KUCHARZ Piła oferta pracy APETYT BAR JOLANTA STANKOWSKA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 300 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw, dań - kuchnia domowa. Pierwsza umowa - o pracę na okres próbny 1 m-ąc. Zmiany w zakresie pn. - pt. 08.00 - 20.00, sb. 08.00 - 17.00.
Data publikacji: 2015-11-23
Lokalizacja: Piła (wielkopolskie)
Pracodawca: APETYT BAR JOLANTA STANKOWSKA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Niepodległości 1, 64-920 Piła, powiat: pilski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw, dań - kuchnia domowa. Pierwsza umowa - o pracę na okres próbny 1 m-ąc. Zmiany w zakresie pn. - pt. 08.00 - 20.00, sb. 08.00 - 17.00.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Piła
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pilski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Piła
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.11.2015
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharz
Nazwa pracodawcy: APETYT BAR JOLANTA STANKOWSKA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pile
Adres pracodawcy:
Niepodległości 1, 64-920 Piła, powiat: pilski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : do godz. 17.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: pilski
Gmina pracodawcy: Piła
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Piła
Ulica pracodawcy: Niepodległości
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pile
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 23.11.2015
Data dodania oferty pracy: 23.10.2015
Oferta pracy ważna do: 21.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 23.10.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 22.10.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca w zawodzie
Beata Nowakowska Kosmetyka - 2016-10-27 - Kraków (małopolskie)
przygotowanie potraw, sprzątanie kuchni
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Kruszyn (dolnośląskie)
Sprzedaż w sklepie ogólnospożywczym
kontakt przez PUP - 2017-09-29 - Andrychów (małopolskie)
Przygotwanie dań obiadowych
"PROFI" S.C. Katarzyna Kidawa-Kałka, Janusz Kałka - 2016-05-19 - Sosnowiec (śląskie)
•przygotowywanie surówek i sałatek• Składanie zamówień na brakujące i potrzebne towary•dbałość o estetykę i smak potraw•przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami •właściwe wykorzystywanie sprzętu kuchennego• nadzór nad magazynami z żywnością•dbanie o prawidłowe wydawanie posiłków
NOWA TY ALICJA KIERWIŃSKA - 2017-11-22 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
podanie
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Pławno (łódzkie)
.
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Warszawa (mazowieckie)
Gotowanie śniadań i obiadów na 70 osób
DARPOL DARIUSZ JUCHA - 2016-06-22 - Niegoszcz (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw, porcjowanie i pakowanie gotowych dań, przyjęcia dostaw produktów, utrzymanie czystości
Liliana Maciejewska - 2016-08-24 - Zebrzydowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków. Tel. 501 371 926 Janina Lewaszkiewicz
PRZEDSIĘBIORSTWO GASTRONOMICZNO-REKREACYJNE "SŁOWIAŃSKA" JANINA LEWASZKIEWICZ - 2016-05-05 - Słońsk (lubuskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie ze standardami restauracji
ADMIRAŁ A. STROMSKI SPÓŁKA JAWNA - 2018-06-14 - Sopot (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej i pakistańskiej,propozycje regionalnego menu, zakupy, dbanie o czystość w kuchni, sprzątanie
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Skierniewice (łódzkie)
wg zakresu obowiązków na stanowisku kucharza, pomocy kuchennej
kontakt przez OHP - 2016-02-17 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Zgodnie ze stanowiskiem; praca od zaraz; kontakt z pracodawcą telefoniczny w godz. 8.00-15.00.
"Erenda" (Pizzeria Pinokio) - 2016-02-04 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej, obsługa klienta, dbałość o czystość lokalu. Praca na pół etatu w godzinach 10 - 14, 14 - 22, 18-22.
kontakt przez PUP - 2018-07-12 - Stalowa Wola (podkarpackie)
przygotowanie dań do spożycia dlaklientów, obsługa klienta, dbanie o czystość stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-11-23 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie potraw zgodnie z procedurami i standardami.Realizacja zadań zleconych przez Szefa Kuchni.Dbanie o czystość i higienę pracy.Racjonalne gospodarowanie towarem.Dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług.Charakter zmian i godziny pracy do uzgodnienia z pracodawcą.Wymiar czasu pracy: 200 h/ na miesiąc
kontakt przez PUP - 2016-09-05 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-08-02 - Cybinka (lubuskie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2017-05-31 - Tuszyn (łódzkie)
Samodzielne przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej. Znajomość tradycyjnych receptur i przypraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Łódź (łódzkie)
- przygotowanie posiłków a’la carte według receptury, - dbałość o estetykę i odpowiedni smak przyrządzonych posiłków, - racjonalne gospodarowanie produktem i jego efektywne wykorzystanie, - obsługa gości hotelowych, imprez okolicznościowych. Godziny pracy 13-21.
ARMO Sp. z o.o. - 2017-02-22 - Zajączkowo (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, WYDAWANIE POSIŁKÓW, ORGANIZACJA MIEJSCA PRACY, ZAMAWIANE TOWARÓW.WYMAGANIA:-WYKSZTAŁCENIE ZASADNICZE, ZAWODOWE,- STAŻ PRACY MINIMUM 5 ROK,- KSIĄZECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNYCH,
kontakt przez PUP - 2016-05-31 - Lipiany (zachodniopomorskie)
Sprzedaż towarów i obsługa stacji. Miejsce pracy: Boruja Kościelna
Firma Handlowa "K&K" Adrian Kostecki - 2015-11-30 - Boruja Kościelna (wielkopolskie)
samodzielne stanowisko kucharza
Galeria Smaków - Piotr Sulima - 2016-06-24 - Białystok (podlaskie)
w załączniku
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Cekcyn (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań w restauracji hotelowej
Restauracja Hotel Baron s.c. K.J. Mazurowski - 2016-05-17 - Lubin (dolnośląskie)
spawanie metodą TIG rur gazowych
SZYDLIK ZBIGNIEW Zakład Instalacji Sanitarnych i Robót Ogólnobudowlanych - 2017-11-06 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-12 - Karczmiska Pierwsze (lubelskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiiłków
Przedsiębiorstwo Produk.-Handl.-Usług. "Jumar" Sp. z o.o. - 2016-06-24 - Międzyrzecz (lubuskie)
Restauracje, hotele, catering, gastronomia.Przygotowywanie ustalonego menu.Utrzymanie czystości w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Łódź (łódzkie)