KUCHARZ Trzebinia oferta pracy Pizza-Bar TARNIÓWKA Józef Pałka
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie posiłków oraz pizzy
Data publikacji: 2017-06-01
Lokalizacja: Trzebinia (małopolskie)
Pracodawca: Pizza-Bar TARNIÓWKA Józef Pałka
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 13, 32-540 Trzebinia, powiat: chrzanowski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowanie posiłków oraz pizzy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Trzebinia
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: chrzanowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Trzebinia
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2017
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_1: średnie ogólnokształcące
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_2: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie średnie,zawodowe,mile widziane doświadczenie ,mile widziana książeczka sanepidu
Nazwa pracodawcy: Pizza-Bar TARNIÓWKA Józef Pałka
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Chrzanowie
Adres pracodawcy:
Rynek 13, 32-540 Trzebinia, powiat: chrzanowski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: chrzanowski
Gmina pracodawcy: Trzebinia
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Trzebinia
Ulica pracodawcy: Rynek
Numer budynku pracodawcy: 13
Profil działalności pracodawcy: pizza-bar
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Chrzanowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 01.06.2017
Data dodania oferty pracy: 01.06.2017
Oferta pracy ważna do: 30.06.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 01.06.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 01.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-przygotowanie produktów do dań obiadowych -gotowanie dań-przygotowanie farszu-lepienie pierogów-wydawanie dań wg zamówień
P.P.H.U. ANMAR mgr Anna Surmacz-Kałamarz - 2017-02-15 - Rogóżno (podkarpackie)
Gotowanie zup, sosów, smażenie mięs, wyrób dań garmażeryjnych. Oferta dostępna w sali G, A. Oferta przeznaczona także dla osób z orzeczeniem o niepełnosprawności (wymagana sprawność ruchowa (manualna).
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw i artykułów prowiantowych z zachowaniem wszelkich wymogów saniatrnych i receptur. Zachowanie ładu, porządku i czystości organizowanie pracy w sposób zapewniający prawidłową i temoinową realizację zadań, dbałosć o właściwy stan techniczny i saniatny urządzeń i sprzętów kuchennych, udział w inwentaryzacjach.
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Wrocław (dolnośląskie)
- kuchnia ukraińska- przygotowane stanowiska pracy- dbanie o jakość produktów- przygotowanie potraw- dbanie o porządek na stanowisku pracyZnajomość języka ukraińskiego (zaawansowana) ze względu na pracę z zespołem ukraińskich pracowników
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Kościerzyna (pomorskie)
wydawanie, wyładunek, załadunek towaru (mięso)
MARKUS DYSTRYBUCJA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-07-12 - Ruda Śląska (śląskie)
Przygotowywanie potraw, współpraca przy tworzeniu jadłospisu, przestrzeganie przepisów BHP, PPoż, sanepidu, catering, szkolenia, imprezy pracownicze. Praca 40 godzin tygodniowo, od poniedziałku do niedzieli, godziny zależne od imprez (rano/wieczorem).
CLASSIC ANNA MOLGO - 2016-09-12 - Rozalin (mazowieckie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw,ciast, napoje, desery z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń.
STRZAŁKA MAREK PIZZERIA "DA SALVATORE" - 2018-06-07 - Jarosław (podkarpackie)
PRzygotowywania potraw kuchni regionalnej - wschodniej.
kontakt przez PUP - 2018-01-19 - Łódź (łódzkie)
-
DWOREK TUCHOLSKI ZBLEWO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-29 - Zblewo (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
FIRMA TRAPER LESZEK DUBIK - 2017-08-31 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
PRACA: HOTEL AURA przygotowywanie śniadań, przygotowywanie dań z karty, przygotowywanie dań na imprezy okolicznościowe, obsługa urządzeń gastronomicznych
B & B Bogdan Roszkowski - 2017-11-03 - Zielona Góra (lubuskie)
przygotowywanie potraw, dańdostosowanych do indywidualnych wymagań klintów, właściwe stosowanie produktów spożywczych, serwowanie desrerów napojów i dodatków
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Serokomla (lubelskie)
przygotowanie zaprawy murarskiej, docieplenie ścian i stropów, utrzymanie czystości w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Jarosław (podkarpackie)
przygotowywanie podawanie potraw napoi i deserów nadzór nad przygotowaniem skladników i pólproduktów dla czałego menu
kontakt przez PUP - 2016-08-08 - Morąg (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie pizzy, fast foodów, obsługa zmywaka
kontakt przez OHP - 2016-05-11 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
IZABELLA SP. ZO.O. - 2015-12-15 - Puławy (lubelskie)
przygotowywanie potraw ze znajomością kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Zakopane (małopolskie)
sporządzanie posiłków dla mieszkanek DPS
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Tolkmicko (warmińsko-mazurskie)
Kucharz w gastronomi otwartej. Pracodawca gwarantuje przyuczenie do zawodu.
Restauracja "Pod Zieloną Górką" Ewa Kocian - 2015-10-26 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Zgodny
HOTELE - RESTAURACJE Jan Grabiński, Magdalena Dzikowska, Małgorzata Zabłotna s.c. - 2017-03-13 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-11-02 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych, ciast, deserów oraz napojów; praca na terenie Elektrowni lub KWB TURÓW;
MEGASERWIS Sp. z o. o - 2017-09-22 - Bogatynia (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci w wieku przedszkolnym: śniadanie, obiad dwudaniowy, deser. Praca w godz.: 7:00-15:00. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 728 519 897, e-mail: sekretariat.p147 (at) wroclawskaedukacja.pl
Przedszkole nr 147 - 2017-11-06 - Wrocław (dolnośląskie)
Mile widziane doświadczenie w gastronomii, mile widziana książeczka sanepidowska. Kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawcą.
FHU KAMILA ŁUKASIK BOGUSŁAWA - 2018-01-22 - Rybnik (śląskie)
Przygotowywanie pizzy.
"Pizza Mikrus" Marcin Matyja - 2018-02-16 - Mońki (podlaskie)
przygotowywanie kebaba
Ahmed Gheith Kebab Bakar - 2017-11-02 - Brzeg (opolskie)
Proste rutynowe prace związane z różnymi etapami budowy, obsługa zagęszczarki i przecinarki, pielęgnowanie terenów zieleni.
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Tarnów (małopolskie)
Kucharz
DŁUGOŃ - NOVA Sp. z.o.o - 2018-02-22 - Tarnów (małopolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Zielonka (mazowieckie)
Przygotowanie potraw według oryginalnego tureckiego przepisu ( receptury w języku tureckim).
ORYGINALNY TURECKI SMAK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-06-22 - Myślenice (małopolskie)