KUCHARZ/KA Ustka oferta pracy STOŁÓWKA "POD MODRZEWIEM" ZDZISŁAW BUJAKOWSKI
Stanowisko: KUCHARZ/KA
Wynagrodzenie: od 3 500 PLN
Zakres obowiązków: zgodnie ze stanowiskiem pracy; praca sezonowa;wynagrodzenie 3500,00 zł brutto - do uzgodnienia
Data publikacji: 2016-06-06
Lokalizacja: Ustka (pomorskie)
Pracodawca: STOŁÓWKA "POD MODRZEWIEM" ZDZISŁAW BUJAKOWSKI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Żeromskiego 9, 76-270 Ustka, powiat: słupski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
zgodnie ze stanowiskiem pracy; praca sezonowa;wynagrodzenie 3500,00 zł brutto - do uzgodnienia
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
wynagrodzenie 3 500,00 zł brutto - do uzgodnienia
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ustka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: słupski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ustka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.06.2016
Data zakończenia pracy: 30.08.2016
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: STOŁÓWKA "POD MODRZEWIEM" ZDZISŁAW BUJAKOWSKI
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy:
Żeromskiego 9, 76-270 Ustka, powiat: słupski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV, kontakt z pracodawcą telefoniczny: 608 078 064 lub osobisty w godz. 15.00-17.00
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: słupski
Gmina pracodawcy: Ustka
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ustka
Ulica pracodawcy: Żeromskiego
Numer budynku pracodawcy: 9
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.06.2016
Oferta pracy ważna do: 06.07.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 06.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 06.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
.
F.U.H. "OL-MARO" Robert Langowski - 2018-04-10 - Skępe (kujawsko-pomorskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-09-27 - Zakroczym (mazowieckie)
Utrzymanie czystości i porzadku w przydzielonych pomieszczeniach, pomoc nauczycielowi podczas zajęć i podczas wydawania posiłków. Wynagrodzenie zgodne z Rozporządzeniem Wynagradzania Pracowników oraz K.P.
Szkoła Podstawowa z Oddziałami Integracyjnymi im. Leonida Teligi - 2017-03-08 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw, sprzątanie działu żywienia. Umowa o pracę na okres próbny 3 miesiące z możliwością przedłużenia. Godziny pracy 06.00-14.00, 14.00-22.00.
SZPITAL SPECJALISTYCZNY W PILE IM. STANISŁAWA STASZICA - 2017-11-02 - Piła (wielkopolskie)
Przyrządzanie dań gorących, zapiekanek, hamburgerów, sałatek itp.
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Grybów (małopolskie)
Sporządzanie potraw kuchni latynoamerykańskiej i hiszpańskiej, kontakt z właścicielami firmy (głównymi kucharzami) oraz przedstawicielami firm specjalizujących się w sprowadzaniu produktów kuchni hiszpańskiej i latynoskiej w języku angielskim i hiszpańskim. Umowa o pracę na czas określony - 3 lata.
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw z półproduktów
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posiłków, dbanie o jakość i smak potraw, porcjowanie i wydawanie posiłków
DERSŁAW Sp. z o.o. - 2017-10-27 - Zawada (świętokrzyskie)
do uzgodnienia
PPHU BEZPOL SP. Z O.O. W RZESZOWIE - 2016-07-14 - Rzeszów (podkarpackie)
Szczegółowy zakres obowiązków na stanowisku pracyodpowiedzialność za przestrzeganie zasad postępowania z żywnością zgodnych z HACCPodpowiedzialność za czystość w miejscu pracy zgodnie z HACCP i przestrzeganie zasad iprzepisów BHP, PPOŻodpowiedzialność za powierzone mieniepraca w uniformie zgodnym z wymogami HACCP iprocedurami hotelurealizacja zadań zleconych przez Szefa Kuchni i Sous Szefaracjonalne gospodarowanie towaremprzygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardamizapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji,zachowanie estetyki wydawanych dań,współpraca z pozostałym personelem gastronomii.dbanie o czystość i higienę na przydzielonym stanowisku pracysprawność podczas przyjęcia oraz realizacji zamówieniaprzygotowuje i serwuje posiłki realizowane w ramach śniadań, przerw kawowych, bankietów; przygotowuje i serwuje posiłki dla uczestników konferencji; przygotowuje i serwuje posiłki do pokoju ( Room service ), przygotowuje i serwuje posiłki w restauracji ibarzeprzyjmuje skargi i zażalenia z należytym wyczuciem - stara się zadośćuczynić wszystkim oczekiwaniom, życzeniom i wnioskom Gości zgodnie ze swoimi uprawnieniami i kompetencjami - informuje o nich przełożonego (w szczególnych przypadkach