KUCHARZ S艂upsk oferta pracy Firma Gastronomiczna "ADAMSKI" Jacek Adamski
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 4聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: praca w restauracji w godz. 6-22; wynagrodzenie od 4000z艂 brutto+premia; wst臋pnie kontakt telefoniczny z pracodawc膮 w godz. 7-18 w celu ustalenia terminu spotkania
Data publikacji: 2016-08-01
Lokalizacja: S艂upsk (pomorskie)
Pracodawca: Firma Gastronomiczna "ADAMSKI" Jacek Adamski
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:76-200 S艂upsk, powiat: m. S艂upsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
praca w restauracji w godz. 6-22; wynagrodzenie od 4000z艂 brutto+premia; wst臋pnie kontakt telefoniczny z pracodawc膮 w godz. 7-18 w celu ustalenia terminu spotkania
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 4聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: S艂upsk
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. S艂upsk
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: S艂upsk
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 4聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.09.2016
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: do艣wiadczenie w pracy w restauracji
Nazwa pracodawcy: Firma Gastronomiczna "ADAMSKI" Jacek Adamski
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w S艂upsku
Adres pracodawcy:
76-200 Redzikowo 16A, powiat: s艂upski, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, Godziny : wst臋pnie telefon w godz. 7-18
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: s艂upski
Gmina pracodawcy: S艂upsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Redzikowo
Numer budynku pracodawcy: 16A
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w S艂upsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.08.2016
Oferta pracy wa偶na do: 31.08.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 01.08.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 01.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
SPRZEDA呕 ART. ELEKTRYCZNYCH
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Bia艂obrzegi (mazowieckie)
Sprawowanie opieki nad uczniami przebywaj膮cymi w 艣wietlicy szkolnej, praca wgodz. 6.30-15.30
SZKO艁A PODSTAWOWA IM.艢W JADWIGI 艢L膭SKIEJ - 2017-11-28 - Dzia艂oszyn (dolno艣l膮skie)
Wyk艂adanie przedmiotu mechanizacja rolnictwa w szkole zaocznej dla doros艂ych na kierunku technik rolnik; kontakt z pracodawc膮 osobisty w godzinach (10-12), telefoniczny (9-18), e-mailowy.
AP Edukacja Sp. z o. o. - 2015-11-23 - S艂upsk (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w na wyznaczony czas i w okre艣lonych ilo艣ciach. Dokonywanie zakup贸w. Utrzymywanie stanowiska pracy w nienagannej czysto艣ci.
Niepubliczne Przedszkole Mali Odkrywcy Agnieszka Mrzyg艂贸d - 2017-06-20 - Tychy (艣l膮skie)
Obs艂uga hotelu
kontakt przez OHP - 2016-09-13 - S臋dzisz贸w (艣wi臋tokrzyskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-05-09 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w dziale handlowym
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Wiechlice (lubuskie)
PRZYGOTOWYWANIE P脫艁PRODUKT脫W, POSI艁K脫W, UTRZYMANIE CZYSTO艢CI W MIEJSCU PRACY, WSP脫艁PRACA Z ZA艁OG膭 TAWERNY;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRACY POD PRESJ膭 CZASU, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMO艢膯 HACCP, MIN. 5 LAT DO艢WIADCZENIA W 呕YWIENIU ZBIOROWYM
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
terminowe,jako艣ciowe i smakowe przygotowanie posi艂k贸w oraz ich wydawanie osobom uprawnionym
22 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy w Olsztynie - 2016-12-20 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 KUCHNI WIETNAMSKIEJ
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Tomasz贸w Mazowiecki (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na umow臋 zlecenie wg grafiku, r贸wnie偶 w weekendy w Ko艂obrzegu.Wynagrodzenie 100z艂 brutto/dzie艅/rejs.
AHA PLUS Bogus艂aw Wielento - 2016-08-29 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-08-17 - Gliczar贸w Dolny (ma艂opolskie)
Przygotowywanie, gotowanie potraw kuchni orientalnej. Pzrewidywany czas zatrudnienia 3 lataMiejsec pracy: Wroc艂aw, aleja Hallera (C. H. Borek), Aleja Bielany - Bielany Wroc艂awskie, ul. Czekoladowadyspozycyjno艣膰 10-208 h pracy w tygodniu sala G
kontakt przez PUP - 2018-02-16 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Praca w kuchni; prace porz膮dkowe; gotowanie; obs艂uga klienta; przygotowywanie obiad贸w i fast food-贸w.
