KUCHARZ Pu艂tusk oferta pracy PIZZERIA "u Zbynia" Zbigniew Zar臋ba
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽250 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Gotowanie obiad贸w
Data publikacji: 2019-04-09
Lokalizacja: Pu艂tusk (mazowieckie)
Pracodawca: PIZZERIA "u Zbynia" Zbigniew Zar臋ba
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Romualda Traugutta 30, 06-100 Pu艂tusk, powiat: pu艂tuski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Gotowanie obiad贸w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽250 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Pu艂tusk
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pu艂tuski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Pu艂tusk
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽250 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.04.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: wymagane do艣wiadczenie
Nazwa pracodawcy: PIZZERIA "u Zbynia" Zbigniew Zar臋ba
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pu艂tusku
Adres pracodawcy:
Romualda Traugutta 30, 06-100 Pu艂tusk, powiat: pu艂tuski, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: pu艂tuski
Gmina pracodawcy: Pu艂tusk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Pu艂tusk
Ulica pracodawcy: Romualda Traugutta
Numer budynku pracodawcy: 30
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pu艂tusku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 09.04.2019
Data dodania oferty pracy: 09.04.2019
Oferta pracy wa偶na do: 30.04.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 09.04.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 09.04.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw.
GRANATOIL GRANISZEWSCY SP脫艁KA JAWNA - 2019-01-23 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅 kuchni orientalnej: kebabu, kanapek, przek膮sek orientalnych. Dbanie o czysto艣膰 miejsca pracy, prowadzenie sprzead偶y, przygotowywanie list zaopatrzeniowych. Odtwarzanie potraw z oryginalnych receptur.
kontakt przez PUP - 2018-06-01 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie r贸偶nych da艅 przy otwartej kuchni.
kontakt przez OHP - 2017-12-11 - Niemcy (Niemcy)
przyrz膮dzanie posi艂k贸w
Mat-oil sp. z o.o. - 2018-08-29 - Swarz臋dz (wielkopolskie)
Sporz膮dzanie potraw, deser贸w, napoj贸w.Praca w Willi Kasztelanka w godzinach 7-19 w systemie 12h co drugi dzie艅.Okazjonalnie d艂u偶sze godziny pracy w trakcie obs艂ugi imprez zorganizowanych.
Gekona, Jacek Mr贸z - 2017-11-29 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
przygotowywanie da艅 kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Legionowo (mazowieckie)
przygotowywanie potraw i menu
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - 呕ywiec (艣l膮skie)
przygotowywanie surowc贸w oraz da艅 kuchni orientalnej, kierowanie zespo艂em, sprz膮tanie stanowiska pracy,
Rabwak Co.Sp.Zo.o - 2017-05-18 - Wo艂omin (mazowieckie)
gotowanie, pieczenie, sma偶enie, obr贸bka wst臋pna warzyw i mi臋s
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Krzepice (dolno艣l膮skie)
- obs艂uga klienta - obs艂uga kasy fiskalnej - dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy - przyjmowanie dostaw towaru - wystawianie faktur
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA "PIOTR" PIOTR NICIEJEWSKI - 2018-05-11 - Lubin (dolno艣l膮skie)
prace porzadkowe, drobne prace remontowe oraz inne prace zlecone przez W贸jta Gminy
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Stupsk (mazowieckie)
przygotowywanie potraw dla go艣ci sanatoryjnych
kontakt przez OHP - 2016-06-24 - Ustro艅 (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w na przyj臋cia gastronomiczne, obs艂uga bufetu 艣niadaniowego, utrzymanie czysto艣ci na kuchni i podlegaj膮cych mu obszar贸w
Cie艣la Jaros艂aw Beans Polska - 2018-03-13 - Zamo艣膰 (lubelskie)
samodzielne czynno艣ci zwi膮zane z przygotowywaniem posi艂k贸w kuchni polskiej i w艂oskiej oraz pizzy
PHU ALEKSANDRA PIOTROWSKA Kawiarnia ALFREDO - 2017-12-07 - Szklarska Por臋ba (dolno艣l膮skie)
przygotowanie potraw z surowc贸w jak i p贸艂produkt贸w, praca przy grillu
ZPR EXPRESS SP Z O.O. - 2018-03-26 - Julinek (mazowieckie)
ZAKRES OBOWI膭ZK脫W: przygotowywanie potraw, ustalanie karty da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, przestrzeganie zasad higieny i BHP w kuchni: WYMAGANIA: wykszta艂cenie 艣rednie - gastronomiczne, min. 5 lat do艣wiadczenia jako kucharz, przygotowywanie potraw, ustalanie karty da艅
PRZEDSI臉BIORSTWO US艁UGOWO HANDLOWE "LOKIS" JOACHIM CZORNIK - 2017-04-03 - Niedzica-Zamek (ma艂opolskie)
Przygotowanie i wypiek pizzy.
