KUCHARZ Dosłońce oferta pracy START TRAVEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw w restauracji hotelowej
Data publikacji: 2017-09-05
Lokalizacja: Dosłońce (małopolskie)
Pracodawca: START TRAVEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:32-222 Dosłońce 56, powiat: miechowski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw w restauracji hotelowej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Dosłońce
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: miechowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Racławice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.09.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie zawodowe min.1 rok
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
START TRAVEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Powiatu Krakowskiego
Adres pracodawcy:
Kapelanka 60, 30-347 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: kontakt telefoniczny, email
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: m. Kraków
Gmina pracodawcy: Kraków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kraków
Ulica pracodawcy: Kapelanka
Numer budynku pracodawcy: 60
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Powiatu Krakowskiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.09.2017
Oferta pracy ważna do: 03.10.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 05.09.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 05.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodnie z umowa
kontakt przez PUP - 2018-03-02 - Kluczbork (opolskie)
Przygotowanie kebabu oraz potraw typu fast food.
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Wadowice (małopolskie)
Przygotowywanie potraw z karty
Kornel - Sylwester Trybulec - 2018-03-23 - Mielec (podkarpackie)
wykonywanie prac budowlanych, murowanie, zbrojenie, prace ciesielskie. Praca na jedna zmianę na terenie całej Polski
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Kraków (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Warszawa (mazowieckie)
Wykształcenie średnie kierunkowe; wymagane 2 lata doświadczenia w zawodzie; komunikatywna znajomość j. angielskiego; dokładność; pasja do gotowania; książeczka sanitarno-epidemiologiczna; umiejętność pracy w zespole; zakres obowiązków: przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami restauracji; zapewnienie najwyższej jakości wydawanych potraw oraz dbałość o ich estetykę; utrzymywanie porządku w miejscu pracy; wykonywanie zamówień na surowce u wyznaczonych dostawców; koordynowanie realizacji planów finansowych kuchni poprzez analizowanie sprzedaży i kontrolę kosztów surowca; nadzór nad sporządzaniem inwentaryzacji surowców oraz produktów znajdujących się na kuchni; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice; umowa zlecenie
HOTELE DIAMENT SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-05-09 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej, rosyjskiej, indyjskiej
"SOGO" s.c. KATARZYNA KUMMER, MACIEJ KUMMER - 2017-05-04 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującym menu i zamówieniami gości, opracowywanie menu restauracji oraz imprez specjalnych wspólnie z szefem kuchni, dbałość o czystość pomieszczeń kuchni, sprzętów i naczyń kuchennych , stosowanie norm i zasad zawartych w księdze HACCP, zamówienia i odbiór towarów żywnościowych oraz napoi.
Marzenna Bielonko "KAYLON" - 2016-04-26 - Suraż (podlaskie)
Ładowanie odpadów na śmieciarkę, prace gospodarcze i porządkowe
ZAKŁAD GOSPODARKI KOMUNALNEJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-18 - Zawiercie (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-05-04 - Warszawa (mazowieckie)
.
P.P.H.U.''LECHMAR''L.LAGNER - 2017-12-04 - Szydłowiec (mazowieckie)
Zainteresowane osoby z profilem II powinny zgłosić się do swojego doradcy klienta po skierowanie do pracodawcy. Oferta pracy w ramach refundacji kosztów wyposażenia lub doposażenia stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Rybnik (śląskie)
Kucharz- przygotowywanie dań, robienie zamówień, produkcja dań.Pomoc kucharza - wykonywanie poleceń kucharza, obróbka warzyw i mięs
Wojciech Górecki Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe "IKAR" - 2016-12-12 - Węgrów (mazowieckie)
Aktywne pozyskiwanie klienta. Obsługa posprzedażowa.Wynagrodzenie prowizyjne. Praca na terenie Stalowej Woli.
PROFI CREDIT POLSKA S.A. - 2016-06-16 - Stalowa Wola (podkarpackie)
.
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Kikół (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków(śniadania,obiady,powieczorki), zamówienia towaru,prowadzenie pełnej dokumentacji HACCP
"Akademia Prymusa" Niepubliczna Szkoła Poddstawowa Nr 1 - 2017-02-22 - Sochaczew (mazowieckie)
Zgodnie z umową. Praca w Ropczycach ul. Mickiewicza 22
INNEN Sp. z o.o. - 2016-09-20 - Ropczyce (podkarpackie)
Przyrzadzanie posiłków dla calego Szpitala i na potrzeby zewnętrzne.
SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHICZNIE CHORYCH IM. ST. KRYZANA - 2018-04-09 - Starogard Gdański (pomorskie)
przygotowywanie potraw
"SYCYLIANA" Piotr Kwaśniewski - 2018-03-20 - Słubice (lubuskie)
Przyrządzanie posiłków (pizzy).
"ALFORNO" ADAM CIĄPAŁA, BAR PODZWIERZYNIEC 31 W ŁAŃCUCIE - 2015-12-15 - Łańcut (podkarpackie)
Pisanie i koordynowanie zamówień, bieżąca pomoc w administracji firmy, koordynacja zaopatrzenia sklepów, przygotowanie paczek. Praca 4 godz. dziennie lub 8 godz. co drugi dzień (możliwość pracy 8 godz. dziennie). Praca od poniedziałku do piątku między 8:30 a 16:30.
JADWIGA BIEDA BALMARQ - 2018-02-16 - Kraków (małopolskie)
Gotowanie - kuchnia polska (garmażerka)
Ewa Nanke Sklep mięsno - wędliniarski "PIGI" - 2016-10-18 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Bełchatów (łódzkie)
praca w kuchni w Domu Pomocy Społecznej, przygotowywanie posiłków
KUJAWSKO-POMORSKA FUNDACJA POMOCY OSOBOM STARSZYM I NIEPEŁNOSPRAWNYM - 2017-02-22 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw z kuchni polskiej
Zajazd "Ostoja" Lenio Małgorzata - 2017-02-06 - Sporysz (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-07-20 - Kraków (małopolskie)
przygotowanie dań,listy zakupów, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy
RESTAURACJA PUB "CIŻEMKA" SPÓŁKA CYWILNA MAŁGORZATA POSTUPALSKA, LEONARD POSTUPALSKI,ANDRZEJ POSTUPALSKI - 2015-11-09 - Chełmek (małopolskie)
Przygotowywanie dań
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "ALICJA" Alicja Kulesza Gulczyńska - 2018-04-04 - Bogaczewo (warmińsko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-06-14 - Warszawa (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskeim.
kontakt przez PUP - 2017-07-24 - Gdańsk (pomorskie)