KUCHARZ Kamień śląski oferta pracy PHU RESTAURACJA KAMIENIEC

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Doświadczenie mile widziane,możliwość pracy w niepełnym wymiarze.
Data publikacji: 2016-01-27
Lokalizacja: Kamień śląski (opolskie)
Pracodawca: PHU RESTAURACJA KAMIENIEC
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Pl. Myśliwca 7, 47-325 Kamień śląski, powiat: krapkowicki, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Doświadczenie mile widziane,możliwość pracy w niepełnym wymiarze.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kamień śląski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: krapkowicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gogolin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 27.01.2016
Nazwa pracodawcy: PHU RESTAURACJA KAMIENIEC
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Krapkowicach
Adres pracodawcy:
Kilińskiego 1A, 47-303 Krapkowice, powiat: krapkowicki, woj: opolskie
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: krapkowicki
Gmina pracodawcy: Krapkowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Krapkowice
Ulica pracodawcy: Kilińskiego
Numer budynku pracodawcy: 1A
Nazwisko osoby zgłaszającej: Anna Jaskuła
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Krapkowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.01.2016
Oferta pracy ważna do: 26.02.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 27.01.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 27.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie potraw, przestrzeganie zasad higieny w kuchni
F.H.U."USTUPSKI" Władysław Ustupski-Kaźmik - 2015-11-24 - Zakopane (małopolskie)
Praca biurowa jak i w terenie na obszarze całego kraju
POLGEOL PRZEDSIĘBIORSTWO GEOLOGICZNE S.A. ZAKŁAD W ŁODZI - 2016-10-18 - Łódź (łódzkie)
Praca w Hotelu Spałka w Kluczborku
Spałka Paweł Przedsiębiorstwo Handlowo- Usługowo- Produkcyjne - 2018-10-16 - Kluczbork (opolskie)
szycie odzieży ciężkiej (płaszcze, mundury)
PRZEDSIĘBIORSTWO ODZIEŻOWE DRWAL ADAM ZIELIŃSKI - 2017-10-30 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
FIDAGARIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-11-26 - Kurzętnik (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi recepturami, dbanie o najwyższą jakość i smak wszystkich potraw, porcjowanie, dekorowanie i ich wydawanie.
Firma "WIN" Grażyna Winiarska - 2017-05-30 - Jasło (podkarpackie)
przygotowywanie dań, posiłków wg wytycznych pracodawcy
WIKI SMAK Wiktoria Potrac - 2016-09-20 - Nowy Dwór Gdański (pomorskie)
- wstępna obróbka warzyw,- wstępna obróbka mięs,- przygotowywanie potraw wg przepisu,- wydawanie potraw,- uczestniczenie w przygotowywaniu uroczystości,- sporzątanie po sobie.Staż odbywać się będzie w dzielnicy: Osiedle Leśne
kontakt przez PUP - 2017-09-06 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-10-06 - Warszawa (mazowieckie)
samodzielne przygotowywanie i wydawanie posiłkówpraca w godz. 8-18
ALKOHOLE I WINA ŚWIATA DELIKATESY Sabina Bednarska - 2016-01-05 - Jasienica (świętokrzyskie)
obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna,); gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt, wykonywanie różnymi technikami i metodami-zgodnie z normami surowcowymi-różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych, układanie i zarządzanie bufetem szwedzkim
GERVITA SERVICE Sp. z o.o. - 2016-05-30 - Gola Dzierżoniowska (dolnośląskie)
wyrabianie pizzy, gotowanie potraw
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Wiktor Caputa - Pizzeria VITTORIO - 2015-10-28 - Leśna (śląskie)
cięcie płyt kamiennych, obróbka płyt, stawianie nagrobków
kontakt przez PUP - 2018-06-29 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
Słotwiny - Arena, spółka z o.o - 2016-07-21 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
przygotowanie potraw w restauracji, dbanie o higienę i porządek w miejscu pracy.
GASTAMO JOB SERVICE KAMIL KMIECIK - 2017-04-28 - Dąbrowa Tarnowska (małopolskie)
Patroszenie, filetowanie ryb, obsługa pieca konwekcyjnego, wędzenie. Przyrządzanie dań kuchni zimnej i ciepłej oraz deserów.
PSTRĄGOWO GRZEGORZ JAKIMIAK - 2018-08-27 - Chełm (lubelskie)
przygotowanie pizzy oraz jej wypiek wg. receptury Del Piero,sporządzanioe posiłków na bazie wcześniej gotowanych wywarów tj. zóp, sosów
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Gorlice (małopolskie)
REF ZUS -przygotowywanie posiłków ,-gotowanie dań i zup wedle ściśle okreslonych receptur,
kontakt przez PUP - 2016-09-08 - Piaseczno (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych, ciast, deserów oraz napojów; praca na terenie Elektrowni lub KWB TURÓW;
MEGASERWIS Sp. z o. o - 2017-10-10 - Bogatynia (dolnośląskie)
Sporządzanie potraw.
PPH "SONIC" Sebastian Konopka - 2018-04-13 - Grajewo (podlaskie)
znajomość kuchni ukraińskiej, przygotowywanie sałatek, surówek
SIGO S.C. - 2017-09-01 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków wg. różnych technik sporządzania, porcjowanie potraw i wydawanie
Dom Pomocy Społecznej CICHY ZAKĄTEK - 2018-10-02 - Końskie (świętokrzyskie)
kuchnia tradycyjna
Zakłady Gastronomiczne "MIR - ZEN" Zenon Lange - 2017-12-12 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie potraw
FUH "Mazur & Mazur" Janusz Mazur, Piotr Mazur Sp. c. - 2016-06-13 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw. Zatrudnienie od zaraz, praca na dwie zmiany w zakresie godzin 12.00-22.00, praca również w dni wolne
STAJNIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-20 - Piła (wielkopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Wysokość wynagrodzenia brutto 2000zł 2500 zł. Kontakt z pracodawcą telefoniczny w godz. 8.00-20.00 w celu ustalenia terminu spotkania.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe DAGMOR - 2016-02-03 - Ustka (pomorskie)
przygotowanie potraw, wydawanie posiłków, dbanie o porządek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Oświęcim (małopolskie)
zawowodwe w kierunku gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2017-10-26 - Odolanów (wielkopolskie)
pomoc w kuchni, przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków
PŁUCIENNICZAK PIOTR MAŁA GASTRONOMIA "PIZZERIA POD PAPUGAMI" - 2017-06-22 - Turek (wielkopolskie)
Sporządzanie potraw, ciast, deserów i napoi, obsługa klientów. Praca na pół etatu od poniedziałku do piątku w godzinach 12-16.
Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe "SANIA" VU VAN HUNG - 2016-09-27 - Strzeniówka (mazowieckie)