KUCHARZ Świnoujście oferta pracy "HOTEL CESARSKI SPA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 300 PLN
Zakres obowiązków: zakres obowiązków kucharza
Data publikacji: 2015-11-27
Lokalizacja: Świnoujście (zachodniopomorskie)
Pracodawca: "HOTEL CESARSKI SPA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wyspiańskiego 34A, 72-600 Świnoujście, powiat: m. Świnoujście, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: zakres obowiązków kucharza
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świnoujście
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Świnoujście
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świnoujście
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.01.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: kurs kucharza
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
doświadczenie zawodowe na samodzielnym stanowisku kucharza
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy:
"HOTEL CESARSKI SPA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świnoujściu
Adres pracodawcy:
Wyspiańskiego 34A, 72-600 Świnoujście, powiat: m. Świnoujście, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Świnoujście
Gmina pracodawcy: Świnoujście
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świnoujście
Ulica pracodawcy: Wyspiańskiego
Numer budynku pracodawcy: 34A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świnoujściu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 27.11.2015
Data dodania oferty pracy: 16.07.2015
Oferta pracy ważna do: 31.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 16.07.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 15.07.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków w zakresie żywienia zbiorowego, dbanie o własciwą obsługę sprzętu i urządzen mechanicznych znajdujących się w kuchni; przestrzeganie zasad dobrej praktyki w trakcie całego procesu produkcyjnego; przestrzeganie przepisów sanitarnych oraz przepisow BHP i Ppoż
Aspen-Res sp. z o.o. - 2018-07-10 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
kompleksowe przygotowywanie posiłków, dekorowanie półmisków
PHU "Roy" S.C. Z. Demski, T. Osiewalski - 2017-10-26 - Lubin (dolnośląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem, produkcja dań kuchni włoskiej.
1.WOJT Wojciech Piechociński 2.ALWO Wojciech Piechociński /wspólnik spółki cywilnej/ - 2016-09-26 - Gdańsk (pomorskie)
Obsługa klienta na sali sprzedaży oraz przy kasie, rozliczanie powierzonej gotówki, wykładanie towaru. Wymagane: książeczka Sanepid-u. Tel.: 95 755 01 21 Sylwia Zabłocka. Adres e-mail: sz189834 (at) netto.pl
NETTO SP. Z O.O. - 2016-06-02 - Sulęcin (lubuskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-07-18 - Karpacz (dolnośląskie)
- przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - Siemiatycze (podlaskie)
- praca w charakterze kucharza w głównej restauracji: w godzinach 8.00 -11.00 bufetu śniadaniowego, a dań restauracji a-la- carte w godzinach 12.00-21.30- w każdy wtorek i czwartek przygotowanie dań do bufetu samoobsługowego- przygotowywanie sałatek, dań głównych, zup - w razie potrzeby gotowanie dań bezglutenowych, wegetariańskich, bezlaktozowych itp. - codzienna kontrola zapasów- składanie zamówień towaru na restauracje i przyjmowanie go z magazynu głównego- przestrzeganie norm żywności HACCP
Ferienzentrum Schloß Dankern - 2018-01-22 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowanie pólproduktów i obróbka art. spożywczych, przygotowywanie potraw, dekorowanie i serwowanie potraw, nauka obsługi urządzeń i maszyn gastronomicznych, przygotowywanie potraw na zamówienia i przyjęcia okolicznościowe. prac w godzinach 13,00- 22,00.
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Trześń (podkarpackie)
sporządzanie potrwa, ciast z zastosowaniem maszyn i urządzeń
INVEST TOWER Sp.z o.o. - 2016-05-20 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
. Praca w godzinach: 08.00-17.00.
FHU Karo-Zadorski Roman - 2016-03-03 - Opole (opolskie)
przygotowanie posiłków, obsługa gastronomiczna lokalu
KRAKOWSKI KLUB KAJAKOWY - 2017-10-13 - Kraków (małopolskie)
Obsługa klienta: sprzedaż produktów finansowych, aktywne pozyskiwanie klienta, obsługa klienta, obsługa posprzedażowa.
PROFI CREDIT POLSKA S.A. - 2016-08-23 - Gdynia (pomorskie)
Dbanie o ekspozycje towarówObsługa klienta Wsparcie oraz nawiązywanie pozytywnej relacji z klientamiDbanie o porządek na sali sprzedaży
DINO POLSKA S.A. - 2017-07-27 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków oraz ich wydawanie
BAR PYCHOTKA JUSTYNA CIENIEWICZ - 2016-06-03 - Łomża (podlaskie)
wg stanowska
PPH MARCEL S.C. M.A. RAKIETA - 2018-08-03 - Namysłów (opolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Łączki (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, gotowanie, utrzymywanie czystości w kuchni
Violetta Ramut Bar Uniwersalny "Ewelina" - 2016-12-01 - Nowa Ruda (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej i rosyjskiej
PASJA SMAKU FIRMA Cateringowa Iwona Gaweł - 2017-02-10 - Brzeg (opolskie)
Wykonywanie prac w pizzerii, przygotowywanie ciasta, obsługa pieca
Aleje Smaku s.c. Łukasz Cholewiński Andrzej Cholewiński - 2016-03-17 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków według przekazanych receptur.
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Krosno (podkarpackie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowywanie potraw z karty menu, wyrób pierogów oraz produktów garmażeryjnych
"IGNACY POLAŃSKI" FPHU sc B.POLAŃSKI, D.PLUTA, A.WARESIAK - 2016-11-24 - Zubrzyca Górna (małopolskie)
-
Zgromadzenia Sióstr Św. Elżbiety Prowincja Wrocławska - 2016-01-20 - Wleń (dolnośląskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Jaworzno (śląskie)
przygotowywanie potraw gruzińskich,ustalenie menu,nadzór nad kuchnią
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Żnin (kujawsko-pomorskie)
sprawna, profesjonalna i życzliwa obsługa gości, meldowanie i obciążanie gości za pobyt, przyjmowanie płatności, prowadzenie ewidencji pokoi, prowadzenie dokumentacji i archiwum recepcji, obsługa urządzeń biurowych
ALLRISKS-INSURANCE KRZYSZTOF DALASIŃSKI - 2016-07-28 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
CEZAR PPHU; Cezary Kartasiński - 2018-01-15 - Rzepin-Kolonia (świętokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Do uzgodnienia
"AMNON POLSKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-02 - Zagórz (podkarpackie)