konsultuje się z przełożonym)serwuje zamówione przez Klienta, Gościa potrawy we właściwej kolejnościsortuje naczynia odnoszone do zmywalni, sortuje odpady i umieszcza je w przeznaczonych do tego celu pojemnikach zgodnie z HACCPzgłasza przełożonemu wszelkie trudności inieprawidłowości (w tym dotyczące sprzętu iwyposażenia)bierze udział w inwentaryzacji środków trwałych inisko cennychzapewnia prawidłowy przepływ informacji i prawidłową komunikację z innymi działamiużytkuje wyposażenie zgodnie z jego przeznaczeniem - zabezpiecza sprzęt, wyposażenie i produkty przed uszkodzeniem lub kradzieżązapewnia prawidłowy i terminowy obieg dokumentówprzestrzega zalecenia dotyczących godzin otwarcia punktów gastronomicznychwypełnia rzetelnie polecenia przełożonychprzestrzega procedur nadzoru i kontrolizna i przestrzega zasady księgi HACCP z zakresu przygotowywania i dystrybucji posiłków, przyjęcia imagazynowania produktów, higieny personelu oraz mycia i dezynfekcji sprzętu i pomieszczeńprzestrzega zasad, przepisów i uregulowań wewnętrznych dotyczących tajemnicy służbowej iochrony danych osobowychwspółpracuje z innymi pracownikami działu iprzełożonymiwspółuczestniczy w tworzeniu dobrej atmosfery pracyuczestniczy w szkoleniach, odprawach, zebraniach informacyjnych i innych spotkaniach organizowanych dla pracownikówwspółuczestniczy w przyuczaniu do zawodu pracowników i praktykantów, wspiera ich wdoskonaleniu umiejętnościSala G
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie półproduktów i gotowych potraw, własciwe wykańczanie, dekorowanie i porcjowanie potraw
PAK KARBOWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2016-09-08 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie potraw i dań różnego rodzaju, dbanie o sprzęt kuchenny, organizacja
PHP "Jeans" Teresa i Jan Szablewscy S.J. - 2017-02-21 - Dymaczewo Nowe (wielkopolskie)
Do obowiązków na stanowisku należy przygotowywanie potraw kuchni niemieckiej według systemu a la carte oraz dań serwowanych przy obsłudze bankietów. Dbałość o przestrzeganie norm bhp, umiejętność organizacji pracy własnej oraz zespołu pracowników.
Restaurant Zum Löwen Mahendra Kumar Chawla - 2017-06-07 - Niemcy (Niemcy)
Gotowanie i wydawanie dań obiadowych. Praca w godzinach: 08-16/12-20.
FHU Karo-Zadorski Roman - 2016-03-09 - Opole (opolskie)
prowadzenie całej kuchni; znajomość przepisów i technologii kuchni ukraińskiej i ormiańskiej
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Gliwice (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ Z ORYGINALNYCH PRZEPISÓW KUCHNI WIETNAMSKIEJ,ZAMAWIANIE PRODUKTÓW OD DOSTAWCÓW POCHODZENIA WIETNAMSKIEGO,PROWADZENIE NEGOCJACJI Z KONTRAHENTAMI Z WIETNAMU
TOMAN HOANG NGUYEN TIEN - 2018-06-26 - Pionki (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, podawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Jarosław (podkarpackie)
Nadzór i samodzielne wykonywanie ukraińskich zrazów ziemniaczanych z różnymi farszami.
twojbillboard.pl RAFAŁ ŚPIEWAK - 2016-08-08 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń. Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, dobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2018-08-24 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
Samodzielne stanowisko kucharza/kucharki
OGRÓD SMAKÓW SUTOWICZ ŁUKASZ - 2018-02-23 - Namysłów (opolskie)
przyrządzanie posiłków
Bar Mleczny "Słonecznik" Aneta Kołodzińska-Serafin - 2017-06-02 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
obsługa klienta, odgrzewanie posiłków, sprzedaż słodyczy i napoi
kontakt przez PUP - 2017-09-29 - Mogilno (kujawsko-pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-17 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
umiejętność gotowania
PPHU HANDEL HURTOWY I DETLICZNY JAN PĘCAK - 2016-08-11 - Olecko (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą menu, zarządzanie kuchnią i personelem kuchennym. Wymagania: wykształcenie zawodowe, staż pracy min 2 lata. Miejsce wykonywania pracy Łeba.
W&W Wiczkowski Wojciech - 2017-03-16 - Łeba (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Suwałki (podlaskie)
Przygotowywanie potraw, deserów, napojów, obróbka surowców spożywczych, porcjowanie, dekorowanie, estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2018-03-12 - Łódź (łódzkie)
OFERTA PRACY DLA OSOBY NIEPEŁNOSPRAWNEJPrzygotowywanie potraw kuchni polskiej i międzynarodowej, realizowanie usług gastronomicznych na najwyższym poziomie
FASADA-INVESTMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-11-25 - Rzeszów (podkarpackie)