KUCHARZ-1829 Namysłów oferta pracy CANBUSZ SPÓŁKA JAWNA MIROSŁAW I ZOFIA ANDRUKONIS
Stanowisko: KUCHARZ-1829
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: obsługa kuchni przygotowywanie i wydawanie posiłków, dbanie o porządek,
Data publikacji: 2017-11-16
Lokalizacja: Namysłów (opolskie)
Pracodawca: CANBUSZ SPÓŁKA JAWNA MIROSŁAW I ZOFIA ANDRUKONIS
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:BRATERSKA 3a, 46-100 Namysłów, powiat: namysłowski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
obsługa kuchni przygotowywanie i wydawanie posiłków, dbanie o porządek,
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-1829
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Namysłów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: namysłowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Namysłów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: KSIĄŻECZKA SANEPID
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Doświadczenie zawodowe min. 5 lat
Nazwa pracodawcy:
CANBUSZ SPÓŁKA JAWNA MIROSŁAW I ZOFIA ANDRUKONIS
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Namysłowie
Adres pracodawcy:
BRATERSKA 3a, 46-100 Namysłów, powiat: namysłowski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: namysłowski
Gmina pracodawcy: Namysłów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Namysłów
Ulica pracodawcy: BRATERSKA
Numer budynku pracodawcy: 3a
Profil działalności pracodawcy: Q RESTAURACJA
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Namysłowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.11.2017
Oferta pracy ważna do: 24.11.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 16.11.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 16.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie według tradycyjnych receptur potraw tradycyjnej kuchni arabskiej, indyjskiej, bengalskiej. Składanie zamówien za granicę, układanie menu, czytanie receptur
kontakt przez PUP - 2016-11-08 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Przygotowywanie dań i posiłków na cateringi, dbanie o stanowisko pracy.
GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2018-02-23 - Zagórze (mazowieckie)
Przygotowywanie i opracowanie dań
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, znajomość gastronomii oraz przypraw i receptur typowych dla kuchni indyjskiej
"OLIMP" Alan Mirchani - 2016-11-08 - Wołomin (mazowieckie)
praca na kuchni w pensjonacie, wykonywanie zadań powierzonych przez szefa kuchni
Pracownia Sprzętu Alpinistycznego Małachowski s.c. - 2015-11-25 - Dębowiec (śląskie)
przygotowywanie kuchni tureckiej typu: kebab, gyros, kofta i innych. Praca wgodzinach od 9.oo do 17.00 i od 14.oo do 22.00 + praca w wolne dni.
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Oleśnica (dolnośląskie)
- przygotowywanie potraw zimnych i gorących, pieczenie ciast, mięs.
P.U.T WIKA BARBARA BRONICKA JASKÓLSKA - 2018-04-17 - Karpacz (dolnośląskie)
w/z
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Jawor (dolnośląskie)
Praca w kuchni z umiejętnością przygotowywania dań i potraw arabskich, obsługa klienta
EL-GOHARI COMPANY RASHA MOHAMED - 2017-08-28 - Łomża (podlaskie)
wykonywanie różnymi technikami i metodami- zgodnie z normami surowcowymi- różnych asortymentów potraw kuchni włoskiej, posługiwanie sie narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu potraw i napojów, wykańczanie porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń kuchennych oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy, przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładzie. Prowadzenie dokumentacji dotyczącej rozliczeń produkcji (rozliczeń materiałowo - technologicznych). Miejsce wykonywania pracy: Lublin, teren kraju.
kontakt przez PUP - 2018-07-07 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-07-27 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Dębica (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków dla gości restauracji jak i na imprezy okolicznościowe
kontakt przez PUP - 2018-04-15 - Bobowa (małopolskie)
praca w kuchni robienie pizzy, kebab, sałatkipraca w godz. 11-19, 14-22
Pizzeria GIUFEPPE Agnieszka Grzesik - 2016-03-10 - Nowa Dęba (podkarpackie)
Przyrządzanie posiłków zgodnie z obowiązującym jadłospisem i zasadami technologii, odpowiedzialność za jakość i terminowość posiłków, dbanie o racjonalne zużycie produktów, utrzymywani e pomieszczeń i sprzętu w czystości i porządku zgodnie z przepisami sanitarno-epidemiologicznymi, dbanie o powierzony sprzęt kuchenny, przestrzeganie przepisów BHP, przeciwpożarowych i HACCP, wykonywanie innych czynności poleconych przez dyrektora.
