KUCHARZ KUCHNI UKRAI艃SKIEJ 1/2 ETATU Szczecin oferta pracy OBIADKI U JAD殴KI SYLWIA KOWALCZYK
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI UKRAI艃SKIEJ 1/2 ETATU
Wynagrodzenie: od 1聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: PRZYGOTOWANIE POTRAW KUCHNI UKRAI艃SKIEJWYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI UKRAI艃SKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT STA呕U PRACY, ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA UKRAI艃SKIEGO MILE WIDZIANA
Data publikacji: 2016-09-23
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: OBIADKI U JAD殴KI SYLWIA KOWALCZYK
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:EMILII PLATER 84/U2, 71-635 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
PRZYGOTOWANIE POTRAW KUCHNI UKRAI艃SKIEJWYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI UKRAI艃SKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT STA呕U PRACY, ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA UKRAI艃SKIEGO MILE WIDZIANA
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 0.2
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI UKRAI艃SKIEJ 1/2 ETATU
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Szczecin
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Szczecin
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Szczecin
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 10.10.2016
Data zako艅czenia pracy: 31.07.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 5)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
DO艢WIADCZENIE W ZAWODZIE (wymagany sta偶 - lata: 5)
wymagania_wymaganiaPozadane_jezyki_0: ukrai艅ski, w mowie - dobry, w pi艣mie - dobry
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: OBIADKI U JAD殴KI SYLWIA KOWALCZYK
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
EMILII PLATER 84/U2, 71-635 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: EMILII PLATER
Numer budynku pracodawcy: 84
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.09.2016
Oferta pracy wa偶na do: 22.10.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 23.09.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 23.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w. Dbanie o pomieszczenia kuchenne i sprz臋t.
Przedszkole Nr 4 im. Bolka i Lolka - 2016-05-10 - Nowy Tomy艣l (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, prace pomocnicze w kuchni
Bar Gastronomiczny Na Skarpie Anna Krawczyk-Krzemi艅ska - 2018-06-06 - Siemiany (warmi艅sko-mazurskie)
KUCHARZ
PPHU PTASZYNKA ZBIGNIEW MAREK ZAJ膭C - 2017-01-18 - Rybokarty (zachodniopomorskie)
w/z
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - Bolk贸w (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z kart膮 da艅.Miejsce pracy: Wroc艂aw ul. KrakowskaKontakt kandydat贸w z pracodawca telefoniczny lub mailowyOferta znajduje si臋 w sali: G
P.H.U."ANI" Gagik Grigoryan - 2016-10-19 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
gotowanie zup i drugich ada艅, wyroby garma偶eryjne, przek膮ski
HOTEL "TUKAN " Piotr Oleszczak - 2018-04-16 - Poniatowa (lubelskie)
Wymagania: wykszta艂cenie 艣rednie, do艣wiadczenie min rok w transporcie mi臋dzynarodowym, prawo jazdy kat B, j臋zyk niemiecki-艣redni, j臋zyk ukrai艅ski-艣redni, d艂ugie trasy (ok 3 mc w trasie).Zakres obowi膮zk贸w: Wykonywanie zlece艅 samochodem dostawczym na terenie UE.
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Krotoszyn (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie powierzchni element贸w do lakierowania, wizualna kontrola jako艣ci wykonanych element贸w, obs艂uga urz膮dze艅 lakierniczych, mycie samochod贸w
AUTO-GAZDA Sp. z o.o. Sp. K. - 2016-09-29 - Pszczyna (艣l膮skie)
praca w kuchni
D.W.LIMBA - 2016-12-14 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
- Przygotowywanie da艅 oraz kababu w tradycyjny turecki spos贸b wed艂ug tradycyjnych receptur tureckich.- Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony na 3 lata. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca od poniedzia艂ku do czwartku w godzinach: 10:00-24:00, pi膮tki: 10:00-3:00 + soboty: 11:00-3:00, niedziele: 11:00-24:00 + praca r贸wnie偶 w 艣wi臋ta: 10:00-24:00 (praca r贸wnie偶 w nocy nawet do godziny 3:00). Wymagane wykszta艂cenie min. 艣rednie gastronomiczne. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 5 lata w bran偶y gastronomicznej na stanowisku kucharza. Wymagana znajomo艣膰 oryginalnych receptur da艅 tureckich. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania da艅 tureckich w oryginalny turecki spos贸b. Wymagana umiej臋tno艣膰 formowania KEBABA z mi臋sa surowego.
