KUCHARZ Zgierz oferta pracy "GREK RTC" SPÓŁKA AKCYJNA

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 632 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków kuchni cateringowej
Data publikacji: 2018-03-19
Lokalizacja: Zgierz (łódzkie)
Pracodawca: "GREK RTC" SPÓŁKA AKCYJNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Piątkowska 83 R, 95-100 Zgierz, powiat: zgierski, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków kuchni cateringowej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 632 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zgierz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: zgierski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zgierz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 632 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.03.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepidowska
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: zdolności manualne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy: "GREK RTC" SPÓŁKA AKCYJNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zgierzu
Adres pracodawcy:
Piątkowska 83 R, 95-100 Zgierz, powiat: zgierski, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: zgierski
Gmina pracodawcy: Zgierz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zgierz
Ulica pracodawcy: Piątkowska
Numer budynku pracodawcy: 83 R
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zgierzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.03.2018
Oferta pracy ważna do: 17.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 19.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 19.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-07-16 - Rzeszów (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Warszawa (mazowieckie)
Samodzielne sporządzanie nowych potraw wg receptur i przepisów szefa kuchni (obrobka wstępna surowców: ręczna, mechaniczna, termiczna), uczestniczenie we wprowadzaniu nowych wyrobów; wydawanie potraw z kuchni, przygotowywanie deserów i regionalnych napojów; przygotowywanie potrawy, napoje i desery na przyjęcia okolicznościowe. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany w przedziale: 10:00-24:00. Oferta dostepna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Wrocław (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WEDŁUG RECEPTUR KUCHNI INDYJSKIEJ. ZNAJOMOŚĆ PRZYPRAW TYPOWYCH DLA TEJ KUCHNI. SPORZĄDZANIE ZAPOTRZEBOWANIA NA PRODUKTY POTRZEBNE DO PRZYGOTOWANIA DAŃ KUCHNI INDYJSKIEJ.
kontakt przez PUP - 2017-10-23 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie dań dla klientów restauracji, dbanie o jakość posiłków, wydawanie zamówionych dań.WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe gastronomiczne , mile widziane doświadczenie.
Zakład Usługowo- Handlowo- Gastronomiczny "ADM" ARTUR TELEGA - 2016-04-08 - Jarosław (podkarpackie)
Przygotowanie kebaba, kanapek, gyrosa, frytek, sałatek, pieczenie bułek
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni orientalnej /pakistańskiej/
HASAN KEBAB Roksana Bartoń - 2016-11-15 - Strzegom (dolnośląskie)
przygotowanie potraw według karty dań, znajomość kuchni ukraińskiej dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Zakopane (małopolskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-04-03 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
- przygotowywanie dań a la carte oraz dań bufetowych,- przygotowywanie śniadań i kolacji w formie bufetu,- planowanie menu i opytamalizacja zakupów,- szkolenie pracowników z nowych dań,- zapewnienie prawidłowej pracy kuchni,- przeprowadzanie inwentaryzacji produktów,- dabnie o czystość w kuchni i prawidłowe użytkowanie urządzeń.
Fiedermannhof - 2016-03-24 - Niemcy (Niemcy)
Sporzadzanie różnego rodzaju potraw oraz potraw z podrobów i wyrobów garmażeryjnych w piecu konwektowo-parowym.
