KUCHARZ Wodzisław Śląski oferta pracy PLASTER SP. Z O.O.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.
Data publikacji: 2017-08-04
Lokalizacja: Wodzisław Śląski (śląskie)
Pracodawca: PLASTER SP. Z O.O.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Mszańska 1a, 44-300 Wodzisław Śląski, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wodzisław Śląski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wodzisławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wodzisław Śląski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.08.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie zawodowe min. 2 lata
Nazwa pracodawcy: PLASTER SP. Z O.O.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Adres pracodawcy:
Mszańska 1a, 44-300 Wodzisław Śląski, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: wodzisławski
Gmina pracodawcy: Wodzisław Śląski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wodzisław Śląski
Ulica pracodawcy: Mszańska
Numer budynku pracodawcy: 1a
Profil działalności pracodawcy:
-Tynkowanie-Roboty budowlane związane ze wzoszeniem budynków mieszkalnych i niemeszkalnych
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 04.08.2017
Data dodania oferty pracy: 03.08.2017
Oferta pracy ważna do: 31.08.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 03.08.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 03.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw o charakterze garmażeryjnym, dbanie o czystość w miejscu pracy
P.H.U. "KOMA" Marek Komajda - 2017-04-27 - Uniejów (łódzkie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze wietnamskim , przyrządzanie potraw wietnamskich, azjatyckich
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-06-12 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie dań. Praca w Bielsku-Białej w godz. 12.00-22.00 co 2 dzień (wg grafiku).
FHU Bogdan Zalewski Sara Zalewska Restauracja Wrzosowa Chata SC - 2015-11-05 - Bielsko-Biała (śląskie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych
L&P Sp. z o.o. - 2017-05-23 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą menu. Wymagania: wykształcenie srednie - kucharz, staż pracy 1 rok, aktualna książeczka sanepidowska.
GO PIWKO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-02-07 - Wejherowo (pomorskie)
obsługa klienta
Fabryka Mebli BODZIO Bogdan Szewczyk sp.j. - 2016-06-03 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie posiłków dla gości hotelowych
PHU "ALGA" GRAŻYNA PRUSZKOWSKA - 2015-12-28 - Karpacz (dolnośląskie)
obsługa klienta, zamawianie towaru, sprzedaż wyrobów cukierniczych
kontakt przez PUP - 2016-12-29 - Strumień (śląskie)
-
P.H.U. NIKA Jerzy Lewandowski WROCŁAW DOM WCZASOWO-REHABILITACYJNY BAŁTYK W MRZEŻYNIE - 2017-06-26 - Wrocław (dolnośląskie)
Obróbka wstępna warzyw, obróbka termiczna warzyw i mięsa, dbanie o porządek na stanowisku pracywymagania pracodawcy: wykszatłcenie zawodowe- gastronomiczne, znajomość kuchni polskiej, książeczka sanitarno- epidemiologioczna, min. roczne doświadczenie na podobnym stanowisku.
CATERMED SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-04-26 - Lublin (lubelskie)
OBRÓBKA WSTĘPNA WARZYW I OWOCÓW, MIĘSA DROBIU, RYB, OBRÓBKA TERMICZNA POTRAW
kontakt przez PUP - 2018-03-06 - Dębica (podkarpackie)
Sporządzanie wyrobów kulinarnych, sporządzanie surówek, sałatek, sporzadzanie napojów gorących, obsługa konsumentów, inkasowanie od nich należności.
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Płock (mazowieckie)
zgodnie z charakterystyką pracy
FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWA "HANIA" - 2016-11-10 - Pleszew (wielkopolskie)
PRACA W KUCHNI
F.G.H. LOBEJKO DARIUSZ LOBEJKO - 2016-04-21 - Hel (pomorskie)
Praca w restauracji. Przygotowywanie potraw różnych kuchni z naciskiem na tradycyjną kuchnie norweską.WYMAGANIAWykształcenie:Zawodowe jako kucharz. Brak formalnego wykształcenia może zastąpić doświadczenie zawodoweDoświadczenie zawodowe: Wymagane jako kucharz – różne kuchnie, doświadczenie w tradycyjnej kuchni norweskiej będzie dodatkowym atutem.Znajomość języków: Komunikatywna znajomość języka polskiego i angielskiego Inne istotne wymagania:- komunikatywność, umiejętność pracy w zespole, - schludność, dokładność, kreatywność,- posiadanie wiedzy dot. funkcjonowania kuchni
Elvekanten Spiseri AS - 2016-12-08 - Norwegia (Norwegia)
przygotowywanie gotowych posiłków dla gości restauracji,dbałość o najwyższą jakość, smak, estetykę, wydawanych posiłków
kontakt przez PUP - 2018-01-19 - Bobowa (małopolskie)
wg stanowiska. Miejsce pracy: Rabka -Zdrój, Zaryte 14, Dom Wypoczynkowy.