RENATA JAKUBIAK FHU HD-PROJEKT - 2017-06-13 - Osolin (dolno艣l膮skie)
Bezpo艣rednia wsp贸艂praca z szefem kuchni, kierownikiem dzia艂u 偶ywienia oraz dietetykiem, obr贸bka wst臋pna, wt贸rna i termiczna surowc贸w, przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z raportem 偶ywieniowym i jad艂ospisem, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, sprawdzanie towaru wydawanego z magazynu, sumienne wykonywanie obowi膮zk贸w s艂u偶bowych, przestrzeganie zasad Dobrej Praktyki Higienicznej i Produkcyjnej oraz systemu HACCAP. Praca od Pn do Nd, 6-14 lub 11-19.
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ - 2017-01-03 - Piekary 艢l膮skie (艣l膮skie)
Sporz膮dzanie da艅 kuchni bangladeskiej.
kontakt przez PUP - 2018-06-28 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie i serwowanie potraw, sk艂adanie zam贸wie艅 u dostawc贸w
F.P.H. PAOLA Eksport Import Paulina Golec - 2016-03-15 - Kraczkowa (podkarpackie)
wg stanowiska
HOTEL ECHO - 2016-04-08 - G贸rno (艣wi臋tokrzyskie)
Zgodnie ze stanowiskiem, praca w godz.12.00-20.00
BAKS Alina Borucka Restauracje McDonalds - 2017-05-05 - S艂upsk (pomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w dla go艣ci restauracji
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Chojn贸w (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Zakopane (ma艂opolskie)
- przygotowywanie posi艂k贸w profilaktycznych,- wydawanie posi艂k贸w profilaktycznych, - przygotowywanie da艅 garma偶eryjnych, - porz膮dkowanie stanowisk pracy.
CZARNOCKA ALICJA DZIA艁ALNO艢膯 GASTRONOMICZNA - 2017-09-26 - Soko艂贸w Podlaski (mazowieckie)
przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni orientalnej tj.: kulfi, samosy, sarma itp., przygotowywanie sos贸w napoj贸w
kontakt przez PUP - 2017-10-22 - 艁azy (mazowieckie)
1. Przej艣cie instrukta偶u szkoleniowego z zakresu BHP I P.PO呕.2. Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod k膮tem zasad HACCP, BHP I P.PO呕.3. Instrukta偶 stanowiskowy, zapoznanie si臋 ze sprz臋tem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowisku.4. Mycie oraz czyszczenie 艣rodkami myj膮cymi przy u偶yciu zmywarki, wyparzarki oraz mycie r臋czne talerzy, sztu膰c贸w, sosjerek, zmywanie narz臋dzi kuchennych: chochle, no偶e, deski, pojemniki, itp., zmywanie naczy艅: garnki, patelnie, miski.5. Utrzymanie maszyn i mebli kuchennych w nale偶ytej czysto艣ci. Mycie pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza.6. Mycie, obieranie, krojenie, dzielenie na cz臋艣ci artyku艂贸w spo偶ywczych: warzywa, mi臋sa, sery, sosy, sma偶enie na urz膮dzeniach gazowych i elektrycznych.7. Porcjowanie produkt贸w, pilnowanie procesu pieczenia, gotowania.8. Przygotowywanie sa艂atek, panierowanie, obsma偶anie, gotowanie: warzyw, jarzyn, mi臋s.9. Przechowywanie surowc贸w i p贸艂produkt贸w: sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spo偶ycia zabezpieczenie przed zepsuciem, kontrola temperatur urz膮dze艅 ch艂odniczych.
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Sul臋czyno (pomorskie)
Prace pomocniczo-porz膮dkowe przy budowie drogi S-5.Miejsce wykonywania pracy:Prusice lub Wysoki Ko艣ci贸艂
"CZECHANOWICZ-EKOLOGIA I ZIELE艃" SP. Z O.O. - 2015-11-17 - Korze艅sko (dolno艣l膮skie)
- przygotowywanie da艅 kuchni tureckiej w punkcie gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie potraw, zapewnienie wysokiej jako艣ci produkt贸w i us艂ug orazprzestrzeganie norm i standard贸w produkcji. Dodatkow膮 odpowiedzialno艣ci膮Kucharza b臋dzie estetyczne prezentowanie potraw i da艅, dbanie o prawid艂owemagazynowanie 偶ywno艣ci i sprz臋tu oraz przestrzeganie zasad post臋powania z偶ywno艣ci膮
PUB MASKA - 2017-05-19 - Opole (opolskie)
- przygotowywanie posi艂k贸w i napoj贸w do bufetu szpitalnego
Catermed S.A. - 2017-03-14 - Chrzan贸w (ma艂opolskie)
przygotowanie posi艂k贸w, potraw, zamawianie p贸艂produkt贸w u dostawc贸w
kontakt przez PUP - 2016-12-07 - Z艂otoryja (dolno艣l膮skie)
obs艂uga klienta, sprzeda偶 paliw
kontakt przez PUP - 2016-08-08 - Siemiatycze (podlaskie)