KUCHARZ Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 22,5 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: zakres obowi膮zk贸w: zapoznanie si臋 i przestrzeganie zasad HCCAP, BHP, P-PO呕; przestrzeganie polece艅 prze艂o偶onych; przychodzenie punktualnie wg ustalonego grafiku; przestrzeganie procedur pracy (np. wpisywanie produkcji do rejestru, wpisywanie strat, realizowanie checklisty dnia); przestrzeganie receptur i utrzymywanie standard贸w przygotowywania da艅.;przygotowywanie da艅 i wykonywanie czynno艣ci zwi膮zanych z przygotowaniem i wst臋pn膮 obr贸bk膮artyku艂贸w spo偶ywczych; zabezpieczanie produkt贸w i wyrob贸w przed zepsuciem ; przygotowanie i zapakowanie zam贸wie艅kateringowych i okazjonalnych; utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy, w tym mycie naczy艅; sprz膮tanie pomieszcze艅 produkcyjnych, magazyn贸w po zako艅czeniu pracy; pomoc przy roz艂adunku towaru; dbanie o maj膮tek firmy i niezw艂oczne naprawienie wyrz膮dzonej szkody (np. odkupienie zbitych naczy艅); 艣ledzenie zmian w menu.
Data publikacji: 2019-06-05
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
zakres obowi膮zk贸w: zapoznanie si臋 i przestrzeganie zasad HCCAP, BHP, P-PO呕; przestrzeganie polece艅 prze艂o偶onych; przychodzenie punktualnie wg ustalonego grafiku; przestrzeganie procedur pracy (np. wpisywanie produkcji do rejestru, wpisywanie strat, realizowanie checklisty dnia); przestrzeganie receptur i utrzymywanie standard贸w przygotowywania da艅.;przygotowywanie da艅 i wykonywanie czynno艣ci zwi膮zanych z przygotowaniem i wst臋pn膮 obr贸bk膮artyku艂贸w spo偶ywczych; zabezpieczanie produkt贸w i wyrob贸w przed zepsuciem ; przygotowanie i zapakowanie zam贸wie艅kateringowych i okazjonalnych; utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy, w tym mycie naczy艅; sprz膮tanie pomieszcze艅 produkcyjnych, magazyn贸w po zako艅czeniu pracy; pomoc przy roz艂adunku towaru; dbanie o maj膮tek firmy i niezw艂oczne naprawienie wyrz膮dzonej szkody (np. odkupienie zbitych naczy艅); 艣ledzenie zmian w menu.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o 艣wiadczenie us艂ug
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 25
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 100
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 22,5 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: zlecenie: 100h/mc x 22,50 z艂/h = 2250 z艂/mc
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 22,5 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.07.2019
Data zako艅czenia pracy: 31.12.2022
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy:
Pozostali kucharze (wymagany sta偶 - lata: 0, miesi膮ce: 3)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
oczekiwania: wykzta艂cenie podstawowe/ zasad. zawodowe; umiej臋tno艣膰 gotowania; praca pod presj膮 czasu; znajomo艣膰 kuchni vega艅skiej;(umiej臋tno艣膰 przygotowywania da艅 vega艅skich); min 3 mc do艣wiadczenia na stanowisku;zakres obowi膮zk贸w: zapoznanie si臋 i przestrzeganie zasad HCCAP, BHP, P-PO呕; przestrzeganie polece艅 prze艂o偶onych; przychodzenie punktualnie wg ustalonego grafiku; przestrzeganie procedur pracy (np. wpisywanie produkcji do rejestru, wpisywanie strat, realizowanie checklisty dnia); przestrzeganie receptur i utrzymywanie standard贸w przygotowywania da艅.;przygotowywanie da艅 i wykonywanie czynno艣ci zwi膮zanych z przygotowaniem i wst臋pn膮 obr贸bk膮artyku艂贸w spo偶ywczych; zabezpieczanie produkt贸w i wyrob贸w przed zepsuciem ; przygotowanie i zapakowanie zam贸wie艅kateringowych i okazjonalnych; utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy, w tym mycie naczy艅; sprz膮tanie pomieszcze艅 produkcyjnych, magazyn贸w po zako艅czeniu pracy; pomoc przy roz艂adunku towaru; dbanie o maj膮tek firmy i niezw艂oczne naprawienie wyrz膮dzonej szkody (np. odkupienie zbitych naczy艅); 艣ledzenie zmian w menu.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 3
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 06.06.2019
Oferta pracy wa偶na do: 19.06.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 06.06.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 05.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?644eb28aeca8c29cdb188b8751725cc9
Podobne oferty pracy
-sporz膮dzanie posi艂k贸w-utrzymywanie w czysto艣ci powierzonego sprz臋tu-pobieranie pr贸bek 偶ywno艣ci
ZESP脫艁 SZK脫艁 OG脫LNOKSZT. W POBIEROWIE - 2017-04-13 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej. Wsp贸艂praca z pomoc膮 kuchenn膮, b臋d膮c膮 obywatelem Ukrainy.
