KUCHARZ Olsztynek oferta pracy CENTRUM MIERKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 780 PLN
Zakres obowiązków: sporządzanie posiłków w systemie restauracyjnym i grupowym, organizacja prac w kuchni; praca w zespole itp.
Data publikacji: 2017-04-05
Lokalizacja: Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: CENTRUM MIERKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kołatek 2, 11-015 Olsztynek, powiat: olsztyński, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
sporządzanie posiłków w systemie restauracyjnym i grupowym, organizacja prac w kuchni; praca w zespole itp.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 780 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Olsztynek
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: olsztyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Olsztynek
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 780 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2017
Data zakończenia pracy: 31.07.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kelner
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
umowa na okres próbny z możliwością przedłużenia na czas określony; możliwość zakwaterowania, wyżywienia -odpłatnie
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy:
CENTRUM MIERKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Powiatu Olsztyńskiego
Adres pracodawcy:
Kołatek 2, 11-015 Olsztynek, powiat: olsztyński, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV; wykształcenie min. zawodowe gastronomiiczne - kucharz z 3 letnim doświadczeniem zawodowym; aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych;
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: olsztyński
Gmina pracodawcy: Olsztynek
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Olsztynek
Ulica pracodawcy: Kołatek
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Powiatu Olsztyńskiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.04.2017
Oferta pracy ważna do: 24.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 06.04.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 05.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wykonywanie dań przyjmowanych przez system POSNET, przyrządzanie dań zgodnie ze standardami i recepturą restauracji, wydawanie gotowych dań do strefy odbioru, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych. m.im.: frytkownicy , marynatora, grilla komtaktowego oraz pozostałych urządzeń gaastronomicznych, obsługa bonownika, dbanie o maszyny i urządzenia gastronomiczne oraz o czystość na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad BHP, regulaminu pracy oraz wewnętrzych procedur restauracji. Praca pn-pt w godz. 10.00 - 18.00 , oraz w soboty, niedziele i swięta 10.00-18.00 (jednak nie więcej niż 8 godz. dziennie/ 40 godz. tygodniowo)
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Kartuzy (pomorskie)
wg umowy
FHU Grzegorz Wiśniewski - 2016-04-25 - Czernikowo (kujawsko-pomorskie)
OFERTA PRACY DLA OSOBY NIEPEŁNOSPRAWNEJobróbka wstępna warzyw, owoców oraz wszystkich surowców do produkcji posiłków,- przygotowywanie posiłków,- zmywanie naczyń,- utrzymanie czystości w kuchni.
FASADA-INVESTMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-11-25 - Rzeszów (podkarpackie)
prace pomocnicze przy produkcji artykułów cukierniczych
JOBMAN GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-20 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
zgodnie z charaktrystyką pracy
kontakt przez PUP - 2018-03-09 - Karminek (wielkopolskie)
przygotowywanie i w ydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Orzesze (śląskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków śniadaniowych i obiadów, czynności porządkowe, sporządzanie listy niezbędnych zakupów, wydawanie posiłków, obsługa klientów (kasa fiskalna).Praca w godz.: 7:00-13:00, 3/4 etatu. Oferta dostepna w sali G, A. Oferta skierowana także do osób z orzeczeniem o niepełnosprawności. Kontakt z pracodawcą - e-mail: oreka.wroclaw (at) gmail.com
OREKA SP. Z O.O. - 2018-07-04 - Wrocław (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW POCHODZĄCYCH Z RÓŻNYCH STRON ŚWIATA JAK RÓWNIEŻ DAŃ DOSTOSOWANYCH DO INDYWIDUALNYCH OKOLICZNOŚCI I WYMAGAŃ KLIENTÓW, POSIADANIE WIEDZY ODNOSNIE RÓŻNYCH KULTUR KULINARNYCH, WŁAŚCIWEGO STOSOWANIA PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH, ODPOWIEDNIEGO ŁĄCZENIA SKŁADNIKÓW JAK RÓWNIEŻ STOSOWNEGO SERWOWANIA POTRAW, DESERÓW, NAPOJÓW I DODATKÓW;WYMAGANIA:ŚREDNIE LUB WYŻSZE SPECJALNE, DOKŁADNOŚĆ, ZDOLONOŚCI MANUALNE, KREATYWNOŚĆ, PRAWO JAZDY KAT.B, MIN. 3 LATA DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO, DOBRA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA UKRAIŃSKIEGO I ROSYJSKIEGO,PRACA W WYMIARZE PÓŁ ETATU
FUNDACJA ,,SŁOWIANIE POMERANII" - 2016-09-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
CENTRUM KULTURY "MUZA" - 2018-07-17 - Lubin (dolnośląskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, zabezpieczenie surowca przed zepsuciem, posługiwanie się narzędziami i maszynami kuchennymi, utrzymywanie na bieżąco w czystości stanowiska pracy.
