KUCHARZ, PIZZER(NR 7844) Bydgoszcz oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO HOTELOWE HOTEL POMORSKI ZDZISŁAW SABINIARZ
Stanowisko: KUCHARZ, PIZZER(NR 7844)
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: praca w restauracji , pizzerii
Data publikacji: 2016-11-03
Lokalizacja: Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO HOTELOWE HOTEL POMORSKI ZDZISŁAW SABINIARZ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Fordońska 112, 85-739 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca w restauracji , pizzerii
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 0
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ, PIZZER(NR 7844)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bydgoszcz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Bydgoszcz
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bydgoszcz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.11.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, inne
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO HOTELOWE HOTEL POMORSKI ZDZISŁAW SABINIARZ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy
Adres pracodawcy:
Fordońska 112, 85-739 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
kontakt tel. 601 619 200 lub e-mail: recepcja (at) hotelelda2.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Bydgoszcz
Gmina pracodawcy: Bydgoszcz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bydgoszcz
Ulica pracodawcy: Fordońska
Numer budynku pracodawcy: 112
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.11.2016
Oferta pracy ważna do: 03.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 03.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 03.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wg stanowiska pracy
Skoczylas Sylwia STARA KARCZMA - 2018-03-07 - Chocianowice (opolskie)
Praca na kuchni, przygotowywanie posiłków, dbanie o sprawną i dynamiczną obsługę.
NIGRO P.P.H.U. - 2018-05-07 - Celestynów (mazowieckie)
Prowadzenie pojazdów samochodowych po krajach UE
Zakład Usługowo Handlowy Dariusz Barański - 2017-06-14 - Czyszkówek (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków: pizza, sushi, dania kuchni włoskiej, kuchni polskiej, przygotowywanie dostaw surowca
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Łuków (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-11-08 - Rzetnia (wielkopolskie)
PRZYGOTOWTYWANIE I WYDAWANIE POTRAW SPRZĄTANIE STANWISKA PRACE ZWIĄZANE Z KUCHNIĄ
kontakt przez PUP - 2017-08-10 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
Stacja Paliw Granaccy Spółka Jawna - 2017-10-10 - Bargłów Kościelny (podlaskie)
przygotowywanie dań kuchni azjatyckiej, dowóz posiłków do klienta. Praca na dwie zmiany na 1/2 etatu w godzinach: 10:00-21.00
"JANTAR" M. TARASZKIEWICZ K-KOŹLE - 2016-02-25 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
- pzygotowywnie i sprzedaż pizzy- przygotowywanie posiłów innych- dowóz zamówienia a do klienta
kontakt przez PUP - 2018-08-27 - Barwice (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-24 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW WEDŁUG MENU KUCHNI EGZOTYCZNEJ Z ZASTOSOWANIEM METOD I TECHNIK ORAZ PRZYPRAW AZJATYCKICH, JAPOŃSKICH I TAJLANDZKICH.WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE ZWODOWE,CERTYFIKATY,UMIEJETNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW WG. KUCHNI EGZOTYCZNEJ, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 2 LATA, KSIŻŻECZKA ZDROWIA, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO I NIEMIECKIEGO .GODZINY PRACY OD 12-23.
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Szczecin (zachodniopomorskie)
dbanie o porzadek na stanowisku pracy, przygotowywnie potraw, sporządzanie listy zamiówień, sporządzanie listy przygotowań,
SPOON Adrian Feliks - 2016-06-22 - Opole (opolskie)
przygotowywanie dań obiadowych, przygotowywanie mięs, zup, dodatków
COMPASS GROUP POLAND SP. Z O.O. - 2017-10-22 - Gardno (zachodniopomorskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie pizzy
P.H.U. Rapid Radosław Cząstkiewicz - 2016-11-07 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Wykonywanie posiłków dla gastronomii i restauracji, możliwość przyuczenia do zawodu - osoba chętna do pracy
kontakt przez PUP - 2018-09-10 - Jarosław (podkarpackie)
.
kontakt przez OHP - 2017-03-10 - Gdynia (pomorskie)
- przygotowywanie oraz nadzór nad produkcją galaret, zalew, sałatek, sosów, kąpieli solankowych, sosów zasmażonych ( gotowanie) - prowadzenie dokumentacji, identyfikacji dotyczących procesów wyżej wymienionych- nadzór nad wydawaniem przez magazyn surowców do produkcji, kontrola partii- kontrola temperatury surowców, dodatków; godz. pracy 7-15; okres próbny 3 m-ce, następnie na czas określony; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 10-12
MIRKO Spółka z o.o. - 2017-03-10 - Głobino (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej i indyjskiej
Saif Ullah LAZAT Restaurant and Kebab - 2018-01-12 - Węgrów (mazowieckie)
terminowe,jakościowe i smakowe przygotowanie posiłków oraz ich wydawanie osobom uprawnionym
22 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Olsztynie - 2017-03-01 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Montaż drobnych komponentów, kontrola jakości produktu, pakowanie, sortowanie, dostarczanie elementów na wybrane stanowiska.
LAVORO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-25 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie dań typu fast food (marynowanie, smażenie)
AMREST Sp.z o.o. - 2017-10-12 - Ruda Śląska (śląskie)
Przygotowywanie menu, ofert, obsługa imprez okolicznościowych, dbałość o powierzone mienie, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, aktywna współpraca z innymi działami, dbanie o dobry wizerunek Zamku.
Zamek Kliczków Sp. z o.o. - 2016-04-06 - Kliczków (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
Firma "Angre" Aneta Masłyk, Grzegorz Pytko Spółka Jawna - 2016-07-20 - Zagórz (podkarpackie)
obsługa tokarek sterowanych numerycznie
WIBE DOMINIK BĘDZIAK - 2016-11-04 - Fabianki (kujawsko-pomorskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-05-02 - Sierpc (mazowieckie)
Sporządzanie potraw zgodnie z przyjętymi recepturami kulinarnymi.
RSF Sp. z o.o. - 2017-06-29 - Kombornia (podkarpackie)
Piekarz piecowo- ciastowy
Zakład Piekarniczy "STARÓWKA" A. Kobel i A. Kobel s.c. - 2016-08-24 - Tarnów (małopolskie)
Prace na kuchni, realizacja, dekoracja i wydawanie zamówień
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Kielce (świętokrzyskie)
obsługa maszyn i urządzeń zgodnie z instrukcją obsługi danej maszyny , produkcja kanałów wentylacyjnych i prefabrykatów wentylacji
kontakt przez PUP - 2016-11-22 - Białystok (podlaskie)