kontakt przez PUP - 2015-12-29 - P艂ock (mazowieckie)
-
LESZEK SMOLI艃SKI ZRB i UTH PRZYBIERN脫WKO - 2017-11-10 - Trz臋sacz (zachodniopomorskie)
Wg. harmonogramu RPO
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Strzelce Kraje艅skie (lubuskie)
przygotowywanie da艅 kuchni w艂oskiej, przygotowywanie pizzy
kontakt przez PUP - 2018-11-29 - Rzesz贸w (podkarpackie)
prace konserwacyjne i porz膮dkowe na terenie oraz obiektach firmy, drobne naprawy, koszenie trawy , praca od poniedzia艂ku do pi膮tku w godz.8-16
OPOLSKIE CENTRUM LOGISTYCZNE SP. Z O. O. - 2019-05-28 - Opole (opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie min. zasadnicze zawodowe gastronomiczne, umiejetno艣膰 przygotowywania potraw kuchni ukrai艅skiej, gruzi艅skiej, ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych, do艣wiadczenie zawodowe: min 3 lata na w/w stanowisku. Og贸lny zakres czynno艣ci: przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej, gruzi艅skiej.
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Lublin (lubelskie)
samodzielne przygotowywanie potraw dla klient贸w restauracji
MA艁GORZATA SZUMIEC HOTEL, RESTAURACJA MARGERITA - 2018-06-28 - Modlnica (ma艂opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-02-29 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci hotelu, utrzymywanie porz膮dku w miejscu pracy.System pracy dwuzmianowy, godz. pracy mi臋dzy 6.00 a 22.00, nie mniej ni偶 140 godz. w miesi膮cuMiejsce pracy: Biskupice Podg贸rne, ul. PolnaSala G
ADEL KOMPLEKS SP. Z O.O. - 2017-05-30 - Biskupice Podg贸rne (dolno艣l膮skie)
Wykszta艂cenie: brak wymaga艅; do艣wiadczenie zawodowe; tradycyjna polska kuchnia; praca co drugi dzie艅 po 12 godzin; miejsce pracy: Toszek
CUKIERNIA RESTAURACJA "GRZYBEK" mgr DOROTA GRZYBEK - 2016-05-13 - Boguszyce (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2019-06-14 - Czarlin (pomorskie)
Kucharka
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Justyn贸w (艂贸dzkie)
praca w kuchni
MATEUSZ KNOP FIRMA OG脫LNOBUDOWLANA "MAT-BUD" - 2016-12-02 - Mochy (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-02 - Warszawa (mazowieckie)
Wyb贸r surowc贸w , przygotowanie da艅 kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2019-01-08 - Otwock (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem
EUROBUD Chajewscy Sp. Jawna - 2016-05-30 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Tur贸w (艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 z kart menu, deser贸w, napoj贸w, sa艂atek.
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
Sporz膮dzanie potraw, utrzymanie czysto艣ci w miejscu pracy, ocena surowc贸w
ALFA Jan Majewski w Malborku - 2018-10-05 - Malbork (pomorskie)
Obs艂uga kasy fiskalnej.
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Stalowa Wola (podkarpackie)
nadz贸r nad przygotowywaniem i wydawaniem posi艂k贸w na podstawie ustalonego jad艂ospisu, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak posi艂k贸w oraz o wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, przestrzeganie zasad technologii i estetyki, przepis贸w higieniczno-sanitarcnyh
SZKO艁A ASPIRANT脫W PA艃STWOWEJ STRA呕Y PO呕ARNEJ W POZNANIU - 2018-09-21 - Pozna艅 (wielkopolskie)
jw
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 6021/Oddzia艂 Zabezpieczenia Garnizonu Sto艂ecznego - 2018-10-17 - Warszawa (mazowieckie)
sporz膮dzanie samodzielne posi艂k贸w wed艂ug obowi膮zuj膮cych receptur, zarz膮dzanie zespo艂em ludzkim
Nadwi艣la艅ska Agencja Turystyczna Sp.z o.o. - 2017-04-18 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw,deser贸w ciast. Zastosowanienarz臋dzi i maszyn gastromomcznych.
AQUAKULTURA M. R脫呕A艃SKA, M.OG艁AZA S.C. - 2019-05-07 - Podg贸rzyn (dolno艣l膮skie)
wykonywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-03-08 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
sporz膮dzanie potraw, wsp贸艂praca w zespole, dbanie o stanowisko pracy.
kontakt przez PUP - 2019-06-07 - Warszawa (mazowieckie)
obs艂uga klienta, ekspozycja towar贸w na p贸艂kach
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Stronie (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
"MIKO-TUR" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-02-09 - Funka (pomorskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Zielona G贸ra (lubuskie)