KUCHARZ / POMOC KUCHENNA Kamień Śląski oferta pracy PHU RESTAURACJA KAMIENIEC
Stanowisko: KUCHARZ / POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: 2 000 - 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Mozliwość pracy w pełnym lub niepełnym czasie pracy.
Data publikacji: 2017-01-20
Lokalizacja: Kamień Śląski (opolskie)
Pracodawca: PHU RESTAURACJA KAMIENIEC
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Pl. Myśliwca 7, 47-325 Kamień Śląski, powiat: krapkowicki, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Mozliwość pracy w pełnym lub niepełnym czasie pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 000 - 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kamień Śląski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: krapkowicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gogolin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 000 - 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.01.2017
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: możliwość przyuczenia
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: PHU RESTAURACJA KAMIENIEC
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Krapkowicach
Adres pracodawcy:
Pl. Myśliwca 7, 47-325 Kamień Śląski, powiat: krapkowicki, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: krapkowicki
Gmina pracodawcy: Gogolin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kamień Śląski
Ulica pracodawcy: Pl. Myśliwca
Numer budynku pracodawcy: 7
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Krapkowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 20.01.2017
Data dodania oferty pracy: 17.01.2017
Oferta pracy ważna do: 16.02.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 17.01.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 17.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- Przygotowywanie posiłków- Planowanie pracy w kuchni- Gotowanie zup- Tworzenie listy zakupów
BELONA BERNADETTA PALIWODA, ROMAN PALIWODA SPÓŁKA CYWILNA - 2018-05-16 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań z rejonu uklraińskiego (kuchnia ukraińska). Umowa o pracę na cazs nieokreślony. Praca jednozmianowa: 7:00-15:00. Oferta dostępna w slai G
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
Cook&FIT Catering Maria Kowalska - 2017-12-05 - Sochaczew (mazowieckie)
Wymagana sumienność, energiczność oraz pracowitość. Charakterystyka pracy: pakowanie zamówień, obsługa dostaw towaru, obsługa systemów realizujących proces pakowania zamówienia, przygotowanie towaru do sprzedaży obsługa sklepu internetowego. Kontakt z pracodawcą emailowy: praca (at) chicaca.pl.
CHICACA GRETA BLADOWSKA, JAKUB GIEL SPÓŁKA CYWILNA - 2017-05-29 - Rybnik (śląskie)
Przygotowanie sali, obsługa gości
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gajczyna"/Joanna Martirosjan - 2016-04-18 - Małochwiej Duży (lubelskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, obsługa gości przy barze i na sali
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Biała Podlaska (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków dla pacjentów. Praca od poniedziałku do niedzieli w godz. 6.30-18.30 w Jaworzu.
BESKIDZKI ZESPÓŁ LECZNICZO-REHABILITACYJNY SZPITAL OPIEKI DŁUGOTERMINOWEJ W JAWORZU - 2017-09-26 - Jaworze (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
PPHU i Turystyczne MAGDA Jadwiga Grabowska - 2016-03-07 - Krutyń (warmińsko-mazurskie)
zapewnienie właściwego przygotownia potraw zgodnie z obowiązującymi standardami dbanie o czystość i estetykę w miejscu pracy wg ustalonych procedur dbanie o najwyższa jakość świadczonych usług utrzymywanie dobrych relacji pracy z zespołem
NWP Frank Enozel - 2017-01-18 - Pieszyce (dolnośląskie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Składanie zamówień na towar. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy w jednym z punktów gastronomicznych: Katowice, Jaworzno, Zabrze, Sosnowiec oraz Kraków.- Wynagrodzenie: 1000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 10:00-20:00 lub 9:00-21:00 (Punkt w Katowicach). Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność przygotowywania, kręcenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2016-12-12 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków FB, utrzymywanie czystości na kuchni, zarządzanie pracą personelu
AMW REWITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-11 - Mielno (zachodniopomorskie)
Odpowiedni dobór narzędzi i technologii do obróbki skrawaniem, obsługa tokarki i frezarki konwencjonalnej, obrabianie elementów na tokarce, obrabianie elementów na frezarce, wykonywanie prac ślusarskich.
KILARGO Sp. z o.o. - 2017-10-06 - Kalisz (wielkopolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Radom (mazowieckie)
Murowanie, szalowanie, przygotowywanie zaprawy.