Hotel Kalchem Marzena Markowska - 2016-03-17 - Brzozie (kujawsko-pomorskie)
obsługa maszyn i urządzeń w kuchni, wstępna obróbka warzyw i mięsa, przygotowywanie posiłków, czynna pomoc przy wydawaniu posiłków w stołówce szkolnej, dbanie o czystość stłów na stołówce szkolnej i kuchni, zaznajomienie się z tworzeniem jadłospisów dekadowych
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Pszczyna (śląskie)
gotowanie posiłków
CANBUSZ SPÓŁKA JAWNA MIROSŁAW I ZOFIA ANDRUKONIS - 2016-09-19 - Namysłów (opolskie)
wystawianie faktur, ewidencjonowanie dokumentów kasowych, przyjmowanie należności od klientów (transakcje gotówkowe i bezgotówkowe), sporządzanie raportów kasowych
OPOLTRANS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-09-06 - Zielona Góra (lubuskie)
w/g potrzeb
GASTRO SERVICE sp zo.o. - 2017-10-10 - Kielce (świętokrzyskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - Międzygórze (dolnośląskie)
jw
KASPER WYSTRÓJ I WYPOSAŻENIE WNĘTRZ Kazimierz Falkowski - 2017-05-26 - Warszawa (mazowieckie)
sporządzanie potraw kuchni indyjskiej weług oryginalnych receptur, praca w godz. 10-16 lub 15-21
GALERIA NOWY ŚWIAT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-29 - Janki (mazowieckie)
wg zawodu
Amadeus Hotel Krzysztof A. Olszowy - 2017-04-12 - Zielona Góra (lubuskie)
Wyrabianie wszelkiego rodzaju mas i ciast, wyciskanie soków z owoców oraz warzyw, opiekanie potraw, zapiekanie potraw, opiekanie mięsa i ryb techniką beztłuszczową
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Bochnia (małopolskie)
kompleksowa obsługa bydła mlecznego (60 sztuk); kontrola wycieleń; obsługa maszyn rolniczych przy produkcji i dowożeniu pasz dla bydła; wykonywanie prac polowych
kontakt przez PUP - 2017-08-14 - Świątki (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW KUCHNI UKRAIŃSKIEJWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT STAŻU PRACY, ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA UKRAIŃSKIEGO MILE WIDZIANA
OBIADKI U JADŹKI SYLWIA KOWALCZYK - 2016-09-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
samodzielne prowadzenie kuchni
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Racjonalne gospodarowanie towarami, przygotowywanie potraw zgodnie z procedurami i standardami, dbałość o najwyższą jakość potraw oraz o higienę miejsca pracy.
Henryk Bartoszewicz ,,BAX - POL" - 2018-06-21 - Górzno (kujawsko-pomorskie)
2 zmiany 10-18 / 18-24 Kucharz- przygot.posiłków , obiady, imprezy okolicznościoweKierowca- rozwożenie posiłkówSprzedawca - przygotowywanie i sprzedaz posiłków--------------------------------------------------------Wynagrodzenie do negocjacji
CUKIERNICTWO MAŁA GASTRONOMIA GOSPA-EJO- M. URBAŃSKA - 2016-03-02 - Września (wielkopolskie)
Kucharz: praca przy przygotowywaniu posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków dla gości ośrodka wypoczynkowego
Teresa Fałkowska Ośrodek Wypoczynkowy SAWA - 2018-04-05 - Junoszyno (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni chińskiej
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
wyksz. zawodowe lub średnie, osoba zarejestrowana w PUP na dzień 08.06.2017, profil II;praca w małym lokalu gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków kcuhni indyjskiej i bengalskiej
Ekushe Mahiuddin Ahmed Masum - 2016-01-11 - Świnoujście (zachodniopomorskie)