KUCHARZ Zamość oferta pracy GOŚCINIEC KANCLERZ-Restauracja, Bar Kaszuba Barbara

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków według karty dań.
Data publikacji: 2017-03-20
Lokalizacja: Zamość (lubelskie)
Pracodawca: GOŚCINIEC KANCLERZ-Restauracja, Bar Kaszuba Barbara
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Partyzantów 6, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków według karty dań.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zamość
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zamość
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zamość
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.04.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętności w zawodzie kucharz
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Doświadczenie zawodowe, chęć do pracy.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
GOŚCINIEC KANCLERZ-Restauracja, Bar Kaszuba Barbara
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Adres pracodawcy:
Partyzantów 6, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: m. Zamość
Gmina pracodawcy: Zamość
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zamość
Ulica pracodawcy: Partyzantów
Numer budynku pracodawcy: 6
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.03.2017
Oferta pracy ważna do: 19.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 20.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 20.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
sporządzanie potraw zgodnie z recepturami McDonald's, posługiwanie się narzędziami i maszynami przy przygotowywaniu potraw, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, przestrzeganie przepisów BHP i p. poż., obowiązujacych w zakładach żywienia zbiorowego
kontakt przez PUP - 2018-02-12 - Pszczyna (śląskie)
opieka nad osobsami starszymi,prowadzenie domu podopiecznego.Istnieje możliwość bezpłatnej nauki jęz. niemieckiego
Probetreuung Proprofit Sp. z o.o. sp.k - 2017-08-22 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
x
BETA ADAM STULGIS SPÓŁKA JAWNA - 2017-04-26 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie dań kuchni arabskiej- znajomość oryginalnych przepisów tej kuchni, znajomość przypraw tej kuchni, zamawianie towaru od dostawców przypraw kuchni arabskiej.Umowa na czas określony - 3 lata.
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Łódź (łódzkie)
Praca na stanowisku kucharza w restauracji
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2018-07-11 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie regionalnych potraw ukraińskich. Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe. Roczne doświadczenie zawodowe związane ze znajomością regionalnej kuchni ukraińskiej. Tel.: 509 307 652 Dariusz Frybel. Adres e-mail: hubertus_hotel (at) o2.pl
"HUBERTUS" SP. Z O.O. - 2017-09-20 - Słońsk (lubuskie)
Wykształcenie minimum gimnazjalne, mile widziane gastronomiczne, roczny staż pracy, chęci do pracy. Przygotowywanie potraw, pomoc w kuchni, obsługa urzadzeń kuchennych. Kontakt osobisty z pracodawcą.
RESTAURACJA KIBIC IWONA PIETRZAK - 2017-06-22 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
tworzenie menu, kontakt z klientami, znajomość ryb oraz kuchni azjatyckiej, umiejętność przygotowywanie potraw z wooka, obsługa klienta przy barze
KREATOR S.C. - 2016-07-15 - Pruszków (mazowieckie)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej, śląskiej.- W razie potrzeby pracodawca zapewnia bezpłatne zakwaterowanie oraz bezpłatne wyżywienie.- Wynagrodzenie: 15 do 20 zł/brutto/godzina. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 11:00-21:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe kierunkowe. Wymagane doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza min. 1 rok. Wymagana Książeczka sanepidu. Mile widziana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę). Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (10:00-19:00) (Tel. 32-202-69-65, 500-195-329) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Konstantego Kempy 5, 40-668 Katowice).
RESTAURACJA WENA JAN KURZYCA - 2016-06-06 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie potraw, ciast napojów, deserów według receptur
UNIKAR RAFAŁ KUNKA - 2016-08-16 - Grójec (mazowieckie)
-Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych pod okiem kucharza,-Kontakt telefoniczny lub osobisty,-Wynagrodzenie 2.000,00 zł netto-Praca w godzinach 11:00-21:00 w systemie 2 dni pracy 2 dni wolne.
RESTAURACJA & PIZZERIA "ROSA" IZABELA ROSA - 2016-03-15 - Pszczółki (pomorskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw.
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
sporządzanie posiłków,opracowywanie menu,wspólpraca z klientami zakładu gastronomicznego, współpraca z kelnerami
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Starachowice (świętokrzyskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, potraw w restauracji
kontakt przez PUP - 2017-05-19 - Ziewanice (łódzkie)
przygotowywanie potraw, obsługa imprez
RESTAURACJA - KAWIARNIA KORMORAN MONIKA BUGSALEWICZ - 2015-12-03 - Sulechów (lubuskie)
prowadzenie i nadzór nad prowadzeniem rachunkowości jednostki, sporządznie sprawozdań finansowych i budżetowych, prowadzenie analizy budżetu jednostki, rozliczanie inwentaryzacji w celu ustalenia rzeczywistego stanu aktywów i pasywów, wykonywanie dyspozycji środkami pieniężnymi z rachunków urzędu, prowadzenie wstępnej kontroli dokumentów ujmujących treść przyszłych operacji gospodarczo-finansowych. Ogłoszenie o naborze na wolne stanowisko urzędnicze dostępne na : www.bip.wolsztyn.pl
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Wolsztyn (wielkopolskie)
NAUCZYCIEL DORADCTWA ZAWODOWEGO
PUBLICZNA SZKOŁA PODSTAWOWA IM. KARDYNAŁA STEFANA WYSZYŃSKIEGO PRYMASA TYSIĄCLECIA W ŁĘKACH GÓRNYCH - 2018-07-06 - Łęki Górne (podkarpackie)
praca w kuchni hotelowej (menu restauracyjne, imprezy, wesela)
HOTEL JUNIOR K. Grześkowiak i S-ka - 2017-07-11 - Kraków (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zawodowe, umiejętność: wykonywania potraw kuchni tajskiej, doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie oraz wydawanie dań z zakresu kuchni tajskiej.
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Lublin (lubelskie)
Bieżące przygotowywanie produktów, ogólne pojęcie o małej gastronomii.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe WENUS Danuta Sołtysik - 2016-02-11 - Zbąszyń (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o higienę na stanowisku pracy, dobra organizacja pracy.
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Legionowo (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI TAJSKIEJ
kontakt przez PUP - 2016-11-29 - Rzeszów (podkarpackie)
Wykonywanie produkcji gastronomicznej, zgodnie z ustalonymi recepturami.Gotowanie i przyrządzanie potraw.Praca w lokalu w centrom handlowym.Praca początkowo na okresie próbnym - 2 tygodnie, a następnie na czas określony - 33 miesiące.Praca w równoważnym systemie czasu pracy do 12 godzin, praca dzień na dzień i co drugi weekend, z wyłączeniem niedziel niehandlowych.Sala G
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Wrocław (dolnośląskie)
do uzgodnienia
Pogórze Rzeszowskie Andrzej Czach - 2018-04-19 - Rzeszów (podkarpackie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Luboń (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, kontrola świeżości produktów, zamawianie towarów
HOTEL 77 "ARA" Agencja Imprez Rozrywkowych - 2016-05-06 - Chałupy (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw. Utrzymanie kuchni w czystości.
Hotel Tajty sp. z o.o. - 2017-06-22 - Wilkasy (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków. Wynagrodzenie 10 zł/godz.
Rybarczyk Arkadiusz Firma Handlowo-Usługowa Cafe "KAMELEON" - 2016-03-31 - Spytkowice (małopolskie)
zakres obowiązków kucharza
"HOTEL CESARSKI SPA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-11-27 - Świnoujście (zachodniopomorskie)