KUCHARZ Augustów oferta pracy Pizzeria BEST & Restauracja Zdzisław Piątek
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: praca w kuchni
Data publikacji: 2016-04-12
Lokalizacja: Augustów (podlaskie)
Pracodawca: Pizzeria BEST & Restauracja Zdzisław Piątek
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Joachima Chreptowicza 17, 16-300 Augustów, powiat: augustowski, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Augustów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: augustowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Augustów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.04.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Nazwa pracodawcy: Pizzeria BEST & Restauracja Zdzisław Piątek
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Augustowie
Adres pracodawcy:
Joachima Chreptowicza 17, 16-300 Augustów, powiat: augustowski, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: augustowski
Gmina pracodawcy: Augustów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Augustów
Ulica pracodawcy: Joachima Chreptowicza
Numer budynku pracodawcy: 17
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Augustowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.04.2016
Oferta pracy ważna do: 31.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 12.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 12.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
WEDŁUG ZAKRESU OBOWIĄZKÓW
kontakt przez PUP - 2016-11-23 - Kluczbork (opolskie)
sporządzanie potraw w" Restauracji Impresja"
Firma Gastronomiczna "Anda" s.j. Andrzej Danek, Patrycja Danek - 2017-12-01 - Nowy Sącz (małopolskie)
zgodny z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Puławy (lubelskie)
- Samodzielne przygotowywanie potraw kuchni tureckiej poparte znajomością oryginalnych przypraw tej kuchni. Formowanie KEBABA z surowego mięsa. Wypiek pieczywa tureckiego. Obsługa klienta.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony 2 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy: 6:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. średnie zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok jako kucharz kuchni tureckiej. Znajomość tradycji kuchni tureckiej oraz umiejętność formowania KEBABA z mięsa surowego. Wymagana umiejętność wypieku pieczywa tureckiego.
kontakt przez PUP - 2017-06-12 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie Sushi w restauracji.
EVENT Mariusz Jakóbowski - 2017-02-14 - Płock (mazowieckie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Alwernia (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, gotowanie- kuchnia polska. Utrzymanie czystości powierzchni kuchennych.
RUBIN Sp. z o.o. - 2016-05-27 - Gdańsk (pomorskie)
kucharz kuchni ciepłej - przygotowanie posiłków, wydawanie dań, obsługa urządzeń kuchennych
DOHO - Marcin Hirze vel Jagielski - 2016-05-10 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie posiłków wg menu restaurtacji
PPHU "HEN-MAR" s.c. HENRYK JANKÓW,MAREK JANKÓW - 2016-01-22 - Żary (lubuskie)
osoby zarejestrowane co najmniej 12 miesięcy w ewidencji z ustalonym II profilem pomocy
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Zabrze (śląskie)
Zgonie ze stanowiskiem
BTS SOLUTION Sp. z o.o. - 2016-06-30 - Łęgowo (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Łapy (podlaskie)
kucharzpraca od godz 12.00 do 20.00dwie soboty w miesiącu pracujące, za soboty pracujące przysługują dni wolne
ZPUH WILK-POL Wilk Henryk - 2018-08-31 - Mielec (podkarpackie)
przygotowyanie potraw i napojów w barze wietnamskim
kontakt przez PUP - 2016-07-28 - Góra Kalwaria (mazowieckie)
Wykształcenie zawodowe lub średnie; doświadczeniw zawodowe; aktualna książeczka do celów sanitarno epidemiologicznych; umiejętność pracy w zespole; zakres obowiązków: przyjęcie towaru, obróbka wstępna surowca, produkcja posiłków (śniadania, zupy, dania mięsne, bistro, jarskie, dietetyczne), dbałość o produkt, jakość , smak, dbanie o czystość i porządek na terenie kuchni oraz restauracji, obsługa zleceń specjalnych lunch, bankiety; trzy zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
EVER CLEANING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-19 - Gliwice (śląskie)
Kucharz
RESTAURACJA "MARKUS" Marian Oblong - 2015-11-24 - Kolonowskie (opolskie)
Przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni ukraińskiej i rosyjskiej (bliny, kartacze, pielmieni, wareniki, okroszka, dania z dziczyzny) wg tradycyjnych receptur.
kontakt przez PUP - 2017-07-12 - Płock (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie sałatek , naleśników, gofrów, kanapek, zestawów śniadaniowych z pół produktów
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe GEBI Gabriela Ignaciuk - 2016-07-19 - Płock (mazowieckie)
obsługa kasy fiskalnej, kart bankowych, paliwowych itp. obsługa modułu hot-dog
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Dłużniewo (mazowieckie)
sporządzanie pizzy, sporządzanie dań obiadowych, pomoc przy obsłudze klienta
kontakt przez OHP - 2017-03-02 - Dębica (podkarpackie)
PRZYGOTOWYNANIE KEBABU, PRZYGOTOWYWANIE SOSÓW I DODATKÓW NA PODSTAWIE TURECKICH PRZEPISÓW, PRZYJMOWANIE TOWARU POWYŻEJ 30 KG, PRACA W GODZINACH NOCNYCH CZĘSTO W WARUNKACH STRESOGENNYCH, CZĘSTA OBSŁUGA "TRUDNYCH" KLIENTÓW.
LARA ATES MESUT - 2016-08-03 - Dębica (podkarpackie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; min. 2 lata doświadczenia w zawodzie; aktualna książeczka sanepidu; znajomość procedur HACCP; znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego; znajomość zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków, znajomość zasad wstępnej obróbki żywności; umiejętność utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, sprzętów i urządzeń technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2017-11-23 - Gliwice (śląskie)
Wymagane wykształcenie zawodowe bądż średnie zawodowe. Możliwość przyuczenia. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
LAZAR JOLANTA CATERING - 2017-06-05 - Pstrążna (śląskie)
obsługa maszyn stolarskich
FABRYKA MEBLI SZYNAKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-02 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
praca w stołówce szkolnej
Publiczne Gimnazjum Nr 15 w Białymstoku - 2016-01-19 - Białystok (podlaskie)
przygotowanie potraw azjatyckich, dekorowanie dań, przygotowanie sosów azjatyckich do dań, przygotowanie z całego zakresu menu, dopilnowanie porządku w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-04-12 - Władysławowo (pomorskie)
pomoc w kuchni, dbanie o czystość hotelu
"Kormoran" Beata Wandachowicz - 2017-09-07 - Wierzbiny (warmińsko-mazurskie)
Patroszenie, filetowanie ryb, obsługa pieca konwekcyjnego, wędzenie. Przyrządzanie dań kuchni zimnej i ciepłej oraz deserów.
kontakt przez PUP - 2018-09-14 - Żółtańce-Kolonia (lubelskie)
Przygotowanie pizzy
kontakt przez OHP - 2016-10-12 - Niepołomice (małopolskie)