KUCHARZ Frombork oferta pracy kontakt przez PUP

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 1聽017,4 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw, pieczenie, gotowanie, obieranie
Data publikacji: 2018-08-17
Lokalizacja: Frombork (warmi艅sko-mazurskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Frombork, powiat: braniewski, woj: warmi艅sko-mazurskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Opis zada艅
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie potraw, pieczenie, gotowanie, obieranie
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 1聽017,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Frombork
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: warmi艅sko-mazurskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: braniewski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 1聽017,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpocz臋cia pracy: 27.08.2018
Data zako艅czenia pracy: 26.02.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: aktualna ksi膮偶eczka zdrowia
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Braniewie
Adres pracodawcy:
Ko艣ciuszki 118, 14-500 Braniewo, powiat: braniewski, woj: warmi艅sko-mazurskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: warmi艅sko-mazurskie
Powiat pracodawcy: braniewski
Gmina pracodawcy: Braniewo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Braniewo
Ulica pracodawcy: Ko艣ciuszki
Numer budynku pracodawcy: 118
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Braniewie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (sta偶 z UP)
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 17.08.2018
Data dodania oferty pracy: 17.08.2018
Oferta pracy wa偶na do: 31.08.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 07.08.2018
Typ oferowanej pracy: Sta偶 z urz臋du pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw, napoj贸w i wyrob贸w garma偶eryjnych.
kontakt przez PUP - 2018-03-26 - Po艂aniec (艣wi臋tokrzyskie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w
Przedsi臋biorstwo Turystyczno Hotelarskie "M i A" s.c. - 2018-01-19 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
- przygotowanie, podawanie potraw i da艅- dbanie o prawid艂owe magazynowanie 偶ywno艣ci- zapewnienie wysokiej jako艣ci produktu i us艂ug
PRZEDSI臉BIORSTWO US艁UGOWO HANDLOWE B艁A呕EJ KOSIECKI - 2015-12-02 - Skarszewy (pomorskie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Sk艂adanie zam贸wie艅 na towar. Dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy w jednym z punkt贸w gastronomicznych: Katowice, Jaworzno, Zabrze, Sosnowiec oraz Krak贸w.- Wynagrodzenie: 950 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na 3 lata. Praca w niepe艂nym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 10:00-20:00 lub 9:00-21:00 (Punkt w Katowicach). Wykszta艂cenie BEZ znaczenia. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania, kr臋cenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Katowice (艣l膮skie)
gotowanie posi艂k贸w, przygotowywanie da艅, receptur, menu; przygotwywanie indywidualnych zam贸wie艅 na imprezy okoliczno艣ciowe i ich kalkulacja, podzia艂 pracy w kuchni, dbanie o jako艣膰 potraw i gramatur臋, ustalanie harmonogramu pracy.
"Firma Turystyczno Handlowa Wie偶a pod Bocianem", "Biuro Us艂ug Turystycznych SUNNY-TRAVEL" Kowalski Henryk - 2017-03-10 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
-wypiek pizzy
WALDEMAR NAWARA NAWKEBS - 2017-06-29 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w z zastosowaniem narz臋dzi i maszyn w zak艂adzie
OSKAR KAMIL CZAPSKI - 2018-01-18 - Bia艂a Podlaska (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, dekorowanie posi艂k贸w, obs艂uga pieca konwencyjno - parowego.Praca w godzinach: 6.00-14.00, 14.00-22.00
kontakt przez PUP - 2018-06-19 - Ole艣nica (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
JOL-MARK SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-02-19 - O艣wi臋cim (ma艂opolskie)
przygotowywanie pizzy i jej wypiek
kontakt przez PUP - 2018-05-17 - Dzier偶oni贸w (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw na imprezy okoliczno艣ciowe
"WIKO" S.C. Czes艂awa Wiera, Benedykt Wiera - 2016-03-23 - Jankowice (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
GRZEGORZ KOTWICKI - 2017-07-11 - 艁obez (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WG STANDARD脫W I RECEPTUR OBOWI膭ZUJ膭CYCH WEWN膭TRZ SIECI RESTAURACJI SPHINX, PRACE PORZ膭DKOWE ZWI膭ZANE Z UTRZYMANIEM CZYSTO艢CI NA ZAPLECZU KUCHENNYM RESTAURACJI
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - Sopot (pomorskie)
praca przy za艂adunku we艂ny mineralnej
FARO AUTOCENTRUM SP. Z O.O. SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2015-11-26 - Cigacice (lubuskie)
przygotowywanie da艅 kuchni orientalnej typu: samosa, kulfi, dolma, sarma, przygotowywanie sos贸w oraz napoj贸w
kontakt przez PUP - 2017-12-12 - Ozork贸w (艂贸dzkie)
przygotowanie posi艂k贸w - ma艂a gastronomia
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Trzebinia (ma艂opolskie)
Przygotowanie potraw kuchni ormia艅skiej.Organizacja pracy w kuchni.Sprzeda偶 potraw, obs艂uga klienta.Praca od pon-pt w godz.10-18.