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Łódź (łódzkie)
Prowadzenie kuchni w restauracji
WOJCIECH KORZENIOWSKI PUH KORZON WOJCIECH KORZENIOWSKI - 2015-12-02 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
Praca od pon do ndz. w godzinach od 8.00 do 22.00 (praca na 1/2 lub 3/4 etatu).Jako Pracownik Gastronomii dokładasz wszelkich starań, by ludzie się uśmiechali. Twoim celem jest zapewnienie przyjemnej atmosfery i oferty jedzeniowej, której nie można się oprzeć. Oferowanie wyśmienitego, jakościowego jedzenia po najniższych cenach to zadanie Twoje i twoich współpracowników. Razem z nimi chcesz dać odwiedzającym „smakowity powód”, by wracali jeszcze wielokrotnie. Główne zadaniazapewnianie jakości, świeżości, efektywności oraz atrakcyjnej prezentacji asortymentu,podchodzenie z pasją do serwowanych produktów i ciągłe uczenie się o ich pochodzeniu i innych zaletach, a także dzieleniu się swoją wiedzą z klientami i pracownikami,wychodzenie naprzeciw i obsługiwanie klientów z troską i uwagą,patrzenie na swój obszar oczami klientów i inicjowanie codziennyc
IKEA Retail Sp. z o.o. - 2018-07-09 - Janki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów restauracji.
Barbara Lehmann - 2016-11-07 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci
Przedszkole Miejskie Nr 144 w Łodzi ul. Olimpijska 6 - 2018-04-27 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw głównie kuchni polskiej-tradycyjnej.
NIEBO W GĘBIE ANNA TRĄBSKA - 2017-11-13 - Częstochowa (śląskie)
Oferta zgłoszona jest w ramach realizacji Programu obejmującego aktywizację osób bezrobotnych w przedziale wiekowym 30-50 lat.
Dubik Alicja FIRMA Alicja - 2016-12-16 - Słońsk (lubuskie)
Kucharzprzygotowywanie posiłków, obsługa pieca konwekcyjno-parowego, zmywarki
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Radymno (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji
kontakt przez PUP - 2018-02-12 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
Mariusz Ulidowski - 2018-08-20 - Biłgoraj (lubelskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującym menu
APT TIME SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-13 - Zielona Góra (lubuskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Warszawa (mazowieckie)
SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW, PORCJOWANIE, WYDAWANIE, SPRZĄTANIE POMIESZCZEŃ KUCHNIWYMAGANIA WYKSZTACENIE ZAWODOWE, LUB ŚREDNIE, DOŚWIADCZENIE W ZYWIENIU ZBIOROWYM, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH,
GIMNAZJUM NR 7 IM. SYBIRAKÓW - 2015-11-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań obiadowych
Kuchnia Domowa D.Jaroszewska - 2016-06-07 - Iława (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI RECEPTURAMI,ZAPEWNIENIE NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI PRODUKTÓW I USŁUG ORAZ PRZESTRZEGANIE NORM I STANDARDÓW PRODUKCJI,ZACHOWANIE ESTETYKI WYDAWANYCH DAŃ,ZACHOWANIE CZYSTOŚCI STANOWISKA PRACY,WSPÓŁPRACĘ Z POZOSTAŁYMI PERSONELEM GASTRONOMII.
SPA HOTEL SPLENDOR **** - 2017-06-28 - Siedliska (podkarpackie)
praca na kuchni+premia
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Magdalenka Janeczek Alina - 2017-08-29 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
Kontakt z kontrahentami polskimi i ukraińskimi w celu zabezpieczenia potrzeb kadrowych; prowadzenie pracowników ukraińskich i polskich; robienie rekrutacji, kierowanie kandydatów na badania; nadzór postępów w pracy u pracowników agencji; praca w godz. 8-12; kontakt osobisty z pracodawcą w poniedziałki w godz. 10-11
Work 4 us Adam Żukowski - 2016-07-26 - Słupsk (pomorskie)
Zgodny
Restauracja "LEŚNICZÓWKA" s.c. Danuta Nowicka, Patryk Pałyga - 2016-09-26 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie półproduktów,układanie towaru w magazynie, wydwanie potraw, zmywanie naczyń itp.
Eurest Poland Sp. Z.o.o - 2016-12-22 - Świdnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 11-23 w równoważnym systemie czasu pracy w restauracji Domek Kata w Kołobrzegu.
Firma KAMO Zbigniew Kasperek, Monika Daczyńska-Kasperek ("Restauracja Pod Winogronami", "Domek Kata", "Fregata") - 2016-08-23 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)