KUCHARZ Trzebinia oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: praca w kuchni przy gotowaniu posi艂kow
Data publikacji: 2018-12-03
Lokalizacja: Trzebinia (ma艂opolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Trzebinia, powiat: chrzanowski, woj: ma艂opolskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: praca w kuchni przy gotowaniu posi艂kow
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Trzebinia
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ma艂opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: chrzanowski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 03.12.2018
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: BADANIA SANEPIDOWSKIE
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_1: 艣rednie zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Chrzanowie
Adres pracodawcy:
S艂owackiego 8, 32-500 Chrzan贸w, powiat: chrzanowski, woj: ma艂opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: ma艂opolskie
Powiat pracodawcy: chrzanowski
Gmina pracodawcy: Chrzan贸w
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Chrzan贸w
Ulica pracodawcy: S艂owackiego
Numer budynku pracodawcy: 8
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: us艂ugi gastronomiczne
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Chrzanowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.12.2018
Oferta pracy wa偶na do: 10.12.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 03.12.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 03.12.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Obs艂uga klient贸w, obs艂uga kasy fiskalnej oraz komputera, przygotowywanie ciep艂ych przek膮sek, sk艂adanie zam贸wie艅 i przyjmowanie dostaw.
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWO MARIUSZ D膭BKOWSKI - 2017-02-03 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie oraz rozw贸z potraw do klienta
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Psz贸w (艣l膮skie)
odpowiedzialno艣膰 za przygotowywanie potraw z kuchni orientalnej oraz organizowanie pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-01-30 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej i mi臋dzynarodowej, utrzymywanie czysto艣ci i porz膮dku na swoim miejscu pracy.
FASADA-INVESTMENT SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2015-12-09 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Sporz膮dzanie potraw zgodnie ze sztuka kucharsk膮 opart膮 na recepturach i przepisach kucharza.
kontakt przez PUP - 2017-05-25 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-09-05 - Radom (mazowieckie)
praca przy obrobce drewna,obsluga maszyn tn膮cych
ZAK艁AD PRZEROBU DREWNA JOLANTA RATAJCZAK - 2018-02-16 - Puszczyk贸wiec (wielkopolskie)
Sta偶 dla osoby bezrob. zarej. w tut. Urz臋dzie posiad. II prof. pomocy i spe艂n. kryteria programowe. 1. Godziny odbywania sta偶u od od 8:00 do 16:00.2.Zapoznanie si臋 z Regulaminem Pracy, programem sta偶u i om贸wienie zakresu zada艅 zawodowych.3.Zapoznanie ze statutem organizacji jak膮 jest PKPS, z celami dla kt贸rych jest powo艂ana oraz formami dzia艂alno艣ci.4.Zapoznanie z miejscem pracy, w kt贸rym b臋dzie odbywany sta偶.5.Zapoznanie z obowi膮zkami i uprawnieniami sta偶ysty.6.Zapoznanie z rodzajem posi艂k贸w sporz膮dzanych w kuchni.7.Sporz膮dzanie potraw z mi臋sa, drobiu, ryb, sporz膮dzanie potraw jarskich.8.Przygotowywanie deser贸w, napoj贸w zimnych i gor膮cych oraz przystawek i prostych da艅. 9.Zapoznanie z zasadami i wdra偶anie do przestrzegania norm 偶ywieniowych zalecanych przy sporz膮dzaniu posi艂k贸w w zale偶no艣ci od grupy odbiorc贸w, dla kt贸rej s膮 przeznaczone.10.Uczestnictwo w codziennym pobieraniu pr贸b 偶ywieniowych i zapoznanie z zasadami prawid艂owego przechowywania pr贸b.11.Stosowanie norm i zasad zawartych w ksi臋gach HACCP.12.Uczestnictwo w przygotowywaniu jad艂ospis贸w.13.Wdra偶anie do dbania o racjonalne i prawid艂owe porcjowanie posi艂k贸w.14.Udzia艂 w przygotowywaniu posi艂k贸w.15.Nauka samodzielnego przygotowywania posi艂k贸w pod nadzorem szefa kuchni.16.Wydawanie posi艂k贸w przygotowywanych w kuchni/na miejscu i na wynos.17.Przeszkolenie w zakresie przestrzegania wszelkich zalece艅 kontroli sanitarnej. 18.Pomoc w zaopatrywaniu plac贸wki w zdrow膮 偶ywno艣膰, planowanie jad艂ospisu.19.Utrzymywanie czysto艣ci w pomieszczeniach u偶ytkowych kuchni, zaplecza kuchennego, Sali klubowej i innych pomieszcze艅 u偶ytkowych do prowadzenia dzia艂alno艣ci 艣wietlicowej.20. Dbanie o punktualne przygotowywanie posilk贸w.
