KUCHARZ Warszawa oferta pracy Centrum Administracyjne Nr 1 do obs艂ugi plac贸wek - wychowawczych
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Data publikacji: 2017-09-19
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: Centrum Administracyjne Nr 1 do obs艂ugi plac贸wek - wychowawczych
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:艢w. Bonifacego 81, 02-945 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
Wynagrodzenie zasadnicze + premia 20% + dodatek stazowy + mo偶liwo艣膰 korzystania z ZF艢S + dodatkowe wynagrodzenie roczne tzw. trzynastka
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: M.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.10.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 3)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe/艣rednie; kierunek/specjalno艣膰: technologia 偶ywienia, organizacja 偶ywienia, 偶ywienie zbiorowe, gastronomiczne; umiej臋tno艣膰 sporz膮dzania posi艂k贸w; umiej臋tno艣膰 obs艂ugi maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych; umiej臋tno艣膰 pracy w zespole; mile widziane wa偶ne badania sanitarno-epidemiologiczne; 3 lata do艣wiadczenia na stanowisku. Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w; porcjowanie posi艂k贸w; obr贸bka wst臋pna surowc贸w spo偶ywczych; wydawanie posi艂k贸w; utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchni oraz wyposa偶enia (mycie, dezynfekcja, zmywanie, wyparzanie); dbanie o czysto艣膰 i estetyk臋 ubioru; obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 kuchennych; przestrzeganie norm i zasad systemu HACCP. Wynagrodzenie zasadnicze 2100 z艂 brutto + premia 20% + dodatek sta偶owy + mo偶liwo艣膰 korzystania z ZF艢S + dodatkowe wynagrodzenie tzw. Trzynastka. Praca 8h dziennie w godzinach: 07:00-17:00. Miejsce pracy: Warszawa-Mokot贸w. Zg艂oszenia mailowe: m.kolano (at) centrumadministracyjne.waw.pl / sekretariat (at) centrumadministracyjne.waw.pl lub telefoniczne: 22 842 17 22, 514 794 920.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy:
Centrum Administracyjne Nr 1 do obs艂ugi plac贸wek - wychowawczych
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
02-945 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.09.2017
Oferta pracy wa偶na do: 30.09.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 19.09.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 19.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie gotowych posi艂k贸w dla go艣ci restauracji,dba艂o艣膰 o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak, estetyk臋, wydawanych posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-01-19 - Bobowa (ma艂opolskie)
-
CATERMED S.A. Krak贸w - 2016-08-25 - Ko艣cierzyna (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-08 - Warszawa (mazowieckie)
Przew贸z towar贸w samochodem dostawczym o DMC do 3,5 tony. Praca w systemie 3/1 na trasach mi臋dzynarodowych (kraje UE). Proponowane wynagrodzenie 2100 z艂 brutto miesi臋cznie + dodatki.
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE MAX-TRANS S.C. ZENON ZWARDO艃, RAFA艁 KLOC - 2017-05-30 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
Praca w pizzerii
PHU PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE ZBIGNIEW ROKOJ呕O - 2017-03-29 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa od 30.04.2018 r. do 29.04.2019 r.; godziny pracy: 6.00- 14.00, 14.00- 22.00
TOURTREND - 2018-01-26 - Strzelinko (pomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-08-03 - Go艂a艅cz (wielkopolskie)
przygotowywanie da艅, kebab贸w
S&S POLSKA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-08-17 - 艢wiecie (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Z膮bkowice 艢l膮skie (dolno艣l膮skie)
-Praca w Galerii Kociewskiej w Pizzerii W艂oskiej,-Osoby zainteresowane prac膮 proszone s膮 o przes艂anie CV wraz ze zdj臋ciem na adres: izka249 (at) op.pl,-Godziny pracy wg grafiku - Pizzeria otwarta od poniedzia艂ku do niedzieli w godz. 9-21,-Samodzielna praca na stanowisku pizzermana.
CEZARY SUSKA SCS - 2017-08-10 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, sprz膮tanie stanowiska pracy.
Hotelik i Restauracja Sudety Aleksander Rajczyk - 2018-06-22 - G艂ucho艂azy (opolskie)
KIEROWANIE KUCHNI膭, GOTOWANIE
kontakt przez OHP - 2016-02-09 - G贸rki Wielkie (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, menu, list produkt贸w do zaopatrzenia kuchni.
VITALIO s.c. Jolanta Muc, Arkadiusz Muc - 2018-06-18 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej. Praca w godz. 8-18 (2 dni pracy - 2 dni wolne).
NOWOHUCKI S艁OIK S.C. JOANNA MIC, MARTA SYROWIECKA - 2016-10-18 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przygotowanie potraw wed艂ug oryginalnego tureckiego przepisu ( receptury w j臋zyku tureckim).
ORYGINALNY TURECKI SMAK SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-07-20 - My艣lenice (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, serwowanie potraw
Punkt Eksport-Import Sp. z o.o - 2016-11-29 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, porz膮dkowanie kuchni
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Panki (艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-11-25 - Nielbark (warmi艅sko-mazurskie)
wg zakresu czynno艣ci
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Lewin Brzeski (opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Szko艂a Podstawowa nr 9 im. Stefanii Sempo艂owskiej w Lubinie - 2018-01-26 - Lubin (dolno艣l膮skie)
do uzgodnienia
ELEFANT PHU IMPORT EXPORT - 2016-05-18 - B艂a偶owa (podkarpackie)
przygotowywanie pizzy i jej wypiek
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Dzier偶oni贸w (dolno艣l膮skie)
Robienie przygot贸wki - dbanie o prz膮dek na stanowisku pracy -znajomo艣膰 podstawowych zasad gotowania
SPOON Adrian Feliks - 2016-06-01 - Opole (opolskie)
prace zwi膮zane z przyjmowaniem skladaniem i wydawaniem materia艂贸w uprawnienia do obs艂ugi dzwigu towarowo-osobowego ID
"ELPOLOGISTYKA" Sp.z. o. o. - 2017-09-13 - Zawada (艣wi臋tokrzyskie)
zakres obowi膮zk贸w zwi膮zany z wykonywaniem pracy kucharza
ZAJAZD "POD WIERZB膭" BOGUS艁AW MAKAREWICZ - 2017-01-31 - 艢widnica (dolno艣l膮skie)
przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Tomasz贸w Mazowiecki (艂贸dzkie)
przygotowywanie i wydawanie potrawwymagane wykszta艂cenie zawodowe, min. 2 lata do艣wiadczenia zawodowego, wynagrodzenie od 2500 z艂 brutto
M.P. INVESTMENT Tomkowscy s.c. - 2016-04-04 - Miko艂ajki (warmi艅sko-mazurskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-12-01 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w , dbanie o czysto艣膰 pomieszcze艅 kuchni i magazyn贸w
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Che艂msko 艢l膮skie (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w. Pobieranie surow贸c贸w i p贸艂produkt贸w , obr贸bka surowc贸w. Dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - D臋blin (lubelskie)