KUCHARZ- KUCHARKA Łódź oferta pracy Przedszkole Miejskie Nr 144 w Łodzi ul. Olimpijska 6
Stanowisko: KUCHARZ- KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków dla dzieci
Data publikacji: 2018-04-27
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: Przedszkole Miejskie Nr 144 w Łodzi ul. Olimpijska 6
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Olimpijska 6, 93-426 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków dla dzieci
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ- KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: kurs "Gotowanie z elementami dietetyki"
Nazwa pracodawcy:
Przedszkole Miejskie Nr 144 w Łodzi ul. Olimpijska 6
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Olimpijska 6, 93-426 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Olimpijska
Numer budynku pracodawcy: 6
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.04.2018
Oferta pracy ważna do: 26.05.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 27.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 27.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
OFERTA Z PROGRAMU ZATRUDNIENIE OSÓB DO 30 r.ż Przygotowywanie posiłków.
TOKO SUSHI S.C. - 2018-08-22 - Reda (pomorskie)
kucharz
REG BENZ sp z o.o. Sp. K. - 2016-11-21 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków. Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy.
"Pentur" spółka cywilna - 2018-02-09 - Międzygórze (dolnośląskie)
umiejętność gotowanie, doświadczenie mile widziane
ANDRZEJ BILIŃSKI Restauracja "BLISS" - 2018-03-07 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
praca na kuchni, obróbka warzyw, przygotowanie śniadań, przygotowanie obiadów, wydawanie
kontakt przez PUP - 2017-01-04 - Alwernia (małopolskie)
Przygotowanie diet, sporzadzanie posiłków wg ustalonych receptur, stosowanie różnorodnych technik kulinarnych. Praca w godzinach 6-14 lub 7-15.
kontakt przez PUP - 2016-10-20 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-08-31 - Hel (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Warszawa (mazowieckie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Chełmża (kujawsko-pomorskie)
instalowanie układów elektrycznych i zasilających; obsługa maszyn i urządzeń elektrycznych; obsługa, naprawa, konserwacja układów mechanicznych; montaz i demontaz podzespołów
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie, obsługa klentów. Praca w godzinach 12:00 - 22:00
Pizza & Pasta "Tadeusz" Tadeusz Chmura - 2018-09-03 - Brzesko (małopolskie)
dbanie o ekspozycje towarówobsługa klientawsparcie oraz nawiązywanie pozytywnej relacji z klientamidbanie o porządek na sali sprzedaży
DINO POLSKA Spółka Akcyjna - 2017-06-28 - Hażlach (śląskie)
Przygotowywanie dań. Praca w Bielsku-Białej w godz. 12.00-22.00 co 2 dzień (wg grafiku).
FHU Bogdan Zalewski Sara Zalewska Restauracja Wrzosowa Chata SC - 2015-11-05 - Bielsko-Biała (śląskie)
...
kontakt przez PUP - 2015-12-11 - Koło (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe.
Kompleks Gastronomiczno-Wypoczynkowy Agnieszka Siwik-Karwowska - 2017-04-19 - Bogusze (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw
Aleksander Komejsza - 2016-04-11 - Słubice (lubuskie)
Przyrządzanie kanapek, wypiekanie kanapek, produkcja potraw, utrzymanie czystości
Izabela Kuzimowicz - 2017-08-22 - Gdańsk (pomorskie)
Praca na stanowisku kucharz specjalizującego się w kuchni arabskiej, przygotowanie posiłków typu KEBAB, przygotowanie cateringu związanego z kuchnią arabską,znajomość przepisów kuchni arabskiej,język arabski wymagany dla komunikacji z kucharzami.
kontakt przez PUP - 2018-07-28 - Kutno (łódzkie)
Przygotowanie potraw w lokalu gastronomicznym, przygotowanie i produkcja wyrobów i półproduktów kulinarnych; przygotowanie i wypiek pizzy.
CITY FOOD Sebastian Synowiec - 2016-03-11 - Oleśnica (dolnośląskie)
Gotowanie dań kuchni polskiej, lepienie pierogów, dbanie o higienę na stanowisku pracy
FHU "GO" Szybowska Małgorzata - 2016-04-25 - Iława (warmińsko-mazurskie)
1. dbanie o pełne wyposażenie w sprzęt kuchenny oraz gospodarczy niezbędny do właściwej realizacji powierzonych zadań, 2. przygotowywanie posiłków zgodnie z reżimem technologicznym i wymogami HACCP, 3. stosowanie w trakcie procesu technologicznego zasad dobrej praktyki higienicznej i zasad bezpieczeństwa zdrowego żywienia, 4. wydawanie posiłków zgodnie z wymogami HACCP 5. mycie naczyń, sprzętu i wyposażenia zgodnie z obowiązującymi instrukcjami, 6. dokonywanie wpisów w miesięcznych kartach dokumentacyjnych prowadzonych w kuchni, 7. dbanie o estetykę pomieszczeń, porządek i ład oraz przestrzeganie zasad higieny sanitarnej, 8. dbanie o właściwą postawę, ubiór i własny stan higieniczny.PREFEROWANE BĘDĄ OSOBY POSIADAJĄCE DOŚWIADCZENIE W PRACY W ŻYWIENIU ZBIOROWYM.
MIEJSKI OŚRODEK POMOCY SPOŁECZNEJ - 2016-01-21 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Zapoznanie się z organizacją pracy w kuchni, przygotowanie stanowiska pracy w kuchni, zapoznanie się z recepturami potraw w menu. Przygotowanie marzędzi pracy od podstaw. Zapoznanie się z realizacją zamówienia kuchni - zgodnie z kartą menu (zupy, makarony, zakąski, gorące potrawy z ryb, mięsa i inne dania) zabezpieczenie surowców sprawdzanie, przygotowanie zamówień na kolejny dzień, przygotowanie propozycji do menu dnia.
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Oleśnica (dolnośląskie)
- Przygotowywanie posiłków zgodnie z zaleceniami dietetyka.- Wynagrodzenie: od 2700 zł/brutto - do uzgodnienia. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00 + soboty: 7:00-15:00. Wykształcenie BEZ znaczenia. Doświadczenie NIE jest wymagane -> może być absolwent szkoły gastronomicznej. Wymagana umiejętność gotowania. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (9:00-15:00) (Tel. 664-940-152) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Mieczysława Karłowicza 10, 40-145 Katowice) lub e-mail: gkopcinski (at) gmail.com
Grzegorz Kopciński FRESH DIET - 2016-06-01 - Katowice (śląskie)
Dbałość o porządek na terenie serwisu. Prace przygotowawcze do napraw samochodów. Praca na pełen etat od poniedziałku do piątku w godzinach między 8-18 - 8 godzin dziennie do uzgodnienia z pracodawcą. Wynagrodzenie od 2 500,00 zł brutto do uzgodnienia.
LILIANA STODOLSKA-PIOTROWSKA "BONUM" - 2018-08-07 - Żółwin (mazowieckie)
przygotowywanie dań kuchni arabskiej, dań z soczewicy, ryb, nakładanie mięsa na patyk, przygotowywanie kanapek
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Łowicz (łódzkie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - Raciechowice (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem, praca w godz. 15-22; wynagrodzenie 2500-3000zł brutto zależnie od doświadczenia
Rejs Art&Wellness - 2016-06-10 - Ustka (pomorskie)
jw.
LUXBIT Sp. z o.o. - 2017-08-18 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Firma Handl.-Prod.- Usług. Gastronomiczna Olszar Jan Urszula - 2016-09-12 - Brenna (śląskie)