KUCHARZ Baranowo oferta pracy HOTEL "EDISON" Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 16,47 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, napoi, deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi i maszyn i urz膮dze艅 dostepnych w kuchni, ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych
Data publikacji: 2017-06-28
Lokalizacja: Baranowo (wielkopolskie)
Pracodawca: HOTEL "EDISON" Sp. z o.o.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:WYPOCZYNKOWA 94, 62-081 Baranowo, powiat: pozna艅ski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, napoi, deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi i maszyn i urz膮dze艅 dostepnych w kuchni, ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 16,47 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: bruttomiesi臋cznie 2766,96 - umowa zlecenie
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Baranowo
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pozna艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Tarnowo Podg贸rne
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 16,47 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 28.07.2017
Data zako艅czenia pracy: 28.10.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - podstawowy, w pi艣mie - podstawowy
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: do艣wiadczenie - 2 lata
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: odporno艣膰 na stres
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: dok艂adno艣膰
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: sumienno艣膰
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: praca w godz. 6-14 i 14-22
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: HOTEL "EDISON" Sp. z o.o.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Poznaniu
Adres pracodawcy:
WYPOCZYNKOWA 94, 62-081 Baranowo, powiat: pozna艅ski, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Termin: zg艂oszenia osobiste, Godziny : 10-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: pozna艅ski
Gmina pracodawcy: Tarnowo Podg贸rne
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Baranowo
Ulica pracodawcy: WYPOCZYNKOWA
Numer budynku pracodawcy: 94
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Poznaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.06.2017
Oferta pracy wa偶na do: 26.07.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 28.06.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 28.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie zam贸wie艅, prace porz膮dkowe
kontakt przez OHP - 2016-04-06 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
dokonywanie przebudowy marketu zgodnie z zaleceniami kierownika, wyk艂adanie towaru na p贸艂ki, dbanie o porz膮dek i czysto艣膰 na stanowisku pracy
kontakt przez OHP - 2016-03-01 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z procedurami i standardami. Dba艂o艣膰 o najwy偶sz膮 jako艣膰 wydawanych potraw. Dba艂o艣膰 o czysto艣膰 i higien臋 miejsca pracy. Przestrzeganie przepis贸w BHP.
Powiatowy Dom Pomocy Spo艂ecznej w Czarnowie - 2017-06-27 - Czarn贸w (mazowieckie)
*obr贸bka surowc贸w*przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-09-02 - Gryfino (zachodniopomorskie)
Codzienne zaopatrywanie lokalu w produkty 偶ywno艣ciowe, odpowiedzialno艣膰 za przygotowanie da艅 kuchni indyjskiej pod nadzorem hinduskiego szefa kuchni, sk艂adanie zam贸wie艅 na mateia艂y u hinduskich dostawc贸w
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, da艅 obiadowych zgodnie z menu.
Handel art. przemys艂owymi i spo偶ywczymi W艂adys艂aw Gattner - 2018-03-30 - K臋pno (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Warszawa (mazowieckie)
zgodne ze stanowiskiem
Wikont Sp. z o.o. - 2018-01-22 - Rawicz (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 14-22 Restauracja 7 Niebo
PHU "EDEN" WALERIAN KASPERSKI - 2017-01-12 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji
kontakt przez PUP - 2017-11-15 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Zgodne ze stanowiskiem; praca w godz. 15-22; kontakt osobisty z pracodawc膮 w godz. 11-19; mo偶liwo艣膰 zapewnienia przez pracodawc臋 dojazd贸w
