oferta pracy IMPEL CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 13,7 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, wydawanie i mycie termosów, dbanie o porządek na stanowisku pracy; Umowa na 3 miesiące, z możliwością przedłużenia i zmiany umowy na umowę o pracę.
Data publikacji: 2018-06-06
Lokalizacja: Słupsk (pomorskie)
Pracodawca: IMPEL CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Hubalczyków 1, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków, wydawanie i mycie termosów, dbanie o porządek na stanowisku pracy; Umowa na 3 miesiące, z możliwością przedłużenia i zmiany umowy na umowę o pracę.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 13,7 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Słupsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Słupsk
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Słupsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 13,7 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.06.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Minimum rok doświadczenia na podobnym stanowisku; Praca w systemie zmianowym (2 dni pracy na 2 dni wolnego)
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
IMPEL CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy:
Hubalczyków 1, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Godziny : wstępnie kontakt telefoniczny
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Słupsk
Gmina pracodawcy: Słupsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Słupsk
Ulica pracodawcy: Hubalczyków
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.06.2018
Oferta pracy ważna do: 28.06.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 07.06.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 06.06.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE/ Karczma Chata Wiejska ANDRZEJ SŁAWIŃSKI - 2016-05-18 - Skórzewo (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - Ziębice (dolnośląskie)
Przygotowanie pizzy dla gości według określonych standardów,nadzór nad jakością wydawanej pizzy,dbanie o zaopatrzenie i utrzymanie czystości sprzętu i pomieszczeń.
"TRADE & CONSULT" DAWID KAMIŃSKI - 2016-07-29 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłkówutrzymywanie miejsca pracy w czystości
kontakt przez OHP - 2018-04-13 - Słupia pod Kępnem (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłków pod zamówienie
"Żero" - 2017-04-24 - Skwierzyna (lubuskie)
Przygotowywanie dań obiadowych oraz pozostałych posiłków zgodnie z aktualnym menu.
Wojciech Jakowenko - 2017-08-25 - Kępno (wielkopolskie)
praca w restauracji w godz. 6-22; wynagrodzenie od 4000zł brutto+premia; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą w godz. 7-18 w celu ustalenia terminu spotkania
Firma Gastronomiczna "ADAMSKI" Jacek Adamski - 2016-08-01 - Słupsk (pomorskie)
magazynier
"GROKAM GBL" SP. z o.o. - 2018-01-22 - Mielec (podkarpackie)
planowanie, opracowywanie receptur, przygotowywanie potraw, deserów, ciast, dekorowanie posiłków i wyrobów kulinarnych, sporządzanie listy zapotrzebowania, kreowanie nowych posiłków i wyrobów kulinarnych, kompozycji i potraw
kontakt przez PUP - 2016-12-16 - Zielona Góra (lubuskie)
Dostępne stanowiska pracy na różnym poziomie doświadczenia, od kucharza śniadaniowego po doświadczonego do dań a'la carte
HOTEL DĄBROWA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-06-13 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ - ŚNIADAŃ, DAŃ Z KARTY, WYMAGANIA: YKSZTAŁCENIE MINIMUM ZASADNICZE ZAWODOWE, KULTURA OSOBISTA, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 1 ROK DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, NIEMIECKIEGO; e-mail:kadry (at) hotel-panorama.com.pl; PRACA RÓWNIEŻ W WOLNE DNI W SYSTEMIE 2 ZMIANOWYM W GODFZINACH: 06.00-14.00; 16.00-24.00;
PANORAMA HOTEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-01-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
samodzielne przygotowanie potraw i deserów
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków garmażeryjnych, mącznych, zup oraz dań fit.
NOWA PIEKARNIA Z ŁUKOWA SPÓŁKA Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-02-22 - Łuków (lubelskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
Szkoła Podstawowa nr.60 - 2018-07-09 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłkówZmianowość do uzgodnienia przeważnie 2 dni pracy na 2 dni wolnego lub II zmiany 7-15/15-22Pożądane posiadanie własnego środka transportu ze względu na utrudniony powrót po godz. 22Możliwość noclegu.Wynagrodzenie od 2000 zł brutto
Zajazd & SPA REMI s.c. Regina, Mirosław Wójcik - 2017-05-19 - Bogaczewo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań, menu, kontakt z klientami wietnamskimi, współpraca z pracodawcą wietnamskojęzycznym
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - Jabłonowo (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Dom Pomocy Społecznej Wędrowiec Ewa Wystup - 2017-09-29 - Bytom (śląskie)
wg potrzeb
IKAR-Kielce -ZENON URBAŃSKI - 2016-02-19 - Kielce (świętokrzyskie)
sprawdzanie zgodności dokumentów z dostarczonymi surowcami i półproduktami pod względem ilościowym i jakościowym, prowadzenie ewidencji zużycia surowców przy produkcji, kontakt z kontrahentem z Ukrainy,
Langsteiner Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2018-04-18 - Mników (małopolskie)
montaż - praca w Warszawie
MIKROTIK IT Grzegorz Żabik - 2017-08-09 - Żyrardów (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
Smacznego Iwona Kulczycka - 2016-03-17 - Lubań (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw w restauracji hotelowej
START TRAVEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-05 - Dosłońce (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, praca w stystemie zmianowym 8.00-16.00, 14.00-22.00
RESTAURACJA " APIS "S.C. Krystna Stelmasik, Krystyna Kieszkowska - 2017-08-14 - Koło (wielkopolskie)
do uzgodnienia
XIII LICEUM OGÓLNOKSZTAŁCĄCE Z ODDZIAŁAMI DWUJĘZYCZNYMI - 2018-07-09 - Radom (mazowieckie)
Umiejętność pracy w Małej Gastronomii- Pizzeria.
NIGRO P.P.H.U. - 2017-09-20 - Celestynów (mazowieckie)
Przygotowanie oraz wydawanie wyrobów kulinarnych w placówce gastronomicznej. Zatrudnienie od 02.05.2018r. Praca na dwie zmiany w zakresie godzin 12.00-24.00
PRESTIGE-ART MARIUSZ SZULC - 2018-04-19 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłków dla osób starszych, podstawowa znajomość zasad sanitarnych. Wykształcenie min. zawodowe - kucharz, doświadczenie zawodowe od 1 roku do 5 lat, przygotowywanie posiłków dla osób starszych, podstawy żywienia zbiorowego w/g wymogów sanitarnych.
Dom Seniora " W Dolinie Zagórzanki" - 2016-07-14 - Rumia (pomorskie)
Samodzielne wykonywanie posiłków - dań kuchni włoskiej, robienie pizzy, utrzymanie porządku w kuchni i na zmywaku, nadzór nad towarem. Praca od poniedziałku do niedzieli w godz. pomiędzy 12.00 a 22.00 w równoważnym systemie czasu pracy według ustalonego grafiku w Bielsku-Białej.
kontakt przez PUP - 2018-07-16 - Bielsko-Biała (śląskie)