KUCHARZ/KUCHARKA Funka oferta pracy "MIKO-TUR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2017-02-09
Lokalizacja: Funka (pomorskie)
Pracodawca: "MIKO-TUR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: 89-606 Funka 9, powiat: chojnicki, woj: pomorskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Funka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: chojnicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Chojnice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: 2017.KR
Nazwa pracodawcy:
"MIKO-TUR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Chojnicach
Adres pracodawcy: 89-606 Funka 9, powiat: chojnicki, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: chojnicki
Gmina pracodawcy: Chojnice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Funka
Adres strony pracodawcy: www.mikomania.pl
Numer budynku pracodawcy: 9
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Chojnicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.02.2017
Oferta pracy ważna do: 08.03.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 09.02.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 09.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Sporządzanie dań dla gości hotelowych.
Sadowa spółka z o.o. - 2018-05-10 - Gdańsk (pomorskie)
Wykonywanie pokazów kulinarnych na grillu teppanyaki,znajomość kuchni azjatyckiej,flambirowanie potraw w stylu orientalnym do nowej karty menu
GRUPA ŁAPAJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA JAWNA - 2015-12-15 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
kuchnia azjatycka
HA LONG - Marzena Szczepańska - 2017-02-16 - Radom (mazowieckie)
.
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Praca w charakterze kucharza- gotowanie polskich potraw ( zupy domowe). Miejsce pracy: Wrocław ul. Odrzańska Kontakt z pracodawcą 664-048- 704 w godz 8-16 w celu umówienia sie na spotkanie z pracodawcą. Oferta w sali: G
Roman Rawecki BRAJT Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe - 2016-10-05 - Wrocław (dolnośląskie)
Mile widziane wykształcenie gastronomiczne; min. roczne doświadczenie zawodowe jako samodzielny kucharz; aktualna książeczka sanepidowska; samodzielna praca na kuchni; umiejętność przygotowania posiłków; umiejętność organizacji pracy i współpracy w zespole; odpowiedzialność; chęci do pracy; umowa zlecenie z późniejszym przejściem na umowę o pracę; miejsce pracy Gliwice;
EUREST POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-12-22 - Gliwice (śląskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
ZHP Chorągiew Łódzka Ośrodek Wypoczynkowy Horyzont - 2016-04-26 - Dąbki (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań ciepłych i zimnych zgodnie z powierzonymi recepturami. Wydawanie gotowych posiłków. Dbałość o czystość stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
Zgodny ze stanowiskiem
Transgis sp.z o.o. - 2016-12-02 - Wąbrzeźno (kujawsko-pomorskie)
Sporzadzenie róznego rodzaju potraw, napojów, cist i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym. Obliczanie wartości odżywczej potraw. Zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych. Wykończenie porcjowanie, dekorowanie i estetyczne podawanie wyrobów.
kontakt przez PUP - 2018-07-03 - Nowy Sącz (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę od 7-15, 12-20, również w weekendy w Ustroniu Morskim.
P.T. Ewa - 2017-02-07 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw i dań (kuchnia ciepła i zimna) dla gości w dużym obiekcie hotelowym, kuchnia a la carte.Praca na umowę o pracę w godz. 6-18, 10-22 w Kołobrzegu.
Sanatorium Uzdrowiskowe ARKA-MEGA S. A. - 2017-03-03 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
"CZE-DAN" S.C. DANUTA STRUSKA RADOSŁAW STRUSKI - 2016-08-26 - Łany (lubelskie)
w/g zawodu
Olga Wyszomierska Restauracja Stylowa - 2018-05-18 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
Wykształcenie średnie zawodowe; doświadczenie: min. 2 lata na ww. stanowisku; podstawowa znajomość jęz. angielskiego, niemieckiego; prawo jazdy kat. B; zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków w restauracji; jedna zmiana; miejsce pracy: Toszek;
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Toszek (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie średnie, umiejętność gotowania potraw kuchni arabskiej, min. 3 miesiące doświadczenie w pracy na w/w stanowisku, podstawowa znajomość języka angielskiego. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie dań kuchni arabskiej, dbałość o czystość, obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Lublin (lubelskie)
Zapewnienie należytej czystości i porządku na zapleczu kuchni i w pozostałych przestrzeniach gastronomicznych. Zmywanie i wyparzanie naczyń i sztućców i drobne prace porządkowe.
kontakt przez OHP - 2018-01-22 - Warszawa (mazowieckie)
pomoc i przygotowanie potraw,utrzymanie stanowiska w czystości
Studio 2000 Elżbieta Skrobosz - 2018-01-24 - Czarne (pomorskie)
przygotowywanie dań, menu, negocjacje z kontrahentami wietnamskimi, obsługa klientów pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - Jabłonowo (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-25 - Warszawa (mazowieckie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - Kielce (świętokrzyskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-10-14 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Czarna (łódzkie)
przygotowywanie posiłków kuchni polskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Żarki (śląskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Łochów (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "OSTAP" ŁUKASZ OSTAPOWICZ - 2017-05-23 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
przytowywanie posiłków kuchni tureckiej, nadzór nad pracami w kuchni
SOFRA RENATA CHĄDZYŃSKA ZIEMAK - 2018-02-16 - Marki (mazowieckie)
Prowadzenie dokumentacji pracowniczej, ewidencja i rozliczanie czasu pracy, przygotowywanie danych do listy płac, prowadzenie rekrutacji, współorganizacja działalności komisji socjalnej, szkoleniowej, dbałość o dobrą komunikację oraz atmosferę w sklepie.
LEROY MERLIN POLSKA SP.Z O.O. - 2016-03-03 - Puławy (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Wymagana samodzielność. Praca w Gogolinie.
"BENO" Bernard Lipka - 2018-03-21 - Gogolin (opolskie)