KUCHARZ/KA - BRWINÓW Brwinów oferta pracy Dom Pomocy Społecznej Katolickiego Stowarzyszenia Niepełnosprawnych Archidiecezji Warszawskiej
Stanowisko: KUCHARZ/KA - BRWINÓW
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: sporządzanie całodziennych posiłków (śniadań, obiadów, kolacji) dla mieszkańców DPS zgodnie z jadłospisem (w tym diety), praca dwuzmianowa między 07.00-19.00 - 12 h, 7 dni w tygodniu
Data publikacji: 2015-11-17
Lokalizacja: Brwinów (mazowieckie)
Pracodawca: Dom Pomocy Społecznej Katolickiego Stowarzyszenia Niepełnosprawnych Archidiecezji Warszawskiej
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wiosenna 21, 05-840 Brwinów, powiat: pruszkowski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
sporządzanie całodziennych posiłków (śniadań, obiadów, kolacji) dla mieszkańców DPS zgodnie z jadłospisem (w tym diety), praca dwuzmianowa między 07.00-19.00 - 12 h, 7 dni w tygodniu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KA - BRWINÓW
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Brwinów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pruszkowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Brwinów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.11.2015
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zawodowe, mile widziane doświadczenie w zakładach żywienia zbiorowego, umiejętność pracy w zespole
Nazwa pracodawcy:
Dom Pomocy Społecznej Katolickiego Stowarzyszenia Niepełnosprawnych Archidiecezji Warszawskiej
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pruszkowie
Adres pracodawcy:
Wiosenna 21, 05-840 Brwinów, powiat: pruszkowski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: pruszkowski
Gmina pracodawcy: Brwinów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Brwinów
Ulica pracodawcy: Wiosenna
Numer budynku pracodawcy: 21
Profil działalności pracodawcy:
Pomoc społeczna z zakwaterowaniem dla osób w podeszłym wieku i osób niepełnosprawnych
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pruszkowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.11.2015
Oferta pracy ważna do: 17.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 18.11.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 17.11.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
operator obrabiarek sterowanych numerycznie
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Bierutów (dolnośląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłkówII zmiany
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Bogaczewo (warmińsko-mazurskie)
Planowanie oraz nadzór nad pracą w kuchnii, przygotowywanie posiłków.
Karczma Dębowa Michał Zawiślak - 2017-06-09 - Krasnobród (lubelskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, pobieranie próbek żywnościowych i ich odpowiednie przechowywanie, utrzymanie w czystości powierzonych naczyń i sprzętu kuchennego oraz pomieszczeń kuchni
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Wilków (dolnośląskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków, praca pod okiem szwefa kuchni lub samodzielnie
FRESCO Paweł Szwedek - 2016-07-27 - Suwałki (podlaskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-03-14 - Jarosław (podkarpackie)
Roczne doświadczenie zawodowe; aktualna książeczka sanepidowska; samodzielna praca na kuchni; umiejętność przygotowania posiłków; umiejętność organizacji pracy i współpracy w zespole; odpowiedzialność; chęci do pracy; umowa zlecenie; miejsce pracy Gliwice;
EUREST POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-27 - Gliwice (śląskie)
obsługa baru, podawanie dań, napojów, obsługa imprez,
"HAGA" Gabriela Glistak, Marta Glistak SPÓŁKA JAWNA - 2017-02-01 - Ruda Śląska (śląskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
OŚRODEK REKR. KONNEJ HOTEL KARCZMA STARA STAJNIA S.C. - 2016-04-01 - Zawidowice (wielkopolskie)
przygotowywanie dań restauracyjnych
RESTAURACJA "RETRO" MARIUSZ KASOWSKI - 2017-04-24 - Gubin (lubuskie)
do uzgodniena
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Radom (mazowieckie)
Analiza i dokumentowanie produkcji Optymalizacja procesucompoundingu w celu poprawy jakości produkowanych wyrobów Współudział przy projektowaniu nowych procesów pod kątem wpływu najakość wyrobu Wdrażanie nowych rozwiązań w procesie przetwórstwatworzyw sztucznych, przeprowadzanie badań wyrobów i próbtechnologicznych Produkcja kompozytów polimerowychPraca w godz. 7-15
Progress Julia Trzebuniak - 2016-10-10 - Opole (opolskie)
gotowanie potraw, przygotowywanie deserów orientalnych, zamawianie produktów
kontakt przez PUP - 2016-08-09 - Mszczonów (mazowieckie)
przygotowanie potraw kuchni chińskiej
JW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-19 - Stargard (zachodniopomorskie)
sporządzanie posiłków w systemie restauracyjnym i grupowym, organizacja prac w kuchni; praca w zespole itp.