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Katowice (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Samodzielny Publiczny ZOZ Szpital Specjalistyczny Ministerstwa Spraw Wewn臋trznych i Administracji w G艂ucho艂azach - 2017-10-23 - G艂ucho艂azy (opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, utrzymanie czysto艣ci w miejscu pracy.
O艣rodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy "WODNIK" Wies艂aw 艢liwka - 2016-04-14 - Firlej (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W Z MENU ORAZ GOR膭CYCH NAPOJ脫W.
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Drzewica (艂贸dzkie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-12-22 - Solina (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Przedsi臋biostwo Produkcyjno-Handlowo-Us艂ugowe "KASIA" Sp.z o.o - 2016-11-28 - Dwikozy (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni indyjskiej, wegetaria艅skiej
kontakt przez PUP - 2016-09-19 - Rzesz贸w (podkarpackie)
kontrola bezpiecze艅stwa na sklepie poprzez obserwowanie monitoringu, jak i obserwacja bezpo艣rednia na sklepie, praca w godz. 10-18 od poniedzia艂ku do pi膮tku
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Pruszk贸w (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, da艅 obiadowych,
Przedsi臋biorstwo Handlowo Us艂ugowe OAZA s.c. - 2017-09-06 - K臋pno (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o czysto艣膰 stanowiska pracy, pakowanie zam贸wie艅
FOOD-RES Beata Kubatek - 2016-04-11 - Rzesz贸w (podkarpackie)
dbanie o relacje z klientami z Chin, wspomaganie pracy chi艅skich przedstawicieli handlowych, odpowiedzialno艣膰 za porz膮dek w dokumentach firmy, wykonywanie polece艅 Prezesa
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
wykszta艂cenie zawodowe, do艣wiadczenie mile widziane.Zakres obowi膮zk贸w: przyrz膮dzanie potraw, obs艂uga gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w,przestrzeganie zasad higieny, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy.
ROSMOSIS- Wawrzyniak sp. z o.o. - 2016-03-23 - Perzyce (wielkopolskie)
Przygotowyawnie da艅 kuchni tajskiej. Umowa o prace na cazs okreslony. Praca na dwie zmiany: 6:00-14:00; 14:00-22:00. R贸wnowa偶ny system czasu pracy. Oferta dostepna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-06-02 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
UMOWA O DZIE艁O ZA DANE MIESZKANIE;PRACA NA PUSTOSTANACH, PO艁O呕ENIE G艁ADZI NA 艢CIANACH I SYFITACH, MALOWANIE 艢CIAN I SUFIT脫W, PO艁O呕ENIE WYK艁ADZINY, WSTAWIENIE OKIEN I DRZWI;
HYDRAGAZ SERWIS JANUSZ SZCZEPA艃SKI - 2016-06-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Gotowanie (przyrz膮dzanie) posi艂k贸w dla go艣ci hotelowych zgodnie z zasadami, przestrzeganie zasad i przepis贸w HACCP, dbanie o czysto艣膰 i higien臋 kuchni i innych pomieszcze艅.
Euroturysta sp.z o.o. O艣rodek Sudety - 2017-05-25 - Pokrzywna (opolskie)
przeprowadzanie bada艅 technicznych pojazd贸w
INTER -TRANS Krzysztof Kobus - 2017-08-03 - Dobre Miasto (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie surowc贸w oraz da艅 kuchni orientalnej. Wykszta艂cenie 艣rednie gastronomiczne, do艣wiadczenie zawodowe min. 3 m-ce. Umiejetno艣膰 przygotowywania da艅 kuchni orientalnej.
Rabwak Co.Sp.Zo.o - 2016-08-25 - Wo艂omin (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Sierakowice (pomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowanie potraw, zakupy, znajomo艣膰 kuchni niemieckiej
Gasthaus & Pension am Kurf眉rstendam KG - 2017-06-14 - Niemcy (Niemcy)