KUCHARZ Racibórz oferta pracy "zRęczny Prezent" Iwona Krzyżyk
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 750 PLN
Zakres obowiązków: Wymagane doświadczenie zawodowe.
Data publikacji: 2015-12-18
Lokalizacja: Racibórz (śląskie)
Pracodawca: "zRęczny Prezent" Iwona Krzyżyk
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rudzka 71, 47-400 Racibórz, powiat: raciborski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Wymagane doświadczenie zawodowe.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 750 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Racibórz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: raciborski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Racibórz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 750 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 28.12.2015
Nazwa pracodawcy: "zRęczny Prezent" Iwona Krzyżyk
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Raciborzu
Adres pracodawcy:
Rudzka 71, 47-400 Racibórz, powiat: raciborski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CVOsoby zainteresowane ofertą pracy proszone są o kontakt osobisty lub telefoniczny z pracodawcą w celu umówienia się na rozmowę kwalifikacyjną.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: raciborski
Gmina pracodawcy: Racibórz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Racibórz
Ulica pracodawcy: Rudzka
Numer budynku pracodawcy: 71
Profil działalności pracodawcy:
Produkcja pozostałych wyrobów, gdzie indziej niesklasyfikowana
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Raciborzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.12.2015
Oferta pracy ważna do: 18.01.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 18.12.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 18.12.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz
"STYRNOL" FHU BUDZOWSKI WITOLD - 2015-12-18 - Zawoja (małopolskie)
Brak danych
Chopin Airport Development sp. z o.o. - 2017-03-29 - Jurata (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-23 - Warszawa (mazowieckie)
wg stanowiska
ROMAN ROMANOWSKI - PRZEDSIĘBIORSTWO ROMANOWSKI - 2017-08-17 - Sułowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa gości, praca na weekendy - doraźnie w tygodniu, proponowane wynagrodzenie 13 zł/godz.
Firma Handlowo - Usługowa Monika Smyk - Melech - 2017-04-06 - Bolesławiec (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej z zastosowaniem receptur i przypraw stosowanych w kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Rzgów (łódzkie)
obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt, wykonywanie różnymi technikami i metodami-zgodnie z normami surowcowymi-różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych, układanie i zarządzanie bufetem szwedzkim
GERVITA SERVICE Sp. z o.o. - 2016-11-29 - Gola Dzierżoniowska (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Żary (lubuskie)
zgodnie z zawodem
BUDCHEM JAN SPALITABAKA PAWEŁ SPALITABAKA PIOTR SPALITABAKA SJ - 2018-06-29 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
,
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Dęblin (lubelskie)
-
FIRMA TURYSTYCZNO-HANDLOWA "ORKA" RADOSŁAW JAKUB KMITA - 2016-09-01 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
sprzedaż towarów spożywczych i monopolowych, ekspozycja towarów, obsługa kasy fiskalnej
ART DOM LESZCZYŃSKI SZUMLACH SPÓŁKA JAWNA - 2016-11-24 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni słowiańskiej i ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Piaseczno (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, pieczenie, gotowanie, obieranie
kontakt przez PUP - 2018-08-17 - Frombork (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchnii azjatyckiej
"ZŁOTY SMOK" Regina Majczyna - 2016-02-01 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
Samodzielne sporządzanie posiłków według zasad kuchni orientalnej i azjatyckiej bez używania półproduktów. Wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie potraw, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy i po zakończeniu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-12-06 - Legionowo (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków w stołówce szkolnej, obsługa urządzeń gastronomicznych, wykonywanie prac porządkowych w kuchni
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 30 IM. KRÓLA KAZIMIERZA WIELKIEGO - 2016-05-24 - Lublin (lubelskie)
Wypiek pizzy
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Czarnków (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiempracodawca zapewnia zakwaterowanie i wyżywieniewynagrodzenie od 2500 zł brutto+premia,miejsce pracy Bar "Gospoda Rybna" w Krynicy Morskiej
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "VENDI" - 2017-04-03 - Krynica Morska (pomorskie)
obsługa klienta, wypiek pieczywa, układanie towaru, obsługa krajalnic
"CARREFOUR POLSKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-27 - Sieradz (łódzkie)
Planowanie menu; kalkulacja surowców; korzystanie z maszyn i urządzeń; przygotowywanie potraw; wydawanie posiłków; prawidłowe gospodarowanie produktami, przechowywanie surowców i wyrobów gotowych; w zakresie cateringu planowanie produkcji i zakupów; organizacji produkcji i wydania; kalkulacja kosztów; współtworzenie ofert; negocjacje warunków. Wszystkie czynności jako pomoc oraz nauka.
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Kucharz, praca w systemie równoważnych - 12/24 w godzinach 07.00-19.00, 19.00-07.00
Firma Transportowa Mirko Spółka Cywilna - 2016-10-11 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Nadzór nad pracownikami oraz prowadzonymi inwestycjami. Obsługa biurowa pracowników oraz spółki. Wykonywanie pozostałych poleceń pracodawcy. Praca na umowę zlecenie + ZUS, 50-100 godzin miesięcznie.
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Wrocław (dolnośląskie)
obsługa urządzeń elektryzcnych w kuchnitowaru, przygotowanie produkcji, obsługa kuchni( grill) w plenerze, obsługa gości indywidualnych i korporacyjnych w plenerze- obcokrajowcy
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - Miękinia (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw orientalnych oraz gotowanie w kuchni orientalnej
COPIAK JAROSŁAW Firma SHARK - 2017-07-28 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie i wyrabianie pizzy
"MAKUMBA" Stradowski Paweł - 2017-11-16 - Morawica (świętokrzyskie)
praca w zakłądach prefabrykacji żelbetów, miejsce wykonywania pracy- Niemcy. pracodawca zapewnia transport i zakwaterowanie
"BUDIMEX"S.A.ODDZIAŁ W RZESZOWIE - 2016-12-05 - Rzeszów (podkarpackie)
spawanie konstrukcji stalowych
ASERO INDUSTRIAL SERVICES SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-09-14 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Gotowanie, obsługa kasy fislaknej
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Janusz Piechocki - 2016-06-07 - Radwanice (dolnośląskie)
Zapoznanie się z regułami i zasadami firmy i przepisami BHP; przygotowanie i przechowywanie produktów żywnościowych; utrzymanie czystości na stanowisku pracy; obróbka wstępna i termiczna surowców; przygotowanie potraw w oparciu o receptury; wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Myślibórz (zachodniopomorskie)