KUCHARZ Rzeszów oferta pracy "MAG" SPÓŁKA CYWILNA

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: do uzgodnienia
Data publikacji: 2017-08-18
Lokalizacja: Rzeszów (podkarpackie)
Pracodawca: "MAG" SPÓŁKA CYWILNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:3 MAJA, 35-959 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: do uzgodnienia
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rzeszów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Rzeszów
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rzeszów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: BADANIA SANEPIDU
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: minimum 2 lata doswiadczenia
Nazwa pracodawcy: "MAG" SPÓŁKA CYWILNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
35-959 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Rzeszów
Gmina pracodawcy: Rzeszów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rzeszów
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.08.2017
Oferta pracy ważna do: 17.09.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 18.08.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 18.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Prudnik (opolskie)
Przygotowywanie potraw w restauracji zgodnie z menu, przygotowywanie zamówień na produkty, opracowywanie menu bankietowego
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Turek (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw garmażeryjnych
Marcin Kwiatkowski Usługi Gastronomiczne - 2018-05-07 - Lębork (pomorskie)
Szlifowanie płaszczyzn.Szlifowanie wałków i otworów.
POLMO-ŁOMIANKI S.A - 2018-04-24 - Łomianki (mazowieckie)
prace w kuchni, realizacja zleceń, dbanie o czystość stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2018-04-08 - Gorlice (małopolskie)
gotowanie obiadów
EUREST POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-03 - Kraków (małopolskie)
samodzielne przygotowywanie i wydawanie posiłkówpraca w godz. 8-18
ALKOHOLE I WINA ŚWIATA DELIKATESY Sabina Bednarska - 2016-03-10 - Jasienica (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw i dań gorących
kontakt przez PUP - 2018-07-02 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie potraw, wydawanie potraw, realizowanie zamówień
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
- zapoznanie ze stanowiskiem pracy, programem stazu oraz regulaminem pracy,- zapoznanie z przepisami BHP i ppoż.,- przygotowywanie surówek, dań zimnych i ciepłych, gotowanie zup,- pieczenie, smażenie gotowanie i duszenie mięs,- zapoznanie się i stosowanie do HACCP.
kontakt przez PUP - 2016-01-18 - Łódź (łódzkie)
j.w
Dom Dziecka Nr 15 im. Ks. G.P. Baudouina - 2016-03-01 - Warszawa (mazowieckie)
układanie menu, przygotowywanie posiłków
FHU "ŻARNOWIANKA" Roman Woda, ZAJAZD WODNIK Krosno - 2018-01-04 - Krosno (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków i dań
KARCZMA SIELSKA ZAGRODA Anna Gilbas-Bronk i Paweł Bronk S.C. - 2018-06-20 - Nowy Dwór Gdański (pomorskie)
Praca w kuchni w Restauracji. Wymagania: zamiłowanie do gotowania, mile widziane gospodynie domowe. Forma kontaktu z Pracodawcą: tel. 516-222-959.
Restauracja KOGA - 2016-01-12 - Wejherowo (pomorskie)
praca w kuchni Domu Dziennego Pobytu nr 3
MIEJSKI OŚRODEK POMOCY SPOŁECZNEJ - 2018-01-04 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Sporządzanie potraw.Praca w godz.6-18, 8-20 w Kołobrzegu, również w weekendy.
PPUH "DEKOM" Sp. z o.o. (Sanatorium "Bałtyk") - 2016-11-10 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-07-31 - Kielce (świętokrzyskie)
wykonywanie prac kuchennych zgodnie ze zleceniami szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Chorzów (śląskie)
przygotowyanie posiłków tj. śniadań, obiadokolacji, potraw z karty, deserów, ciast oraz sprzątanie kuchni
Asturia Dorota Powiecka - 2018-01-08 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
wg. stanowiska
FHU Ratuszowa Robert Sitek - 2017-08-25 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
zgodnie z zakresem obowiązków
kontakt przez PUP - 2015-12-07 - Gierałcice (opolskie)
1. Przygotowanie potraw, wydawanie potraw.
Restauracja "Kargul" - 2018-05-09 - Łęczyca (łódzkie)
Praca w kuchni, organizacja miejsca pracy w kuchni
RESTAURACJA PASJAMI Tomasz Witkowski - 2016-04-13 - Szprotawa (lubuskie)
Przygotowywanie kebabu - różnego rodzaju zestawów czy kanapek z wykorzystaniem mięsa z kebabu, przygotowywanie sosów i surówek do w/w dań.
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Mokobody (mazowieckie)
(pomoc) przygotowanie homos, kebeb, falafel, przygotowanie surówek
kontakt przez PUP - 2018-05-02 - Białobrzegi (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie dań z karty menu, marynowanie mięs, obróbka cieplna mięsa. Umowa zlecenie lub o pracę.
MONIKA CZERWIŃSKA-ZIEMANN VILLA PALLADIUM - 2016-07-22 - Miszewo (pomorskie)
przyrządzanie i wydawanie potraw
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA IMPRESJA MIROSŁAW PAWŁOWSKI - 2018-06-15 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw i posiłków
BEA Restauracja Pokoje Gościnne ROBERT BAC - 2015-12-29 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Gotowanie i wydawanie potraw, sporządzanie dań mącznych (pierogi, krokiety itp.), sporządzanie surówek oraz wyrobów garmażeryjnych. Wymagane wykształcenie min. zawodowe, 3 lata doświadczenia w zawodzie, umiejętność gotowania.
" SEZAM " - Przedsiębiorstwo Gastronomiczne - 2017-04-12 - Strzelin (dolnośląskie)
Praca w Lelechowie. Obsługa ciągnika rolniczego, naprawa sprzętu.
Inter Com Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowo-Produkcyjne Małgorzata Krembuszewska - 2016-04-05 - Lelechów (lubuskie)