KUCHARZ KUCHNI TAJSKIEJ Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI TAJSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: j.w
Data publikacji: 2016-03-10
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: j.w
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI TAJSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2016
Data zakończenia pracy: 31.12.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Pozostali kucharze (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące, inne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie średnie; min. rok doświadczenia na stanowisku kucharza kuchni tajskiej. Obowiązki: przygotowanie potraw zgodnie z wymogami przepisów kuchni tajskiej, na życzenie odbiorców polskich i zagranicznych. Praca na etat, w godz. 13-21.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 10.03.2016
Oferta pracy ważna do: 22.03.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 10.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 10.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
samodzielne przygotowywanie posików
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, cateringu. Wykształcenie min. podstawowe. Mile widziane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Tel.: 509 307 652 Dariusz Frybel. Adres e-mail: hubertus_hotel (at) o2.pl
"HUBERTUS" SP. Z O.O. - 2016-12-09 - Słońsk (lubuskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Ożańsk (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków wg tradycyjnych przepisów kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-10-22 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie surowców.
Z.W.A.S. "BASTEK" Barbara Matus - 2016-03-18 - Humniska (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw, dań - kuchnia domowa. Pierwsza umowa - o pracę na okres próbny 1 m-ąc. Zmiany w zakresie pn. - pt. 08.00 - 20.00, sb. 08.00 - 17.00.
APETYT BAR JOLANTA STANKOWSKA - 2015-11-23 - Piła (wielkopolskie)
Wykonywanie obowiązków szefa zespołu – przygotowywanie potraw z tradycyjnej europejskiej kuchni, wspomaganie szefa kuchni, pomoc w kreowaniu menu restauracji
Turtagrø Hotel A/S - 2015-12-15 - Norwegia (Norwegia)
zaznajomienie sie z przedmiotem i zakresem działania Urzędu Skarbowego, przyjmowanie rocznych zeznań podatkowych, zakładanie akt podatkowych podatników, wpinanie wszelkiej dokumentacji podatkowej do akt podatkowych, wprowadzanie do systemu komputerowego dokumentów podatkowych, segregowanie i wpinanie wszelkiej dokumentacji do akt egzekucyjnych
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Mysłowice (śląskie)
Przygotowywanie pizzy, kebabu i dań obiadowych.Wymagany staż w pizzerii min. 3 miesiące.
Firma HERO Roman Kwiatkowski - 2016-01-20 - Kałuszyn (mazowieckie)
Zarządzanie procesem przygotowania posiłków- śniadań, obiadów i kolacji dla 95 uczesników obozu, tworzenie menu w porozumieniu z komendantem obozu oraz zamawianie produktów u intendenta. Każdego dnia do pomocy kierowani są harcerze, którymi kieruje kucharz.
ZWIĄZEK HARCERSTWA RZECZYPOSPOLITEJ - OKRĘG WIELKOPOLSKI - 2017-06-27 - Mostowo (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Warszawa (mazowieckie)
-przygotowywanie potraw kuchni orientalnej- obsługa maszyn i narzędzi przy przygotowywaniu potraw- praca dwuzmianowa od 6-14 i od14-22
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Łódź (łódzkie)
Sporządzanie potraw, ciast, deserów i napoi, obsługa klientów. Praca na pół etatu od poniedziałku do piątku w godzinach 12-16.
Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe "SANIA" VU VAN HUNG - 2016-09-27 - Strzeniówka (mazowieckie)
przyrządznie potraw kuchni wietnamskiej i azjatyckiej
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
według programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Przasnysz (mazowieckie)
-
OŚRODEK KOLONIJNO-WCZASOWY MEWA S.C. W NIECHORZU - 2016-04-14 - Niechorze (zachodniopomorskie)
- Przygotowywanie potraw dla dzieci w przedszkolu. Praca również przy dostawie potraw.- Wynagrodzenie: 2200 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.-
DARIO DARIUSZ GRZYBOWSKI - 2017-05-30 - Katowice (śląskie)
Prace na kuchni przy przygotowywaniu posiłków
Bar - Restauracja "U Kazimierza" - 2016-08-02 - Czarna (łódzkie)
przygotowanie posiłków oraz pizzy
Pizza-Bar TARNIÓWKA Józef Pałka - 2017-06-01 - Trzebinia (małopolskie)
przygotowywanie potraw
Usługi Gastronomiczne Bogusława Elżbieta Mikołajczak w Ciechanowie - 2017-03-24 - Ciechanów (mazowieckie)
Brak danych
kontakt przez PUP - 2016-09-26 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie posiłków na imprezy okolicznościowe i w restauracji - kuchnia staropolska z elementami nowoczesności.
Soplicowo Filmowe Marek Pinkowski - 2016-05-10 - Cichowo (wielkopolskie)
wstępna obróbka produktów mięsnych i warzywnych, przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków dla gości indywidualnych oraz zorganizowanych grup. Praca od poniedziałku do niedzieli w OSW "GRONIE" w Szczyrku (grafik do ustalenia).
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE ADAMEX KP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-22 - Szczyrk (śląskie)
wg umowy
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Słupca (wielkopolskie)
Prowadzenie kuchni ukraińskiej - współpraca w przygotowaniu menu, szkolenie pracowników w sprawch dot. kuchni ukraińskiej, przygotowywanie i wydawanie posiłków.
AP-POL Andrzej Pastuszka Sp.J. - 2016-08-19 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie średnie zawodowe kierunkowe (gastronomiczne), doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, umiejętności: regionalne potrawy kaukaskiej, dekoracja potraw. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni Kaukazu (w szczególności kuchnia ormiańska i gruzińska), znajomość ziół, warzyw i innych produktów stosowanych w kuchni, obsługa zaawansowanego technologicznie sprzętu kuchennego.
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Lublin (lubelskie)
Praca w pizzerii
PHU PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE ZBIGNIEW ROKOJŻO - 2017-03-29 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
do uzgodnienia
"MAG" SPÓŁKA CYWILNA - 2017-08-18 - Rzeszów (podkarpackie)