kontakt przez PUP - 2018-07-14 - Kolbuszowa (podkarpackie)
wg stanowiska
IDS-BUD S.A. - 2017-06-19 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw i da艅.
CAFETERIA CAPPUCCINO Beate Zimmermann - 2018-08-09 - Gogolin (opolskie)
PRACOWNIK ROZBIORU DZICZYZNYMIEJSCE WYKONYWANIA PRACY : AUSTRIA
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA KOBAK MARCIN - 2016-08-25 - Strzegocice (podkarpackie)
- przyjmowanie zg艂osze艅 pacjent贸w i ustalanie termin贸w, zak艂adania kartotek, rejestracja elektroniczna,- prowadzenie oraz przechowywanie dokumentacji zdrowotnej pacjent贸w, uk艂adanie i wydawanie wynik贸w bada艅,- kierowanie pacjent贸w i przekazywanie ich dokument贸w do w艂a艣cicwych gabinet贸w lekarskich,- wsp贸艂pracowanie z personelem medycznym w zakresie przep艂ywu informacji i udost臋pniania dokumentacji w celu sprawnej obs艂ugi pacjent贸w.Sta偶 odbywa膰 si臋 b臋dzie w dzielnicy: 艢r贸dmie艣cie
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug karty da艅.
GO艢CINIEC KANCLERZ-Restauracja, Bar Kaszuba Barbara - 2017-03-20 - Zamo艣膰 (lubelskie)
jw.
Big Star Limited Sp. z o.o. - 2016-10-13 - Warszawa (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW I SPORZ膭DZANIE RECEPTUR DA艃 W/W. KUCHNI
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
jw.
USPEH Sp. z o.o. - 2016-11-10 - Warszawa (mazowieckie)
Prace w kuchni od przygotowania produkt贸w poprzez wydanie da艅, po uporz膮dkowanie stanowiska pracy. Godziny odbywania sta偶u od wtorku do soboty w godz. 13:00-21:00.
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
przygotowywanie potraw
Obiekty Sanatoryjno-Wczasowe "P贸艂noc" sp z o.o. w Ko艂obrzegu - 2016-02-04 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
pobieranie produkt贸w spo偶ywczych z magazynu 偶ywno艣ciowego do kuchni na podstawie asynganty, przygotowywanie posi艂k贸w oraz wydawanie, sprawowanie sta艂ego nadzoru nad sprz臋tem kuchennym, sto艂owym i gastronomicznym, przestrzeganie zasad BHP, dobrej praktyki produkcyjnej i higienicznej (GMP/GHP), a tak偶e zasad analizy zagro偶e艅 i krytycznego punktu kontrli (HACCP)
12 Wojskowy Oddzial Gospodarczy WOJSKOWA KOMENDA UZUPE艁NIE艃 - 2018-08-13 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie p贸艂produkt贸w takich jak sosy, warzywa, pasty w restauracji. Obs艂uga grilla, robienie burger贸w.