PHU EDEN Walerian Kasperski - 2016-06-16 - Ustka (pomorskie)
Kucharz - przygotowywanie posi艂k贸w - samodzielne stanowisko
"MAMY SMAK" SP脫艁KA CYWILNA - 2016-03-21 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni ukrai艅skiej
Janusz-Park Sp. z o.o. - 2017-07-11 - 艁臋knica (lubuskie)
obs艂uga klienta, przygotowywanie drobnych posi艂k贸w
kontakt przez OHP - 2017-01-04 - Dobrodzie艅 (opolskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
Zjednoczone Przedsi臋biorstwa Rozrywkowe S.A. - 2018-04-18 - Warszawa (mazowieckie)
-Produkcja przek膮sek, da艅 drugich, zup,-Praca dwuzmianowa: 6-14, 14-22-Na rozmow臋 nale偶y um贸wi膰 si臋 telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063
BAR DWORCOWY S.C. K. CHY艁A, P. CHY艁A - 2016-02-05 - Tczew (pomorskie)
-Przygotowanie posi艂k贸w- dbanie o czysto艣膰,
kontakt przez OHP - 2016-03-04 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
Zgodnie ze stanowiskiem - przygotowywanie posi艂k贸w.Wynagrodzenie do uzgodnienia z pracodawc膮 - uzale偶nione od do艣wiadczenia i umiej臋tno艣ci.Praca w Domu Weselnym " KAZIMIERZ脫WKA"
"Kazimierz贸wka" Iwona Demby - 2018-01-29 - Kazimierzowo (warmi艅sko-mazurskie)
wykszta艂cenie zawodowe; umiej臋tno艣ci gotowania tradycyjnych potraw kuchni azjatyckiej; uprawnienia aktualna ksi膮偶eczka Sanepidu; do艣wiadczenie zawodowe min 3 lata na ww. stanowisku. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie da艅 dost臋pnych w menu restauracji z powierzonych produkt贸w, przygotowywanie da艅 kuchni wietnamskiej. Miejsce wykonywania pracy Lublin.
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Lublin (lubelskie)
przygotowanie posi艂k贸w dla 30 wychowank贸w
Dom Dziecka im.Janusza KorczakaDar艂owo ,ul. Morska 78 - 2016-10-10 - Dar艂owo (zachodniopomorskie)
Kucharz- obiady domowe, kuchnia polska. Mo偶liwe r贸wnie偶 zatrudnienie na 1/2 etatu.
TWIST KRYSTYNA B艁ASZCZYK, SZYMON B艁ASZCZYK S.C. - 2016-09-22 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
-Przygotowywanie posi艂k贸w,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Po okresie pr贸bnym umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony,-Osoby zaintersowane prosimy o przes艂anie CV na adres e-mail: sekretariat (at) zamek-gniew.pl-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37.
ZAMEK GNIEW SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-07-10 - Gniew (pomorskie)
-Praca w Restauracji w Tczewie, -Wynagrodzenie do ustalenia,-Kontakt telefoniczny 601-66-39-00. E-mail: arni_tczew (at) poczta.onet.pl
S.W.M. PUSTKOWSCY- "ARNI" SP脫艁KA JAWNA - 2016-05-11 - Tczew (pomorskie)
wykszta艂cenie gastronomiczne lub do艣wiadczenie ( w przypadku braku wykszta艂cenia konieczne do艣wiadczenie)praca 1 etat ul. Zdunowska 160, 63-700 Krotoszyn 2 etat 63-720 Nowa Obra 75,
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE "PETROL" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-04-12 - Nowa Obra (wielkopolskie)
- przygotowywanie posi艂k贸w, - przygotowywanie imprez okoliczno艣ciowych,- komunikacja w zespole pracowniczym.
Arkadia sp. z o.o. - 2017-04-11 - Biskupiec (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o czysto艣膰, przygotowywanie zam贸wie艅, ewentualnie dostarczanie posi艂k贸w do klienta.
FIRMA "HERO" ROMAN KWIATKOWSKI - 2016-11-21 - Ka艂uszyn (mazowieckie)
przyrz膮dzanie potraw dla go艣ci restauracji
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA IMPRESJA MIROS艁AW PAW艁OWSKI - 2017-06-14 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
-Przygotowywanie posi艂k贸w,-Zarz膮dzanie personelem,-Kontakt telefoniczny 608-629-144.
GTMC SP. Z O.O. - 2016-07-04 - Tczew (pomorskie)
Przygotowanie da艅 zg. z menu baru, przestrzeganie zasad BHP, PPO呕, zasad higieniczno-sanitarnych, utrzymywanie czysto艣ci na st. pracy, zachowanie tajemnicy informacji dla dobra firmy, przygotowanych posi艂k贸w, oszcz臋dne gospodarowanie produktami spo偶ywczymi i sprz臋tem, wykonywanie polece艅 prze艂o偶onego.
kontakt przez PUP - 2016-11-03 - Bramki (mazowieckie)