KUCHARZ Zabrze oferta pracy Szko艂a Podstawowa nr 33 im. Henryka Jordana
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽310 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Praca na stanowisku kucharza w szkole. Przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w wg harmonogramu i zgodnie z obowi膮zuj膮cym jad艂ospisem, przygotowywanie diet eliminacyjnych, utrzymanie na wysokim poziomie sanitarno-epidemiologicznym pomieszcze艅 kuchennych oraz pomieszcze艅 przynale偶nych do kuchni, odpowiedzialno艣膰 za ilo艣膰 i jako艣膰 pobierania produkt贸w od intendentki zgodnie z dokumentacj膮.
Data publikacji: 2018-06-21
Lokalizacja: Zabrze (艣l膮skie)
Pracodawca: Szko艂a Podstawowa nr 33 im. Henryka Jordana
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Ludwika Zamenhofa 56, 41-813 Zabrze, powiat: m. Zabrze, woj: 艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Praca na stanowisku kucharza w szkole. Przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w wg harmonogramu i zgodnie z obowi膮zuj膮cym jad艂ospisem, przygotowywanie diet eliminacyjnych, utrzymanie na wysokim poziomie sanitarno-epidemiologicznym pomieszcze艅 kuchennych oraz pomieszcze艅 przynale偶nych do kuchni, odpowiedzialno艣膰 za ilo艣膰 i jako艣膰 pobierania produkt贸w od intendentki zgodnie z dokumentacj膮.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽310 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 godzinow膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Zabrze
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Zabrze
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Zabrze
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽310 PLN/godz
Data rozpocz臋cia pracy: 09.07.2018
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka sanepidowska
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie min. zasadnicze zawodowe umo偶liwiaj膮ce wykonywanie zada艅 na stanowisku, znajomo艣膰 zagadnie艅 z zakresu 偶ywienia zbiorowego, zdolno艣膰 pracy pod presj膮 czasu, kurs kucharza, do艣wiadczenie zawodowe na podobnym stanowisku.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Szko艂a Podstawowa nr 33 im. Henryka Jordana
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zabrzu
Adres pracodawcy:
Ludwika Zamenhofa 56, 41-813 Zabrze, powiat: m. Zabrze, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Na rozmow臋 zabra膰 CV, 艣wiadectwa szkolne, 艣wiadectwa pracy oraz uprawnienia je艣li takie posiada
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail, Termin: od poniedzia艂ku do pi膮tku, Godziny : 8.00 - 14.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Zabrze
Gmina pracodawcy: Zabrze
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Zabrze
Ulica pracodawcy: Ludwika Zamenhofa
Numer budynku pracodawcy: 56
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zabrzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 21.06.2018
Data dodania oferty pracy: 20.06.2018
Oferta pracy wa偶na do: 29.06.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 20.06.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 19.06.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
DBA艁O艢膯 O CZYSTO艢膯 MIEJSCA PRACY, PRZYGOTOWANIE SK艁ADNIK脫W DO WITRYNY WARZYWNEJ, OBS艁UGA KASY FISKALNEJ;WYMAGANIA: WYKTA艁CENIE PODSTAWOWE, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 OBS艁UGI KASY FISKALNEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE
TURKISH KEBAB FAHRI ULUTA艦 - 2017-04-04 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dost臋pnych w pizzerii
Leszek Murawski Da Grasso - 2017-04-12 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
kucharzpraca na dwie zmiany:7.00--15.0015.00-23.00
REG BENZ sp z o.o. Sp. K. - 2017-07-05 - Mielec (podkarpackie)
Zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie zawodowe, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole i pod presj膮 czasu, min. 3 letnie do艣wiadczenie na podobnym stanowisku. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, napoj贸w i deser贸w za pomoc膮 odpowiednich narz臋dzi i urz膮dze艅. Obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna).
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Lublin (lubelskie)
sporz膮daznie potraw, ciast, deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Wis艂a (艣l膮skie)
prace og贸lnobudowlane
F.H.U. BLESZYNSKI Tomasz B艂eszy艅ski - 2017-06-21 - Che艂m (lubelskie)
przygotowywanie do podania wi wydawania posi艂k贸w
F.H.U. Helena Stolarek - 2016-03-25 - S艂ubice (lubuskie)
kuchnia polska
Ober偶a Z艁OTA G臉艢 Kubik Bo偶ena - 2017-08-07 - Siewierz (艣l膮skie)
- Zapoznanie si臋 z przepisami BHP- Zapoznanie si臋 z przepisami Ppo偶- Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, deser贸w- zabezpieczenie pzed zepsuciemsurowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych- obr贸bka wstepna surowc贸w- gastronomiczny rozbi贸r miesa- utrzymanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy- dekorowanie, porcjowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych
kontakt przez PUP - 2018-03-20 - Kartuzy (pomorskie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn iurz膮dze艅. Obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa. Pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅. Utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego).