TOKO SUSHI S.C. - 2018-02-28 - Rumia (pomorskie)
Przygotowanie potraw
Restauracja-Pizzeria "KOMINEK" Grzegorz Szab艂owski - 2017-03-10 - Pu艂awy (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla grup i os贸b indywidualnych, obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych
S艂ubicki O艣rodek Sportu i Rekreacji sp z o.o. - 2017-02-20 - S艂ubice (lubuskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
PRZEDSI臉BIORSTWO WIELOBRAN呕OWE ANITA 艢MIGIELSKA - 2016-10-19 - Obrzycko (wielkopolskie)
1. Prowadzenie ewidencji sk艂adnik贸w maj膮tkowych-艣rodk贸w trwa艂ych i przedmiot贸w nietrwa艂ych, czuwanie nad ich prawid艂owym przekazaywaniem osobom materialnie odpowiedizlnych, zajmowanie si臋 sie sprawami dotycz膮cymi inwetaryzacji.2.Wykonywanie czaynno艣ci przygotowawczychz wi膮zanych z likwiadcj膮 , w tym sprzeda偶膮 艣rodk贸w trwa艂ych i przedmiot贸w nietrwa艂ych.3.Sporz膮dzanie sprawozda艅 w zakresie gospodarowania maj膮tkiem trwa艂ym i nietrwa艂ym.4.naliczanie amortyzacji, uzgadnianie tabel amortyzacyjno-umorzeniow膮, conajmiej raz na kwarta艂.5.Prowadzenie dokumentacjidotycz膮cej gospodarki mieszkaniowej Nadlasnictwa Konin.6.Prowadzenie dokumentacji zwi膮zanej z czynszami za najem lokali i budynk贸w.7.Sk艂adanie zam贸wie艅 na artyku艂y biurowe, druki, czasopisma, tonery, kalendarze i inne materia艂y s艂u偶膮ce potrzebom administracyjnym nadle艣nictwa. Prowadzenie ewidencji wydanych materia艂贸w biurowych.8. Organizacja funkcjonowania pokoju go艣cinnego.9. Organizacja narad i spotka艅.10.Wykonywanie czynno艣ci zwi膮zanych z zakupem energi elektrycznej i jej rozliczeniem.11.Prowadzenie rozlicze艅 i dokonywanie obci膮偶e艅 z tytu艂u dostawu wody oraz wywozu nieczysto艣ci na podstawie zawartych um贸w.12.dokonywanie op艂at abonamentowych radiowo telewizyjnych.13.Rozliczanie druk贸w 艣cis艂ego zarachowania pod wzgl臋dem ci膮g艂o艣ci i ilo艣ci wydruk贸w przynajmniej raz w kwartale, zgodnie z wewn臋trznymi uregulowaniami.14.Prowadzeni spraw ubezpiecze艅 rzeczowych i majatkowych nadle艣nictwa.15.Sprawdzenie merytoryczne i rozliczanie faktur za dostawy i us艂ugi w zakresie swojego dzia艂ania.16.Przygotowywanie w formie edytowalnej opisu przedmiotu zam贸wienia i wz贸r umowy o zam贸wienie publiczne z zakresu swego dzia艂ania, po akceptacji przez radc臋 prawnego przekazanie na stanowisko ds. zam贸wie艅 publicznych.17.Opracowanie projektu uregulowa艅 wewn臋trznych wydawanych przez nadle艣niczego w zakresie swojego dzia艂nia. Czuwanie nad ichaktualizacj膮 i zgodno艣ci膮 z przepisami wy偶szego rz臋du.Szczegu艂y dost臋pne na stronie www.konin.pozna艅.lasy.gov.pl
LASY PA艃STWOWE NADLE艢NICTWO KONIN - 2018-11-02 - Konin (wielkopolskie)
Roboty og贸lnobudowlane ci臋偶kie, wyko艅czenia, nadz贸r nad pracownikami. Praca 40 godz./tydz.
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Obr贸bka wst臋pna, gotowanie, pieczenie potraw i ciast oraz pizzy, mycie naczy艅 i sprz臋tu, obs艂uga urz膮dze艅 elektronicznych i gazowych.
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - 艢wierad贸w-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw, wyb贸r naczy艅 do podawania da艅, wyb贸r sprz臋t贸w do przygotowywania da艅, dopilnowanie porzadku i przestrzegania zasad higieny w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Opole (opolskie)
Wymagane wykszta艂cenie gastronomiczne, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, prawo jazdy kat. B. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny.
STO艁脫WKA NA CH艁ODNI 艢PIEWOK ANITA - 2016-01-12 - Czerwionka-Leszczyny (艣l膮skie)
Przygotowywanie 3 posi艂k贸w ( 艣niadanie , obiad, podwieczorek) dla ok 170 dzieci w wieku od 1-6 roku 偶ycia. Prowadzenie dokumentacji niezb臋dnej na danym stanowsisku.
呕艂obek A KUKU! Przedszkole ABC Ewa Stec-Dobrzy艅ska - 2017-07-04 - Tychy (艣l膮skie)