MARRONE Mcha艂 Ko艂akowski - 2015-11-13 - Kalisz (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE P脫艁PRODUKT脫W, POSI艁K脫W, UTRZYMANIE CZYSTO艢CI W MIEJSCU PRACY, WSP脫艁PRACA Z ZA艁OG膭 TAWERNY;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRACY POD PRESJ膭 CZASU, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMO艢膯 HACCP, MIN. 5 LAT DO艢WIADCZENIA W 呕YWIENIU ZBIOROWYM
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisami i recepturami. Dbanie o porz膮dek w kuchni i na zapleczu. Dbanie o sprz臋t i urz膮dzenia gastronomiczne. Przestrzeganie dyscypliny pracy, przepis贸w bhp i p.po偶.
AMW REWITA Sp. z o.o. - 2019-02-20 - Mi臋dzyzdroje (zachodniopomorskie)
murowanie 艣cian os艂onowych
PERZ-BUD Barbara Perzy艅ska - 2016-05-12 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami. Dbanie o estetyk臋 i walory smakowe przygotowanych potraw. Dbanie o maksymalne i ekonomiczne wykorzystanie powierzonych produkt贸w. Dbanie o porz膮dek i higien臋 na stanowiskach pracy. Kontrolowanie jako艣ci u偶ywanych produkt贸w, ich 艣wie偶o艣ci oraz dat przydatno艣ci do spo偶ycia.
Hotel Narvil Sp. z o.o. - 2016-10-06 - Serock (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla pacjent贸w
ZESP脫艁 OPIEKI ZDROWOTNEJ W SUCHEJ BESKIDZKIEJ - 2018-11-08 - Sucha Beskidzka (ma艂opolskie)
reprezentowanie firmy w kontaktach bezpo艣rednich z klientami pochodzenia chi艅skiego, budowanie i utrzymywanie d艂ugofalowej wsp贸艂pracy i relacji z klientami z Chin, pomoc klientom w rozwi膮zywaniu problem贸w
kontakt przez PUP - 2017-06-08 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej i kurdyjskiej
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Przygotowywanie wed艂ug tradycyjnych receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej, bengalskiej, czytanie receptur, uk艂adanie menu, sk艂adanie zam贸wie艅 za granic臋
kontakt przez PUP - 2018-09-17 - Karczew (mazowieckie)
obs艂uga klienta,wypiek pizzy, przygotowywanie posi艂k贸w, sa艂atek sos贸w, ciast
kontakt przez PUP - 2018-05-08 - Zambr贸w (podlaskie)
kuchnia polska, fast food
Marcin 艢wierczek "MARS" - 2018-03-13 - Zakliczyn (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw i da艅 w sto艂贸wce produkcyjnej dostosowanych do potrzeb klienta.
PHU "LUBINPEX" Sp. z o.o. - 2017-01-17 - Legnica (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE "PIGO" - 2018-07-19 - Lubin (dolno艣l膮skie)
x
kontakt przez PUP - 2018-07-12 - Nowosielce (podkarpackie)