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Zawiercie (艣l膮skie)
Ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, mile widziane do艣wiadczenie.
BO呕ENA S艁ONECKA - "PROMYK" PLAC脫WKA CA艁ODOBOWA DLA OS脫B STARSZYCH I NIEPE艁NOSPRAWNYCH - 2017-01-10 - Racib贸rz (艣l膮skie)
Pe艂na odpowiedzialno艣膰 za przygotowywane posi艂ki, umiej臋tno艣膰 zarz膮dzania zespo艂em, komunikowania si臋 i wsp贸艂pracy.
6 Dom Pomocy Spo艂ecznej w 艁odzi - 2016-12-01 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowanie posi艂k贸w
SMACZNY BAREK Aneta Iwanowicz - 2016-03-14 - K臋trzyn (warmi艅sko-mazurskie)
jw.
Level Work sp. z o.o. - 2018-02-14 - Warszawa (mazowieckie)
sprawdzanie jako艣ci i przygotowanie towaru do sprzeda偶y, organizowanie stanowiska pracy, kontrolowanie jako艣ci materia艂贸w, oferta sta偶u skierowana do os贸b bezrobotnych do 30 roku 偶ycia, II profil pomocy
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Nowy Dw贸r Gda艅ski (pomorskie)
zatrudnienie w ramach umowy o prac臋 lub zlecenie
ZAK艁AD PRODUKCYJNO-US艁UGOWY " G A L E X " LESZEK GA艁臉ZA - 2017-05-26 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Praca w restauracji(Pracodawca zapenia dojazd do pracy)
HAZKON SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-06-20 - Zebrzydowice Dolne (艣l膮skie)
praca w kuchni; planowanie jad艂ospis贸w i zapotrzebowania; przygotowanie posi艂k贸w; dokumentacja HACCAP
呕艂obek Miejski w Chojnicach - 2018-05-16 - Chojnice (pomorskie)
kucharz kuchni blisko wschodniejpraca na umow臋 na czas nieokre艣lony, praca jednozmianowaoferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Kie艂cz贸w (dolno艣l膮skie)
Codzienne zaopatrywanie lokalu w produkty 偶ywno艣cioweOdpowiedzialno艣膰 za przygotowywanie da艅 kuchni Bengalskiej pod nadzorem bengalskiego szefa kuchni sk艂adanie zam贸wie艅 na materia艂y u Bengalskich dostawc贸w. Samodzielne przygotowywanie niekt贸rych potraw kuchni bengalskiej. Praca tak偶e w soboty i w niedziele.
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - B艂onie (mazowieckie)
Wed艂ug zawodu
Centrum Mateusz Pohl - 2018-01-29 - Bieni贸w (lubuskie)
praca na kuchni
MEDIMAX Halina Niechwiadowicz - 2016-03-18 - Olsztynek (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw.
Centrum Zdrowia "EUROMED" Sp. z o.o. - 2016-06-24 - Krosno (podkarpackie)
Obr贸bka wst臋pna surowc贸w, przygotowywanie gotowych potraw.
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Mi艅sk Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowywanie oraz wydawianie posi艂k贸w.
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE "TIR-PORT", ANDRZEJ CISZEWSKI - 2018-08-01 - Jasionowo (podlaskie)
przygotowywanie posi艂k贸w: 艣niada艅, obiad贸w, kolacji
S艂oneczny Park Sp. z o.o. - 2018-05-08 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
GOTOWANIE;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANE PRAWO JAZDY KAT.B;GODZINY PRACY: 07.00-15.00;MIEJSCE PRACY: PRZYLEP/ ZA GUMIE艃CAMI
DIETA CARE AGNIESZKA ZIELI艃SKA - 2017-06-14 - Przylep (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla klient贸w restauracji. Miejsce wykonywania pracy Restauracja EUROPA Kruszyn ul. Morwowa 5. Praca w systemie dwuzmianowym od 08:00 do 16:00 i od 16:00 do 24:00.
Restauracja EUROPA Sabadasz Teresa - 2018-03-07 - Kruszyn (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posilk贸w, dbanie o smak i jako艣c,, utrzymanie nalezytej czystosci na stanowisku
Karczma Mazurska Stefan Chmielewski Ostr贸da - 2017-03-29 - Ostr贸da (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowanie potraw i ichwydawanie,dbanie o czysto艣膰, racjonalna gospodarka produktami
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Kudowa-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)