CENTRUM MIERKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-05 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
- przyrządzanie posiłków zgodnie z opracowanymi recepturami i zatwierdzonym jadłospisem dekadowym,- wydawanie podstawowych posiłków w jadalni oraz do pokoi Mieszkańców,- przestrzeganie zasad higieny i procedur zapewniających właściwą jakość żywności,- przestrzeganie zasad HACCP oraz zaleceń sanepidu,- utrzymanie porządku na stanowiskach pracy, w pomieszczeniach i utrzymanie w czystości sprzętów i urządzeń,- dbanie o estetyczny wygląd jadalni, nakrycie stołów,- stosowanie czystej odzieży ochronnej,- sprawdzanie stanu technicznego sprzętu i urządzeń,- zgłaszanie bezpośrednim przełożonym lub konserwatorowi faktu uszkodzenia lub zniszczenia używanego sprzętu kuchennego i urządzeń,- prawidłowe i ekonomiczne używanie sprzętu i urządzeń, - ekonomiczne wykorzystywanie produktów spożywczych oraz środków czystości.
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Gorlice (małopolskie)
przewóz towarów
ZPUH "STABIL" sc Henryk Bednarski Andrzej Bednarski - 2016-04-21 - Połaniec (świętokrzyskie)
przygotowywanie posilków
LENA HELENA ŚLIWKA - 2018-04-06 - Janowiec (lubelskie)
Przygotowanie posiłków i dań gorących oraz cateringu.
Flis Zbigniew - 1. Firma Handlowo - Usługowa "HERMES" 2. Dom Weselny "U Flisa" - 2018-05-14 - Oleszyce (podkarpackie)
Prace fizyczne związane z: - sortowaniem odzieży i przygotowaniem jej do wysyłki, - etykietowaniem, zabezpieczaniem odzieży, - obsługa towaru na terenie magazynowym. Praca statyczna, chodzenie, dżwiganie ciężarów o stałej wadze 12 kg, przy pracy dorywczej - 20 kg. Oferta dostępna w sali D, B, G, H. Kontakt z pracodawcą: telefoniczny, p. Sandra Budzeń, tel.: 71 73 48 558.
ORDIPOL Sp. z o.o. - 2016-04-20 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej w oparciu o oryginalne receptury.
kontakt przez PUP - 2017-11-06 - Łódź (łódzkie)
Praca w Gogolinie
kontakt przez PUP - 2018-07-25 - Gogolin (opolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-04-03 - Czmoniec (wielkopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Kartuzy (pomorskie)
Umiejętność pracy w Małej Gastronomii- Pizzeria.
NIGRO P.P.H.U. - 2017-09-20 - Celestynów (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI WŁOSKIEJ, WYRABIANIE CIASTA NA PIZZĘ I MAKARONY, PRZYGOTYWANIE SAŁATEK, SPORZĄDZANIE SOSÓW;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE GASTRONOMICZNE, ZNAJOMOŚĆ RECEPTUR KUCHNI WŁOSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 2 LATA DOŚWIADCZENIA; PRACA 3 ZMIANOWA W GODZINACH 11.00-24.00
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
gastronomia
kontakt przez PUP - 2017-07-10 - Łódź (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiem, wynagrodzenie do uzgodnienia
Bogumił Redlicki Restauracja ZŁOTA ARKA - 2015-12-15 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)