kontakt przez PUP - 2018-08-14 - Częstochowa (śląskie)
Wykształcenie, doświadczenie: brak wymagań; książeczka sanepidowska; chęć do podjęcia zatrudnienia; dzień pracy/ dzień wolnego; praca od 11:00 w Knurowie; wynagrodzenie: 1900zł brutto + premia
BAR-RESTAURACYJNY "GWAREK" JÓZEFA JURCZYGA - 2016-09-19 - Knurów (śląskie)
Przyjmowanie wyrobów na magazyn, wydawanie wyrobów przeznaczonych do wysyłki. Załadunek wyrobów na środki transportu i zabezpieczenie przed uszkodzeniem. Wypełnianie dokumentów WZ, MM, wystawianie specyfikacji oraz dostarczanie dokumentów jakościowych, współpraca z dzialem logistyki, obsługa wózków widłowych i urządzeń, przewóz wyrobów. Magazyn wyrobów z tworzyw sztucznych dla budownictwa. Umowa na okres próbny, jedna zmiana.Kontakt z pracodawcą: 606 787 163
Gamrat SA - 2017-08-22 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tradycyjnej.
OŚRODEK MEDYCZNY DMP sp. z o.o. - 2017-09-26 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków- żywienie zbiorowe
kontakt przez PUP - 2016-07-21 - Białebłoto-Stara Wieś (mazowieckie)
Odbiueranie i pakowanie gotowego wyrobu zgodnie se specyfikacja.prowadzenie zapisów w dokumentach produkcyjnych.
GUILLIN POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-27 - Oleśnica (dolnośląskie)
Wyrabianie ciasta i pizzy, przygotowywanie skladników pizzy, sałatek, sosów. Umowa o pracą na czas nieokreślony 1/2 etau. Praca jednozmianowa w godz.:12:00-16:00, od poniedziałku do piątku. Miejsce pracy: "Pietro Pan Pizza" Wrocław, ul. Opolska 33; Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-02 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Żagań (lubuskie)
przygotowywanie dań typu zestawy obiadowe, zupy, sałatki, koktajle, fast-foody, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Barcin-Wieś (kujawsko-pomorskie)
gotowanie,pieczenie,segregowanie potraw z zachowaniem wartości odżywczych
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Częstochowa (śląskie)
Obsługa klientów, przygotowywanie dań ; praca we Wrześni ul Słowackiego 10
IK PALACE Sp. z o.o. - 2017-06-05 - Września (wielkopolskie)
Zakres zadań wykonywanych na stanowisku pracy: - serwisowanie (naprawa i konserwacja) urządzeń zasilania bezprzerwowego zgodnie z wymogami technicznymi i przepisami eksploatacyjnymi celem jego prawidłowej i bezawaryjnej pracy,- dokonywanie klasyfikacji sprzętu łączności i informatyki w zakresie przydatności co do dalszej eksploatacji,- opracowywanie ekspertyz technicznych oraz kierowanie sprzętu będącego na gwarancji lub nie podlegającego naprawie w sekcji serwisu, do naprawy w autoryzowanym serwisie, a następnie przyjmowanie go z naprawy,- dokonywanie konserwacji i przeglądów sprzętu teleinformatycznego celem zapobiegania uszkodzeniom i zapewnieniu długiej bezawaryjnej pracy urządzeń,- utrzymywanie kontaktów telefonicznych z dostawcami części zamiennych niezbędnych do dokonania naprawy oraz wyceny kosztów naprawy,- fizyczne rozbudowywanie i modernizowanie sieci zasilania gwarantowanego.
Warmińsko-Mazurski Oddział Straży Granicznej w Kętrzynie - 2016-08-19 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
KUCHARZ W RESTAURACJI
Zespół Pałacowo-Parkowy imieniem Jana Witkowskiego Magdalena Witkowska - 2017-12-15 - Bądzów (dolnośląskie)
Stanowisko samodzielnego szefa kuchni, pizzaiolo, wypiek oraz przygotowanie pizzy, obsługa grilla, prace związane z małą gastronomią, praca Września Parkowa 1, wynagrodzenie 2400 - 4300zł brutto, jedna zmiana
COUNTRY CLUB IGA ROGOZIŃSKA - 2016-06-17 - Nowy Folwark (wielkopolskie)
STANOWISKO: USŁUGA GASTRONOMICZNA, PRZYGOTOWYWANIE PÓŁPRODUKTÓW DO PRODUKCJI DAŃ, SPORZĄDZANIE POTRAW UTRZYMYWANIE PORZĄDKÓW NA STANOWISKU PRACY,WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MINIMUM ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚCI KUCHARSKIE Z ZAKRESU KUCHNI EUROPEJSKIEJ I POLSKIEJ, KSIĄŻECZKA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ DO PRACY, DOŚWIADCZENIE W GASTRONOMII, MINIMUM 1 ROK DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO, DOBRA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO W CELU USTALANIA MENU NA PODSTAWIE PORTALI ZAGRANICZNYCH KUCHARSKICH, GODZINY PRACY 10.00-18.00, WYNAGRODZENIE 18 ZŁ/H BRUTTO
kontakt przez PUP - 2018-09-25 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Zakopane (małopolskie)