KUCHARZ Czarnk贸w oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Wypiek pizzy
Data publikacji: 2018-07-23
Lokalizacja: Czarnk贸w (wielkopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Czarnk贸w, powiat: czarnkowsko-trzcianecki, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Wypiek pizzy
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 0.4
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Czarnk贸w
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: czarnkowsko-trzcianecki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 06.08.2018
Data zako艅czenia pracy: 05.04.2019
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: 艣rednie zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Czarnkowie
Adres pracodawcy:
Or艂owskiego 1, 64-700 Czarnk贸w, powiat: czarnkowsko-trzcianecki, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie z PUP
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: czarnkowsko-trzcianecki
Gmina pracodawcy: Czarnk贸w
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Czarnk贸w
Ulica pracodawcy: Or艂owskiego
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Czarnkowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.08.2018
Oferta pracy wa偶na do: 22.08.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 01.08.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 23.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz.
Rukola Resto Bar Grzegorz Wieczerzak - 2017-09-04 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni wschodniej orientalnej i kresowej
RESTAURACJA ORIENTALNA "JA艢MIN" S.C. SYLWIA M膭DRA-KHUAT CAO I HA KHUAT CAO - 2017-10-19 - Trzeciewiec (kujawsko-pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem - wg. zakresu czynno艣ci
O艣rodek Rehabilitacyjno Wypoczynkowy "SYRENA" - 2016-01-22 - Mielno (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWANIE DA艃 NA STA艁脫WCE
EUREST POLAND SP. Z O.O. - 2016-03-01 - Polkowice (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w; pomoc w kuchni
"BAR SWOJSKIE JAD艁O" PAULINA SZCZE艢NIAK - 2016-07-25 - Podrzewie (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W KUCHNI POLSKIEJ I WSCHODNIEJ, UK艁ADANIE MENU, TWORZENIE OFERT NA CATERINGI, ROBIENIE LISTY ZAKUP脫W, TWORZENIE PRZEPIS脫W, WYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE GASTRONOMICZNE,SAMODZIELNA PRACA, PRZYGOTOWANIE MENU , ZNAJOMO艢膯 DIETETYKI, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA, 5 LAT DO艢WIADCZENIA JAKO KUCHARZ, ZNAJOMO艢膯 J. ANGIELSKIEGO W MOWIE - PODSTAWYGODZINY PRACY OD 15-22
kontakt przez PUP - 2018-02-06 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Pobieranie produkt贸w 偶ywno艣ciowych z magazynu, praca na kuchni, prganizowanie pracy w sto艂贸wce, przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂opisem oraz estetyczne ich wydawanie konsumentom, dbanie o jako艣膰 i ilo艣膰 przygotowywanych potraw, nadz贸r nad sprz臋tem kuchennym i sto艂owym oraz dbanie o jego u偶ytkowanie
Centrum Szkolenia Wojsk L膮dowych/ 14 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy - 2016-01-27 - Pozna艅 (wielkopolskie)
sporz膮dzanie r贸偶nego rodzajy potraw, ciast, napoj贸w i deser贸w z zastosowaniem maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2018-01-09 - Bartoszyce (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
REMEX Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe Zbigniew Ambro偶ej/Hotel Laguna Conference & Spa August贸w - 2016-02-24 - August贸w (podlaskie)
Mozliwo艣膰 pracy w pe艂nym lub niepe艂nym czasie pracy.
