KUCHARZ Krzyszkowice oferta pracy Oberża "WILCZY GŁÓD" Józef Sala
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: kucharz
Data publikacji: 2016-11-07
Lokalizacja: Krzyszkowice (małopolskie)
Pracodawca: Oberża "WILCZY GŁÓD" Józef Sala
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:32-445 Krzyszkowice 294, powiat: myślenicki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Krzyszkowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: myślenicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Myślenice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.11.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: Oberża "WILCZY GŁÓD" Józef Sala
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Myślenicach
Adres pracodawcy:
32-445 Krzyszkowice 294, powiat: myślenicki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: myślenicki
Gmina pracodawcy: Myślenice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Krzyszkowice
Numer budynku pracodawcy: 294
Profil działalności pracodawcy: restauracja
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Myślenicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.11.2016
Oferta pracy ważna do: 30.11.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 07.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 07.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napoi, deserów z zastosowaniem narzędzi i maszyn i urządzeń dostepnych w kuchni, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych
HOTEL "EDISON" Sp. z o.o. - 2017-06-28 - Baranowo (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIA POTRAW, KUCHNI POLSKIEJ WYMAGANIAKSIĄŻECZKA ZDROWIA,
BOMS IT LEONID MASHKO - 2015-11-26 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie, gotowanie i wydawanie potraw
Dom Pomocy Społecznej Zgromadzenia Braci Albertynów - 2016-11-21 - Przemyśl (podkarpackie)
kucharz
PPHU "ROZA" Zofia Leś - 2016-01-04 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowanie pizzy dla gości według określonych standardów,nadzór nad jakością wydawanej pizzy,dbanie o zaopatrzenie i utrzymanie czystości sprzętu i pomieszczeń.
"TRADE & CONSULT" DAWID KAMIŃSKI - 2016-07-29 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
VAGABUND MAREK DAGMARA - 2017-04-26 - Feliksów (wielkopolskie)
jw.
Centralny Szpital Kliniczny MSWiA w Warszawie - 2018-06-08 - Warszawa (mazowieckie)
w/g stanowiska
LEVANTE S.C. - 2016-04-26 - Bilcza (świętokrzyskie)
KucharzJedna zmiana:od 7-15.
Hotel Polski Sp. z o.o. Mielec - 2016-10-04 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej, tureckiej, hinduskiej
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie i podawanie potraw, właściwe przechowywanie składników, zapewnienie sprawnego funkcjonowania kuchni.
DE FACTO Pacia Ireneusz - 2018-04-10 - Olkusz (małopolskie)
przygotowywanie posiłków według jadłospisu, prowadzenie dokumentacji HACCP
BAJKA Alicja Śliwińska Danuta Krzyżanowska Spółka Jawna - 2016-08-08 - Sława (lubuskie)
zgodny,
ISKANDAR Sp. z o. o. - 2018-04-19 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, utrzymanie czystości w obrębie swojego stanowiska, wykonywanie zadań powierzonych przez zwierzchników
Firma Handlowo Usługowa "IWANKA" Dorota Iwanowicz - 2017-10-11 - Zielona Góra (lubuskie)
według stanowiska
Restauracja Bocianie Gniazdo Jacek Mroczyński Międzychód - 2017-02-01 - Międzychód (wielkopolskie)
dyspozycyjność,chęć do pracy,umiejętność pracy w zespole
McDonald's Polska Sp. z o.o. - 2018-09-06 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW, UTRZYMYWANIE MIEJSCA PRACY W ŁADZIE ZGODNIE Z ZASADAMI
MAŁGORZATA MILWICZ MILWICZ ARCHITEKCI - 2016-08-18 - Srebrna Góra (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków + wypiek pizzy
Vulcano Radoń Lena - 2017-06-28 - Kraków (małopolskie)
przygotowania potraw kuchni włoskiej i śródziemnomorskiej
kontakt przez PUP - 2018-08-22 - Łomianki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 6.30- 14.30, 12-20 w Kołobrzegu.
Centrum Zdrowia i Relaksu VERANO Sp. z o.o. - 2016-05-16 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
podstawowa obsługa klienta, przyjmowanie towaru, rozkładanie towarów, przeprowadzaniem mniejszych inwentaryzacji fiskalnych, pilnowanie terminów realizacji zamówień, dbanie o podtrzymanie relacji ze stałymi klientami, bieżąca obsługa systemu zamówień.
Capital Work - 2018-02-09 - Marki (mazowieckie)
praca na kuchni - przygotowywanie posiłków; utrzymanie czystośći w miejscu pracy; praca w godzinach 05.00-23.00 wg grafiku, również w dni wolne
JBC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-05-04 - Bogatynia (dolnośląskie)
jw.
Dom Pomocy Społecznej im. "Matysiaków" - 2017-07-06 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharzoferta pracy dla osób do 30 roku życiaprzygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Jarosław (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej. Zamawianie produktów od firmy tureckiej (w języku tureckim).
Akkaya Dominika - 2016-07-21 - Otwock (mazowieckie)
Wg. harmonogramuPO WER
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Tuczno (lubuskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wynagrodzenie 2000 zł brutto do uzgodnienia, wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą po godz. 10.00
Zakład Produkcyjno-Usługowo-Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluką" Anna, Mariusz i Paweł Stachyra - 2017-01-04 - Słupsk (pomorskie)
- Przygotowywanie dań kuchni ormiańskiej, ukraińskiej. Fast food.- Wynagrodzenie: 3491,97 zł/brutto (2500 zł netto). Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 12:00-20:00. Wymagania: wykształcenie zawodowe gastronomiczne. Mile widziane doświadczenie zawodowe. Książeczka sanepidowska. Doświadczenie w gastronomii. Kontakt telefoniczny (799-990-751) w godzinach: 9:00-18:00.
Krist Gyangilyan - 2018-02-26 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, gotowanie (głównie kuchnia polska)
FAMILY CATERING Bernadeta Michalska - 2017-11-23 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie posiłków w zakresie żywienia zbiorowego; utrzymywanie czytości na stanowisku pracy;
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Rawicz (wielkopolskie)