KUCHARZ/KUCHARKA - 17/1989 Namysłów oferta pracy OGRÓD SMAKÓW SUTOWICZ ŁUKASZ
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA - 17/1989
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Samodzielne stanowisko kucharza/kucharki
Data publikacji: 2017-12-07
Lokalizacja: Namysłów (opolskie)
Pracodawca: OGRÓD SMAKÓW SUTOWICZ ŁUKASZ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:3 -go Maja 23a/3, 46-100 Namysłów, powiat: namysłowski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Samodzielne stanowisko kucharza/kucharki
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA - 17/1989
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Namysłów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: namysłowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Namysłów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.12.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: doświadczenie zawodowe min. 1 rok
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: KSIĄŻECZKA SANEPID
Nazwa pracodawcy: OGRÓD SMAKÓW SUTOWICZ ŁUKASZ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Namysłowie
Adres pracodawcy:
3 -go Maja 23a/3, 46-100 Namysłów, powiat: namysłowski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: namysłowski
Gmina pracodawcy: Namysłów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Namysłów
Ulica pracodawcy: 3 -go Maja
Numer budynku pracodawcy: 23a
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Namysłowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 07.12.2017
Data dodania oferty pracy: 06.12.2017
Oferta pracy ważna do: 06.01.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 06.12.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 06.12.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie elementów,mierzenie,cięcie,obrabianie,malowanie,łączenie w zespoły.
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Pionki (mazowieckie)
Zgodnie z umową.
kontakt przez PUP - 2018-11-28 - Ropczyce (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem, wynagrodzenie 2000 zł brutto do uzgodnienia, wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą po godz. 10.00
Zakład Produkcyjno-Usługowo-Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluką" Anna, Mariusz i Paweł Stachyra - 2017-01-04 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z menu
PHU Ekotradycja Bożena Duda Oździńska - 2017-10-18 - Cieszyn (śląskie)
przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej, z soczewicy, ryb, nakładanie mięsa na patyk
Sindbad Hamid Rochdi - 2017-02-21 - Łowicz (łódzkie)
Przygotowanie posiłków dla gości restauracji oraz imprez okolicznościowych
kontakt przez PUP - 2016-12-27 - Bobowa (małopolskie)
produkcja do sprzedaży pizzy na wynos, w lokalu, smażenie hot -dogów, przygotowywanie i smażenie gofrów do sprzedaży, frytek, lodów, ciast gotowych, kawy, herbaty oraz napojów zimnych
kontakt przez PUP - 2014-08-22 - Bemowo Piskie (warmińsko-mazurskie)
- przygotowywanie wyrobów gotowych
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Gryfice (zachodniopomorskie)
zg. ze stanowiskiem
Tumska Przystań Sp.z o.o. - 2018-06-27 - Chełmża (kujawsko-pomorskie)
Praca w restauracji, samodzielne przygotowywanie potraw. Praca w godz. 12.00-23.00, weekend do 01.00.
K&M INVEST S.C. Karol Chraniuk Mateusz Lewocki - 2016-02-15 - Siedlce (mazowieckie)
-przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej z ukierunkowaniem na kuchnię marokańską-przygotowywanie jadłospisów-opracowywanie karty dań
HABIBY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-30 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
-
FIRMA TURYSTYCZNO-HANDLOWA "ORKA" RADOSŁAW JAKUB KMITA - 2017-01-05 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
Hotel TARNOVIA S.A. - 2016-04-27 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie potraw, organizacja bankietów, planowanie gospodarki magazynowej.
kontakt przez OHP - 2016-03-15 - Wapowce (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-11-14 - Kwidzyn (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, obróbka wstępna surowców, wykonywanie różnymi metodami potraw z warzyw, owoców i grzybów, jaj i mięsa
Bar SMAKOSZ Józefa Bartczak - 2016-04-19 - Warta (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-19 - Warszawa (mazowieckie)
staż w Restauracji Twoje Smaki
kontakt przez PUP - 2017-03-08 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 8-16, 16-20 w Kołobrzegu na umowe o pracę, rownież w weekendy.
DIVA Sp. z o.o. - 2016-06-30 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowanie potraw ze znajomością kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Biały Dunajec (małopolskie)
Przygotowywanie dań obiadowych oraz pozostałych posiłków zgodnie z aktualnym menu, znajomość kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-09-12 - Kępno (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Warszawa (mazowieckie)
wykonywanie szalunków pod betonowanie
kontakt przez PUP - 2016-04-18 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłów wegańskich, wegetariańskich, wypiek chleba, ciast, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, MILE WIDZIANE ŚREDNIE ZNAJOMOŚĆ KUCHNI WEGAŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO, ORAZ ROSYJSKIEGO; ROZKŁAD CZASU PRACY: 20 GODZIN TYGODNIOWO RÓWNIEŻ W WOLNE DNI; GODZINY PRACY: 10.00-23.00 W SYSTEMIE 2 ZMIANOWYM;
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, układanie menu, obsługa imprez okolicznościowych
ARTE Sp. z o.o. - 2015-12-03 - Świdnica (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
Zgromadzenie Księży Najświętszego Serca Jezusowego (Księża Sercanie) Dom Zakonny - 2018-02-20 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowywanie posiłków
Hotel i Resturacja"Kristal" Krzysztof Sadza Braniewo - 2016-08-10 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-18 - Warszawa (mazowieckie)