"KARABELA" Sp. z o. o. Tarnobrzeg - 2018-08-16 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
Opieka nad klientami polegająca na skutecznym prowadzeniu kuracji z uwzględnieniem doradztwa w zakresie diety i suplementacji oraz motywacja do osiągania założonych celów. Odpowiedzialność za prawidłowe i efektywne funkcjonowanie placówki. Współpraca z klientami zgodnie ze standardami firmy. Efektywne kierowanie działalnością punktu budowania trwałych i przyjaznych relacji z klientami. Dbałość o wizerunek marki i aktywne uczestnictwo w akcjach promocyjnych. Udział w tworzeniu materiałów merytorycznych.
NATURHOUSE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-01-23 - Koszalin (zachodniopomorskie)
BEZPOŚREDNIA OBSŁUGA KLIENTA W DZIALE I W LINII KAS, SPORZĄDZANIE ZAMÓWIEŃ, EKSPOZYCJA TOWARÓW
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Piekary Śląskie (śląskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty menu, nadzór nad jakością zamawianej żywności, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, dopilnowanie porządku w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Dobiesz (mazowieckie)
-realizacja zamówień-dbanie o czystość stanowiska pracy- wymagana aktualna książeczka zdrowia- przygotowywwanie posiłków dla gości pensjonatu-lista zakupów
Andrzej Świątkowski OŚRODEK MAZURSKI - 2016-06-21 - Okrągłe (warmińsko-mazurskie)
Wymagany tytuł zawodowy kucharza, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, teoretyczna i praktyczna umiejętność sporządzania posiłków, umiejętność pracy w zespole. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortymentów diet, rozdział żywności na oddziały szpitalne, dbanie o porządek i ład w miejscu pracy. Aplikacje zawierające CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzające kwalifikacje zawodowe oraz zgodę na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do procesu rekrutacji można kierować pocztą elektorniczną na dres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poniższej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Państwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzibą w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezbędnych do procesu obecnej i przyszłych rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobiwych (tj. Dz.U. z 2014 r. poz. 1182,1662 ze zm.)".
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ PAŃSTWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2017-11-17 - Rybnik (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-04-12 - Warszawa (mazowieckie)
Samodzielne gotowanie potraw kuchni kurdyjskiej, obsługa klientów w języku tureckim. Umowa o pracę na czas określony, Praca na trzy zmiany: 8:00-16:00, 12:00-20:00, 14:00-22:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Poszukiwani są kucharz na stanowiska od commis do chef de partie.
Alte Oper Frankfurt Restauration Gerd Käfer und Roland Kuffler GmbH & Co. - 2015-08-18 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie posiłków.Praca w godzinach od 7:00 do 15:00 i od 15:00 do 23:00
FIRMA HANDLOWO- USŁUGOWA " DE- LUX" Zofia Pasek - 2017-03-07 - Kolbuszowa (podkarpackie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posiłków, utrzymanie porządku w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Biała Rawska (łódzkie)
- zamiawianie produktów spożywczych regionalnych- przygotowywanie receptur- przygotowywanie dań
DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA KAROLINA JURKIEWICZ - 2016-05-17 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
obróbka termiczna i mechaniczna produktów spożywczych; przygotowywanie i serwowanie potraw; dbałość o należytą jakość serwowanych dań; przestrzeganie przepisów BHP i p. poż.; utrzymywanie czystości pomieszczeń produkcyjnych i magazynowych; kontrola i uzupełnianie stanów magazynowych.
kontakt przez PUP - 2017-10-20 - Leśna (dolnośląskie)