SARGIS SOGHOMONYAN STIVEE - 2018-04-27 - Pruszk贸w (mazowieckie)
Kucharz
SZPITAL WOJEW脫DZKI W POZNANIU - 2017-03-29 - Pozna艅 (wielkopolskie)
- przygotowanie potraw (pizza)
"PIZZERIA PRESTO" Tomasz Zygmunt - 2016-02-10 - Jedlicze (podkarpackie)
- przygotowanie potraw- nadz贸r nad jako艣ci膮 偶ywno艣ci - dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami- dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad BHP
Publiczne Przedszkole Nr 6 - 2018-05-10 - Wodzis艂aw 艢l膮ski (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej.
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Warszawa (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Ko艣cierzyna (pomorskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Czarto艂omie (pomorskie)
Przygotowywanie potraw dla restauracji i baru, wsp贸艂praca przy tworzeniu menu, przestrzeganie przepis贸w HACCP, pozyskiwanie surowc贸w i dostawc贸w zgodnie z filozofi膮 obiektu i restauracji, kontrola i nadz贸r nad kosztami, dba艂o艣膰 o stany magazynowe oraz ich inwentaryzacja, dbanie o higien臋 i estetyk臋 kuchni, restauracji, serwowanych da艅.
Folwark 艁臋kuk, Przy艂uccy SJ - 2017-03-27 - 艁臋kuk Ma艂y (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami w tym (HACCP)Przygotowywanie posi艂k贸w na imprezy okoliczno艣ciowePrzestrzeganie standard贸w produkcji gastronomicznejUdzia艂 w procesie utrzymania i podnoszenia jako艣ci us艂ug kulinarnychWsp贸艂praca przy wdra偶aniu nowego menuI zmiana 6:00-14:00II zmiana 14:00-22:00Pracodawca oferuje prac臋 w mi艂ym zespole, atrakcyjne wynagrodzenie, mo偶liwo艣膰 zakwaterowania (opcjonalnie) wysoki standard
Rado Zdzis艂aw - Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe ,,Rado'' - 2017-03-17 - Wola Chorzelowska (podkarpackie)
praca w sto艂贸wce szkolnej
Publiczne Gimnazjum Nr 15 w Bia艂ymstoku - 2016-01-19 - Bia艂ystok (podlaskie)
przygotowywanie potraw i da艅 serbskich w szerokim asortymencie w oparciu o receptury tradycyjnej kuchni serbskiej(zupy, dania mi臋sne oraz z owoc贸w morza, makarony, desery)
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Grz臋dy (mazowieckie)
samodzielne przygotowywanie potraw, obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych, umiej臋tno艣膰 zarz膮dzania lud藕mi oraz praca w zespole, wprowadzanie nowych potraw do menu, dbanie o porz膮dek na swojej zmianie, kontrola HACCP dla Sanepidu
VENEZIA S.C. DATKO MARCIN, DATKO ADAM - 2018-07-31 - Zabrze (艣l膮skie)