KUCHARZ Biała Podlaska oferta pracy Usługi Gastronomiczne. Handel, Usługi Transportowe, Restauracja "ANNA" Halina Celińska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie i wydawanie potraw
Data publikacji: 2016-09-27
Lokalizacja: Biała Podlaska (lubelskie)
Pracodawca: Usługi Gastronomiczne. Handel, Usługi Transportowe, Restauracja "ANNA" Halina Celińska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Brzeska 41, 21-500 Biała Podlaska, powiat: m. Biała Podlaska, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie i wydawanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Biała Podlaska
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Biała Podlaska
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Biała Podlaska
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2016
Data zakończenia pracy: 01.10.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: umiejętność gotowania i przygotowywania potraw
Nazwa pracodawcy:
Usługi Gastronomiczne. Handel, Usługi Transportowe, Restauracja "ANNA" Halina Celińska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Białej Podlaskiej
Adres pracodawcy:
Brzeska 41, 21-500 Biała Podlaska, powiat: m. Biała Podlaska, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv, list motywacyjny
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: m. Biała Podlaska
Gmina pracodawcy: Biała Podlaska
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Biała Podlaska
Ulica pracodawcy: Brzeska
Numer budynku pracodawcy: 41
Profil działalności pracodawcy: Hotele i podobne obiekty zakwaterowania
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Białej Podlaskiej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.09.2016
Oferta pracy ważna do: 26.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 27.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 27.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie potraw kuchni gruzińskiej.
"MARTEX "MAREK ŚLIWIŃSKI - 2016-04-25 - Świdnica (dolnośląskie)
Panierowanie i smażenie kurczaka; praca na 3 zmiany w godzinach od 8 do 1; pracodawca zapewnia dowóz z Wyszkowa (jeśli zostanie zebrana grupa min. 4 osób) lub zapewnia zakwaterowanie;(pracodawca proponuje posiłki pracownicze w cenie 2 zł; a także OK System- karnet na siłownie, baseny i inne obiekty sportowe w cenie- 65 zł)
AMREST Sp. z o.o. - 2016-07-05 - Warszawa (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2015-11-24 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; min. 2 lata doświadczenia w zawodzie; aktualna książeczka sanepidu; znajomość procedur HACCP; znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego; znajomość zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków, znajomość zasad wstępnej obróbki żywności; umiejętność utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, sprzętów i urządzeń technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2018-03-27 - Gliwice (śląskie)
organizacja pracy w kuchni, przyjmowanie surowców (sprawdzanie masy, jakości, ilości itp.), sporządzanie potraw, posiłków, nadzór nad utrzymaniem w czystości drobnego sprzętu i urządzeń w kuchni, dbanie o higienę osobistą i stanowisko oraz odzież ochronną, utrzymywanie porządku i czystości stanowiska pracy w trakcie i po zakończeniu powierzonych zadań i czynności, praca 5 dni w tygodniu w godz. 12.00-21.00
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Pruszków (mazowieckie)
przygotowywanie dań według obowiązujących standardówpraca na umowę zlecenie z odprowadzaniem składek ZUS, praca około 180 godzin w miesiący, dyspozycyjność w godzinach 8:00-22:00oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Wrocław (dolnośląskie)
-wykonywanie podstawowych czynności w zakresie przygotowywania potraw-obsługa kasy fiskalnej i programu komputerowego Pizzeri- nauka przygotowywania posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie i podawanie potraw kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków, układanie jadłospisów dla dzieci, dbałość o czystość kuchni i magazynu, odpowiedzialność za HCCP
Przedszkole Niepubliczne Sióstr Urszulanek SJK - 2016-07-05 - Milanówek (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw. Porcjowanie i wydawanie posiłków. Utrzymywanie czystości stanowiska pracy.
P&T INVESTMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ" SPÓŁKA KOMANDYTOWA" - 2018-05-04 - Gdynia (pomorskie)
przechowywanie surowców i pólproduktów, przechowywanie dań, obróbka artykułów spożywczych
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Rąbień AB (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków dla ok. 40 osób.
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Kraków (małopolskie)
organizacja pracy podległego zespołu pracowników, planowanie i podział zadań, monitorowanie i zgłaszanie potrzeb w zakresie zaopatrzenia w narzędzia, części i materiały
ZREMB MM Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka komandytowa - 2016-06-09 - Jasień (lubuskie)
Smażenie naleśników oraz przygotowywanie potraw z naleśników. Miejsce pracy: Wrocław Kontakt telefoniczny Sala G
kontakt przez PUP - 2016-12-16 - Wrocław (dolnośląskie)
Doświadczenie mile widziane,możliwość pracy w niepełnym wymiarze.
PHU RESTAURACJA KAMIENIEC - 2016-01-27 - Kamień śląski (opolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Radom (mazowieckie)
Pomoc przy pobieraniu produktów żywnościowych z magazynu żywnościowego. Wykonywanie prac związanych z przygotowywaniem posiłków. Dbanie o najwyższą jakość i smak posiłkow. Wydawanie posiłków.Sprzątanie stanowisk pracy w kuchni. Codzienne sporządzanie prób pokarmowych i ich właściwe zabezpieczenie, praca w godz.6-14/10-18/12-20
Dom Pomocy Społecznej dla Kombatantów - 2016-04-21 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie doań fast-food.
PIZZERIA "PALERMO" SEWERYN KŁOŚ W POGWIZDOWIE - 2016-01-11 - Pogwizdów (podkarpackie)
poszukiwanie towarów handlowych za pomocą internetu przeglądając oferty handlowe z Chin w języku chińskim, przygotowywanie ofert handlowych w języku chuińskim i przesyłanie ich do kontrahentów chińskich, przygotowywanie ofert handlowych w języku chińskim dla Zarządu, przyjmowanie zamówień od firm chińskich za pośrednictwem telefonu lub email
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Raszyn (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Gnojewo (pomorskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-04-21 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2018-01-02 - Tuszyn (łódzkie)
Przygotowywanie i podawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
Jeżdżenie autem z przyczepą.
"DACHMUR" NOWOSIŃSKI, STECZKOWSKI SPÓŁKA JAWNA - 2018-04-16 - Jabłonna (mazowieckie)
Praca w pizzerii. Umiejętność przygotowywania ciasta, sałatek. Prawidłowe krojenie elementów (warzyw, mięsa). Utrzymanie czystości w miejscu pracy.Miejsce pracy: ul. Rogowska, Świeradowska.Kontakt z pracodawcą telefoniczny 570-579-779Oferta w sali: G
Work-UkrPol Sp. z o.o. - 2017-01-25 - Wrocław (dolnośląskie)
wyksztalcenie zawodowe-kucharz, doświadczenie mile widziane, umiejetność gotowania, chęć do pracy.Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, obsługa gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Wawrzyniak Sp. z o.o. - 2017-05-31 - Perzyce (wielkopolskie)
kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2017-03-31 - Tuszyn (łódzkie)
-
CATERMED S.A. Kraków - 2016-02-08 - Kościerzyna (pomorskie)
Obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt. Wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - róznych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych). Dyspozycyjność w godz. 5:30-24:00, praca 168-190 godzin w miesiącu, umowa zlecenie.
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Wrocław (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE TRADYCYJNYCH POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, CZYTANIE RECEPTUR, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICĘ. DBANIE O PORZĄDEK I HIGIENĘ W MIEJSCU PRACY
kontakt przez PUP - 2016-11-22 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)