KUNIK PATRYK KUNIKOWSKI - 2017-03-31 - Strzebielinko (pomorskie)
j.w
CORRADO MARTINO Konrad Sadłowski i Irena Sadłowska Spółka Cywilna - 2016-03-04 - Białki (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków gorących i zimnych, samodzielność i kreatywność na zajmowanym stanowisku pracy, znajomość kuchni ukraińskiej
Centrum Usług Gastronomicznych "MARIO" s.c. M. Firek, A. Firek - 2018-01-22 - Brzeg (opolskie)
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-11-22 - Gonice Drugie (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI POLSKIEJ I EUROPEJSKIEJ;WYMAGANIA: ZNAJOMOŚĆ KUCHNI POLSKIEJ I EUROPEJSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE NA STANOWISKU;KONTAKT Z PRACODAWCĄ: TEL 509361001 LUB C.V NA MAIL info (at) pracowniasmaku.pl
PRACOWNIA SMAKU, SANTORINI PAULINA KOSIOR - 2016-06-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków na przyjęcia gastronomiczne, obsługa bufetu śniadaniowego, utrzymanie czystości na kuchni i podlegających mu obszarów
Cieśla Jarosław Beans Polska - 2018-05-15 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji, dbanie o higiene i czystość w kuchni. Współpraca z innymi kucharzami i pomocami w kuchni oraz współprca z kelnerem i barmanem.Oferta pracy przeznaczona dla osób do 30 roku życia, zarejestrowanych w PUP Oświęcim, z ustalonym II profilem pomocy
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - Oświęcim (małopolskie)
Właściwe wykonywanie obróbki wstępnej i cieplnej przyrządzonych potraw. Przygotowywanie posiłków według obowiązujących należności żywnościowych ze szczególnym uwzględnieniem technologii przygotowania jakości, ilości oraz smaku. Wynagrodzenie: 1674 zł brutto + 47% premii. Praca według grafiku od poniedziałku do niedzieli.
Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2016-02-26 - Pruszków (mazowieckie)
gotowanie i przygotowywanie posiłków dla gości restauracji, praca na dwie zmiany, I zmiana 7-15, II zmiana 15-22, miejsce wykonywania pracy Restauracja "Hopferówka" w Połczynie-Zdroju
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "SONCAS-2" - 2018-01-16 - Połczyn-Zdrój (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków (śniadania, obiady, kolacje) dla osób starszych i chorych.
Dom św. Elżbiety Zgromadzenie Sióstr św. Elżbiety - 2017-08-04 - Starogard Gdański (pomorskie)
partycjonowanie i formatowanie dysku, konfiguracja urządzeń peryferyjnych, zapoznanie z oprogramowaniem sprzedażowym i serwisowym, lokalizowanie oraz usuwanie uszkodzeń sprzętowych podzespołów komputera, odzyskiwanie z komputera danych użytkownika, tworzenie kopii bezpieczeństwa danych.
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Gostynin (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
LOTUS HANNA BARAŃSKA - 2017-10-04 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego, uczestniczenie w planowaniu menu oraz jadłospisów i przygotowywanie według niego posiłków, sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia: porcjowanie, dbanie o najwyższą jakość, smak, estetykę wydawania posiłków, dbanie o zgodność kaloryczną przygotowywanych posiłków z ich zaplanowaną wartością, dbanie o utrzymywanie porządku i przestrzeganie higieny osobistej, dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych, utrzymywanie w stanie używalności powierzony sprzęt kuchenny, znajomość i stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP, wykonywanie innych prac zleconych przez właściciela restauracji wpływających na podniesienie jakości jego pracy
Sylwia Szczerska WIOSKA INDIAŃSKA GRALA - 2017-02-22 - Grala-Dąbrowizna (mazowieckie)
ochrona budynku, obserwacja ludzi wchodzących i wychodzących z budynku, wydawanie kluczy, obchody.
Sky One sp. z o.o. - 2018-04-03 - Piekary Śląskie (śląskie)
Zapewnienie poczucia bezpieczeństwa dzieciom na zajęciach dydaktycznych i wychowawczych, opiekowanie się dziećmi, udzielanie pomocy dzieciom pod kierunkiem nauczyciela.
kontakt przez PUP - 2018-03-30 - Chojna (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ WG KARTY, MENU WG USTALONYCH RECEPTUR
kontakt przez OHP - 2016-04-19 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowanie potraw i dań dostosowanych do indywidualnych potrzeb klienta
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe "LUBINPEX" Sp. z o.o. - 2016-03-04 - Głogów (dolnośląskie)