KUCHARZ Łeba oferta pracy Przedsiębiorstwo Wielobranżowe MARKUS-BIS W Łebie Roman Marek
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowaywanie posiłków
Data publikacji: 2017-03-22
Lokalizacja: Łeba (pomorskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Wielobranżowe MARKUS-BIS W Łebie Roman Marek
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Leonida Teligi 20, 84-360 Łeba, powiat: lęborski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowaywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łeba
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lęborski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łeba
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2017
Data zakończenia pracy: 31.08.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Wymagane doświadczenie
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe MARKUS-BIS W Łebie Roman Marek
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lęborku
Adres pracodawcy:
Leonida Teligi 20, 84-360 Łeba, powiat: lęborski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: lęborski
Gmina pracodawcy: Łeba
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łeba
Ulica pracodawcy: Leonida Teligi
Numer budynku pracodawcy: 20
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lęborku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.03.2017
Oferta pracy ważna do: 21.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 22.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 22.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
załadunek nieczystości
A.S.A. Eko-Polska sp. z o.o. - 2016-06-21 - Lubin (dolnośląskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
obsługa maszyny do wykonywania odlewów ciśnieniowych
Odlewnia FERRUM - Wodecki Sp. J. - 2017-03-30 - Końskie (świętokrzyskie)
X
USŁUGI I HANDEL ANDRZEJ ZĄBEK BAR TAWERNA - 2017-08-02 - Łukawiec (podkarpackie)
Przygotowwywanie potraw (zup, dań głównych, sałatek). Praca w godzinach 10:00 - 22:00 a następnie dzień wolny.
Krzysztof Madałkiewicz Domino Bar (Central Park Pizza) - 2016-06-28 - Myślibórz (zachodniopomorskie)
Spawanie elementów metalowych, wiercenie, cięcie, malowanie proszkowe. Rodzaj zatrudnienia - umowa zlecenie. Miejsce wykonywania pracy Reda.
ZAKŁAD PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWY "DALMETAL" MICHAŁ DALETZKI nazwa skrócona: Z.P.H.U "DALMETAL" - 2017-11-29 - Reda (pomorskie)
Praca na magazynie, obsłga wózków widłowych
Filplast Spółka z.o.o - 2016-07-29 - Głogówek (opolskie)
uwaga! Oferta na stanowisko refundowane przez PUP, dla osób bezrobotnych w wieku do 30 lat, zarejestrowanych w PUP.Zakres obowiązków: obróbka wstępna, gotowanie dań obiadowych, sałatek, deserów.
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni azjatyckiej, w tym balijskiej,obsuga klienta.
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Józefów (mazowieckie)
Wymagania: wykształcenie min. zawodowe, min. 1 rok stażu pracy.Przygotowywanie potraw, dbanie o wybór składników najlepszej jakości, właściwe przechowywanie produktów, dbanie o należytą konserwację wszelkich urządzeń kuchennych, nadzór nad pracą w kuchni, układanie menu oraz zarządzanie wydatkami na produkty spożywcze.
Hotel Restauracja MALWA Sabina Horyza - 2017-02-01 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
kontrola nad jakością procesu produkcyjnego, prowadzenie dokumentacji, planów kontroli
NatWork Natalia Wierzbicka - 2017-10-26 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw, porcjowanie posiłków, wydawanie gotowych dań
kontakt przez PUP - 2018-02-12 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej, samosy, kulfi, biryani, dolma, sarma, przygotowywanie sosów i napojów. Praca w godzinach 21-1.
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Mława (mazowieckie)
Gotowanie dań kuchni polskiej i orientalnej, robienie pizzy w piecu opalanym drewnem, układanie menu. Praca w godz.: 10:00-21:00, system 2/2 (dwa dni pracy, dwa dni wolne).
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Wrocław (dolnośląskie)
Prace typowe dla kucharza
Protectors GmbH - 2017-05-12 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie dań typowych dla kuchni tureckiej zgodnie z przepisami i kulturą turecką.
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Suwałki (podlaskie)
sporządzanie potraw z menu
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, pomoc w przyrządzaniu potraw wietnamskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowanie dań kuchni tajskiej. Miejsce pracy: Wrocław Kontakt kandydatów z pracodawcą telefoniczny.Oferta znajduje się w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-08-02 - Wrocław (dolnośląskie)
Zgodny z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Nałęczów (lubelskie)
Oferta z programu zatrudnienie osób do 30 roku życia. Przygotowywanie potraw zgodnie z przyjętą recepturą, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, dbanie oświeżość i dostępność produktów (zgłaszanie kończącego się asortymentu). Wymagania: wykształcenie średnie, doświadczenie w gastronomii, znajomośc podstawowych zasad obróbki termicznej potraw, znajomość nazw podstawowych sprzętów kuchennych i produktów, podzielność uwagi, skupienie, dokładność, umiejętność pracy pod presją czasu.
HAYABUSA s.c. - 2017-06-07 - Wejherowo (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Gniezno (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków w barze z domowymi obiadami
BAR BERNI DAMIAN BERNAŚ - 2017-06-29 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Dom Pomocy Społecznej w Trzciance - 2018-01-31 - Trzcianka (wielkopolskie)
wydawanie i przygotowywanie posilków
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Wągrowiec (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
Restauracja Ratuszowa - 2016-05-16 - Gniezno (wielkopolskie)
Udział wraz z kucharzem w przygotowaniu potraw, obsługa sprzętu AGD: kuchenka gazowa, mikrofalówka, piec termo, obróbka warzyw i mięs, przygotowanie potraw wg zamówienia konsumenta, dbanie o czystość w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Nowy Duninów (mazowieckie)
gotowanie potraw, utrzymywanie czystości
Europejska Akademia Medycyny Ludowej Aleksander Haretski - 2016-08-31 - Świebodzice (dolnośląskie)