KUCHARZ Słupsk oferta pracy "Erenda" (Pizzeria Pinokio)
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Zgodnie ze stanowiskiem; praca od zaraz; kontakt z pracodawcą telefoniczny w godz. 8.00-15.00.
Data publikacji: 2016-02-04
Lokalizacja: Słupsk (pomorskie)
Pracodawca: "Erenda" (Pizzeria Pinokio)
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Zgodnie ze stanowiskiem; praca od zaraz; kontakt z pracodawcą telefoniczny w godz. 8.00-15.00.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Słupsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Słupsk
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Słupsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.02.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Zgodne z zawodem; mile widziane doświadczenie na stanowisku
Nazwa pracodawcy: "Erenda" (Pizzeria Pinokio)
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy:
76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Godziny : 8-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Słupsk
Gmina pracodawcy: Słupsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Słupsk
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.02.2016
Oferta pracy ważna do: 04.03.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 04.02.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 04.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- kuchnia gruzińska
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Łódź (łódzkie)
Przygotowanie potraw tureckich, utrzymanie stanowiska pracy w czystości
kontakt przez PUP - 2016-05-09 - Gryfino (zachodniopomorskie)
Sprzątanie biur
POTURNICKA JADWIGA ZAKŁAD USŁUGOWO-HANDLOWY "CLEAN" - 2017-12-06 - Działdowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw, - utrzymanie czystości w miejscu pracy
Firma KANA s.c - 2016-07-07 - Opole (opolskie)
Kontakt tel:889592239 lub CV na e-mail:nycz.david (at) gmail.com.Gotowanie,przygotowywanie pizzy.
Nycz Klaudia PPHU - 2016-02-11 - Roczyny (małopolskie)
-PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW-PROWADZENIE MAGAZYNU-ZAMAWIANIE TOWARU, EWIDENCJA FAKTUR-PROWADZENIE EWIDENCJI ŻYWNOŚCI
kontakt przez OHP - 2017-01-09 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami
IWA sp. z o.o. w Białowieży - 2017-01-12 - Białowieża (podlaskie)
wg stanowiska
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych DZIEKANKA - 2017-05-25 - Gniezno (wielkopolskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Janowo (warmińsko-mazurskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - Radków (świętokrzyskie)
Prowadzenie magazynu żywności, przygotowywanie posilków.
SAMODZIELNY PUBLICZNY WOJEWÓDZKI SZPITAL CHIRURGII URAZOWEJ IM. DR. JANUSZA DAABA W PIEKARACH ŚLĄSKICH - 2017-01-16 - Piekary Śląskie (śląskie)
Przygotowywanie ciasta pizzowego, oraz dań z karty menu.
KLUB BOHEMA Janusz Kitka - 2018-02-21 - Zamość (lubelskie)
refundacja 30 art. 150f
kontakt przez PUP - 2017-08-02 - Białogard (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej, rosyjskiej, indyjskiej
"SOGO" s.c. KATARZYNA KUMMER, MACIEJ KUMMER - 2017-05-04 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Skarszewy (pomorskie)
Obróbka mięs, warzyw, owoców, ryb (krojenie, siekanie, filetowanie, obieranie itp.) przygotowywanie potraw, dbanie o porządek miejsca pracy, gotowanie. Kierowanie pracą na kuchni. Ostateczne przygotowanie potraw i wydawanie. Przygotowywanie menu. Inwentaryzacja.
"Piekielna Kura" Przemysław Biały - 2017-10-23 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowanie dań dla grupy zorganizowanych i gości indywidualnych w restauracji hotelu ***
kontakt przez OHP - 2016-07-04 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
tapicer
PACYFIC Zakład Tapicerstwa Okrętowego Edward Lech - 2016-03-24 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-05-17 - Sławice Szlacheckie (małopolskie)
- Praca na kuchni w szpitalu.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo umowa na czas nieokreslony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca na 2 zmiany w godzinach: 6:00-18:00 (praca 8 godzin z możliwością wydłużenia do 12 godzin pracy w systemie równoważnym czasu pracy). Wymagania: wykształcenie zawodowe gastronomiczne lub średnie gastronomiczne. Doświadczenie w zawodzie kucharza. Książeczka sanepidowska, ale może być nieaktualna. Kontakt wstępnie telefoniczny (7:30-14:00) (32-259-17-24, 32-259-71-23) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Francuska 20-24, 40-027 Katowice).
