KUCHARZ Międzychód oferta pracy Restauracja Bocianie Gniazdo Jacek Mroczyński Międzychód
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: według stanowiska
Data publikacji: 2017-02-01
Lokalizacja: Międzychód (wielkopolskie)
Pracodawca: Restauracja Bocianie Gniazdo Jacek Mroczyński Międzychód
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Dworcowa 22, 64-400 Międzychód, powiat: międzychodzki, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: według stanowiska
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Międzychód
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: międzychodzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Międzychód
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 30.01.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Badania sanepidowskie
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: mile widziane doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy:
Restauracja Bocianie Gniazdo Jacek Mroczyński Międzychód
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Międzychodzie
Adres pracodawcy:
Dworcowa 22, 64-400 Międzychód, powiat: międzychodzki, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: międzychodzki
Gmina pracodawcy: Międzychód
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Międzychód
Ulica pracodawcy: Dworcowa
Numer budynku pracodawcy: 22
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Międzychodzie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 01.02.2017
Data dodania oferty pracy: 30.01.2017
Oferta pracy ważna do: 28.02.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 30.01.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 30.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-06-01 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłów dla gości hotelowych i indywidualnych
Kolumna Park Sp. z o.o. - 2016-09-09 - Przygoń (łódzkie)
gotowanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Piaseczno (mazowieckie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Wołomin (mazowieckie)
zgodny, praca w Rogóźnie
Firma Handlowa Mariusz Hulewicz - 2018-02-26 - Rogóźno (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków (pizza, makarony, sałatki), dbanie o czystość na kuchni
KROPKA DAWID KUREK - 2016-09-20 - Praszka (opolskie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej, nepalskiej, tajskiej, z pieca tandoori, pierogów nepalskich.
kontakt przez PUP - 2018-06-26 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Sporzadzanie posiłków, wydawanie posiłków, dbanie o stanowisko pracy, sprzatanie, przygotowanie stanowiska pracy.
Hotel MARHABA Restauracja "ŚNIEŻNIK" - Barbara Ladżyńska - 2016-01-08 - Kłodzko (dolnośląskie)
w/g programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Zakopane (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, wszystkie inne prace związane z w/w stanowiskiem
kontakt przez OHP - 2016-06-01 - Ustka (pomorskie)
kucharz
Gościniec " NAD GOPŁEM " Piotr Chojnacki - 2016-11-07 - Grodztwo (kujawsko-pomorskie)
praca w kuchni
"LAGUNA" Anetta Lewczuk & Andrzej Lewczuk w Hajnówce - 2017-04-18 - Hajnówka (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków, gotowanie zup i sosów.
Firma Handlowo - Usługowa "Tawerna" Wiesław Orzeszko - 2016-05-12 - Suszno (lubelskie)
sporządzanie posiłków i praca w kuchni
Bar Samoobsługowy "JĘDREK"B. i M. Zaskowscy s.c. - 2016-06-27 - Augustów (podlaskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty menuwymagane doswiadczenie min. rok wynagrodzenie 20zł brutto/h
Firma Handlowo-Usługowa BALLAS Mikołajki Iwona Wiórek - 2017-01-25 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
zprzygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-10-12 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
przygotowywanie potraw
LOFT79 Sp. z o.o. - 2016-04-12 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
praca w kuchni, obsługa klientów
AGROFARMA EWA ZIÓŁKOWSKA - 2016-08-09 - Gołaszewo (kujawsko-pomorskie)
Zgodne ze stanowiskiem; godziny pracy według harmonogramu; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawcą w godz. 7-14.30. Miejsce wykonywania pracy: Restauracja hotelowa w Ustce
Przedsiębiorstwo MORZE - 2016-07-18 - Ustka (pomorskie)
- Przygotowywanie dań kuchni azjatyckiej. Składanie zamówień na towar. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 10:00-22:00 + soboty: 10:00-22:00 + niedziela: 11:00-21:00. Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata na stanowisku Kucharza Kuchni Azjatyckiej. Wymagana umiejętność przygotowywania potraw kuchni azjatyckiej.
kontakt przez PUP - 2017-03-08 - Katowice (śląskie)
przygptowywanie potraw kuchni wschodniej i ukraińskiej, sporządzanie potraw i wyrobów gotowych.....
MAR-ROM M.JANISZEK I WSPÓLNICY. - 2016-10-05 - Dobrut (mazowieckie)
Prace ogólnobudowlane
kontakt przez PUP - 2016-09-27 - Turek (wielkopolskie)
- naprawa sprzętu Karcher
PESTAR SP. Z O. O. - 2017-05-17 - Starogard Gdański (pomorskie)
Sporządzanie potraw, dekorowanie potraw, przygotowywanie imprez okolicznościowych, planowanie i rozliczenia w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-03-05 - Płock (mazowieckie)
Gotowanie, sporządzanie potraw. pierwsza umowa - o pracę na okres próbny 1 m-c.
PPHU "DOMUS" RENATA DROGOSZ - 2016-12-14 - Piła (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW KUCHNI POLSKIEJ; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY; ROZKŁAD CZASU PRACY: 2 DNI PRACY; 2 DNI WOLNE 40 GODZIN TYGODNIOWO; PRACODAWCA ZAPEWNIA ZAKWATEROWANIE + OBIAD; MIEJSCE PRACY: WISEŁKA;
VILLA MADRE SP. Z O. O. - 2016-06-08 - Wisełka (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni brazylijskiej, dbanie o porządek
Izabella Wiśniowska - 2016-08-19 - Kraków (małopolskie)
Obsługa klientów zgodnie ze standardami PKN ORLEN S.A.
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Stare Iganie (mazowieckie)
Pozyskiwanie klientów, sprzedaż kosmetyków.
kontakt przez OHP - 2016-02-09 - Rybnik (śląskie)