PHU RESTAURACJA KAMIENIEC - 2017-01-20 - Kamie艅 艢l膮ski (opolskie)
wykszta艂cenie gastronomiczne- kierunkowe, min. 3 lata do艣wiadczenia, po okresie pr贸bnym wynagrodzenie do uzgodnienia,
GENOWEFA TRZEPACZ "POD D臉BAMI" RESTAURACJA-HOTEL - 2016-06-23 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie da艅 kuchni orientalnej (kebab, baklawa, pita), dbanie o czysto艣膰, opracowywanie menu, przygotowywanie listy zakup贸w, zarz膮dzanie zespo艂em
X PUB Micha艂 Pul - 2017-10-18 - Bia艂ystok (podlaskie)
Kucharz
Piekarnia ZIARNO Jan Winiarski Sp贸艂ka Jawna - 2017-06-07 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2018-04-03 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
PRZYGOTOWANIE POSI艁K脫W, DA艃 WG. MENU KUCHNI EGZOTYCZNYCH Z ZASTOSOWANIEM PRZYPRAW AZJATYCKICH ORAZ STOSOWANIA METOD I TECHNIK KUCHNI AZJI;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, UMIEJETNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WG. KUCHNI EGZOTYCZNEJ, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA ANGIELSKIEGO W STOPNIU DOBRYM
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Czarto艂omie (pomorskie)
samodzielne organizowanie i wykonywanie czynno艣ci powierzonych na stanowisku, przestrzeganie zasad dobrej praktyki higienicznej i produkcyjnej w tym: przestreganie higieny osobistej, przestrzeganie technologii sporz膮dzonych potraw, bie偶膮ce i prawidlowe sporz膮dzanie pr贸b pokarmowych, dbanie o prawidlowy stan sanitarno-porz膮dkowy pomieszcze艅, czysto艣膰 urz膮dze艅 i sprzetu kuchennego, mycie i dezynfekcja, nadz贸r nad systemem monitorowania punkt贸w kontroli (temperatury urz膮dze艅 ch艂odniczych, potraw), prawidlowe gospodarowanie 艣rodkami czysto艣ci, wydawanie potraw i obs艂uga mieszkanc贸w na jadalni, wykonywanie innych zada艅 zleconych przez prze艂o偶onego
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
Przygotowywanie pizzy
Pizzeria Napoli - 2018-06-21 - Niepo艂omice (ma艂opolskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Sanok (podkarpackie)
kucharz
Zesp贸艂 Plac贸wek Szkolno-Wychowawczo-Rewalidacyjnych Specjalny O艣rodek Szkolno-Wychowawczy im. Marii Konopnickiej - 2018-06-20 - Ostr贸da (warmi艅sko-mazurskie)
praca w restauracji , pizzerii
PRZEDSI臉BIORSTWO US艁UGOWO HOTELOWE HOTEL POMORSKI ZDZIS艁AW SABINIARZ - 2016-11-03 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w,wydawanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie da艅 kuchni ukrai艅skiej, wydawanie posi艂k贸w
PENSJONAT LE艢NICZ脫WKA Halina Musia艂 - 2017-09-21 - Drzecin (lubuskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o miejsce pracy, nadz贸r nad jako艣ci膮 zamawianej 偶ywno艣ci, dba艂o艣膰 o porz膮dek i przestrzeganie higieny pracy w kuchni. Praca w godzinach 10.00 - 20.00.
Firma Handlowo - Us艂ugowa Janusz Adamski - 2018-04-20 - Brzesko (ma艂opolskie)
przew贸z towar贸w r贸偶nych
Us艂ugi Transportowe Sylwester 艁ukaszewski - 2017-07-12 - Kisielice (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posilk贸w, dbanie o smak i jako艣c,, utrzymanie nalezytej czystosci na stanowisku
Karczma Mazurska Stefan Chmielewski Ostr贸da - 2017-03-29 - Ostr贸da (warmi艅sko-mazurskie)
- Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych: zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych; ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi; obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t; wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych, wyrob贸w garma偶eryjnych; pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅; wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych; sporz膮dzanie potraw dla r贸偶nych diet; przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w; utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy; przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶. obowi膮zuj膮cych w zak艂adach 偶ywienia zbiorowego; inne zadania zlecone przez prze艂o偶onego w ramach zawodu.- Wynagrodzenie: 2500 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy, z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w systemie r贸wnowa偶nym w godzinach: 6:00-14:00, 11:00-18:00 + soboty, niedziele, 艣wi臋ta - wed艂ug grafiku. Wymagania: Mile widziane do艣wiadczenie w pracy na kuchni z 偶ywieniem zbiorowym. Wymagana aktualna ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno - epidemiologicznych. Wymagane precyzyjne i sumienne wykonywanie czynno艣ci zawodowych, uczciwe wykonywanie powierzonych obowi膮zk贸w. Kontakt wst臋pnie telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 32-353-58-40) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Pijarska 4, 40-750 Katowice).
FUNDACJA LAURENTIUS - SENIOR RESIDENCE DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ - ODDZIA艁 FUNDACJI LAURENTIUS - 2016-11-23 - Katowice (艣l膮skie)
zgodny ze stanowiskiem
HARTEK BERNARD RUPNIEWSKI - 2017-05-24 - Ostaszewo (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, organizacja pracy w艂asnej i podleg艂ego personelu
Firma Handlowo - Us艂ugowa D&S - 2016-09-27 - Kostrzyn nad Odr膮 (lubuskie)
Przygotowanie potraw, sporz膮dzenie menu, zakup produkt贸w, w艂a艣ciwe przechowywanie produkt贸w.
Kneipp- und Erlebniscamping - 2017-01-20 - Niemcy (Niemcy)