SAMODZIELNY PUBLICZNY SZPITAL KLINICZNY IM.ANDRZEJA MIELĘCKIEGO ŚLĄSKIEGO UNIWERSYTETU MEDYCZNEGO W KATOWICACH - 2018-01-09 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej: kebabu, kanapek, przekąsek orientalnych. Dbanie o zcystośc miejsca pracy, prowadzenie sprzeadży, przygotowywanie list zaopatrzeniowych
kontakt przez PUP - 2017-06-20 - Łódź (łódzkie)
- tworzenie i utrzymanie złożonych platform korporacyjnych w wielowarstwowym środowisku technologicznym - praca przy analizie wymagań, pisaniu kodu języku Java, projektowaniu i integracji systemu, wspieraniu rozbudowy architektury budowanej platformy - tworzenie kodu w oparciu o metodologię TDD - współpraca z globalnym zespołem programistów, analityków biznesowych i managerów projektów - analiza przyczyn powstawania błędów w kodzie i działaniu platformy
kontakt przez PUP - 2018-06-06 - Wrocław (dolnośląskie)
- Organizacja pracy na kuchni, przygotowanie potraw wysokiej jakości zgodnie z ustalonym menu, pomoc w robieniu zamówień. - Wynagrodzenie: 2800 zł brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na stałe. - Praca: 6:00-14:00, 7:00-15:00 - wg grafiku. Wykształcenie min. zawodowe - kierunkowe - gastronomiczne. Wymagane min. 1 rok doświadczenia zawodowego na stanowisku kucharza. Kontakt wyłącznie telefoniczny (tel.: 22-577-42-03) w godz.: 9:00-17:00.
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Katowice (śląskie)
1.Zapoznawanie się z przebiegiem spraw w postępowaniu wykonawczym w ramach pracy zespołu.2.Zapoznanie się z rejonem pracy kuratora – opiekuna oraz zadaniami wynikającymi z jego zakresu czynności, - wyjścia w teren z kuratorem.3.Zapoznawanie się z zasadami prowadzenia dokumentacji kuratorskiej.4.Nawiązanie kontaktu z instytucjami zajmującymi się wychowaniem, profilaktyką i resocjalizacją.5.Udział w rozprawach sądowych i posiedzeniach sądu.6.Realizacja zadań resocjalizacyjnych.
SĄD REJONOWY W ZABRZU - 2016-08-04 - Zabrze (śląskie)
transport artykułów spożywczych na terenie woj. dolnośląskiego
LUBFRUT Żurek i spółka sp. j. - 2016-09-21 - Lubin (dolnośląskie)
uwaga! Oferta na stanowisko refundowane przez PUP, dla osób bezrobotnych w wieku do 30 lat, zarejestrowanych w PUP.Zakres obowiązków: obróbka wstępna, gotowanie dań obiadowych, sałatek, deserów.
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Prace związane z kuchnia małej gastronomii, pomoc kuchenna
COUNTRY CLUB IGA ROGOZIŃSKA - 2017-03-29 - Nowy Folwark (wielkopolskie)
Wynikający ze stanowiska pracy
Firma Handlowa ALTA Tadeusz Zygarowicz - 2016-06-22 - Brzozów (podkarpackie)
przygotowywanie przekąsek zimnych i goracych, dań mięsnych i rybnych itp.
RISTORANTE&PIZZERIA ESPRESSO SWACHA MONIKA - 2016-07-21 - Zgorzelec (dolnośląskie)