KUCHARZ Zagórze oferta pracy GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 3 000 - 4 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań i posiłków na cateringi, dbanie o stanowisko pracy.
Data publikacji: 2018-02-23
Lokalizacja: Zagórze (mazowieckie)
Pracodawca: GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:05-079 Zagórze 3, powiat: miński, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań i posiłków na cateringi, dbanie o stanowisko pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 3 000 - 4 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zagórze
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: miński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Halinów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 3 000 - 4 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2018
Data zakończenia pracy: 31.05.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mińsku Mazowieckim
Adres pracodawcy:
05-079 Zagórze 3, powiat: miński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: miński
Gmina pracodawcy: Halinów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zagórze
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mińsku Mazowieckim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 2
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.02.2018
Oferta pracy ważna do: 31.03.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 23.02.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 23.02.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw.
Gastromam Anita Mikucka - 2016-05-19 - Łomża (podlaskie)
wykonywanie pizzy,przyjmowanie zamówień od klientów,wydawanie gootwych pizz.
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Łomża (podlaskie)
przygotowywanie posilków z menu kuchni ukraińskiej, ustalanie menu, robienie zakupów
Przeds. Importowo-Eksportowe Sprzętu Elektronicznego "GOBIT" Janusz Panasiuk - 2016-11-21 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków:śniadań, obiadów, kolacji dla gości, sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem urządzeń znajdujących się na wyposażeniu kuchni
Relaksac.-Kontempl. Centrum Terapeutyczne SPeS "Pustelnia Złotego Lasu" - 2016-02-16 - Rytwiany (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw,utrzymanie porządku i higieny w miejscu pracy
Zajazd "Agros" Jan Święty - 2018-03-08 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Jarosław Piórkowski - 2018-04-16 - Rychnowo (warmińsko-mazurskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw w restauracji
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Zwierzyniec (lubelskie)
Spawanie.
Ledmex Sp z o o - 2017-05-24 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Częstochowa (śląskie)
przygotowywanie i obróbka wstępna potraw
kontakt przez PUP - 2018-08-16 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)
- tworzenie koncepcji projektowych- udział w przygotowaniach dokumentacji projektowych i opracowaniach dokumentacji powykonawczych- projektowanie i przygotowywanie rysunków technicznych, obliczeń i dokumentacji z zakresu instalacji elektrycznych i niskoprądowych- przygotowywanie specyfikacji technicznych do ofert
kontakt przez OHP - 2017-06-21 - Bielsko-Biała (śląskie)
Przygotowanie posiłków
FIRMA HANDLOWA "MIRO" MIROSŁAW BEM - 2017-05-09 - Łeba (pomorskie)
Przygotowywanie potraw z karty restauracjiMożliwość zakwaterowaniaTerminowe wynagrodzeniePraca od poniedziałku do piątku w restauracji Karczma Polska
Hotel Polski Sp. z o.o. Mielec - 2017-09-12 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków profilaktycznych i obiadowych
Kozieł Lidia Punkt Gastronomiczny "KOLEJARZ" - 2018-03-29 - Jaworzno (śląskie)
przygotowanie posiłków dla dzieci
Związek Harcerstwa Polskiego Komenda Chorągwii Śląskiej - 2016-04-13 - Chrzanów (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie pizzy, kebabów, słatekoobsługa klienta, utrzymywanie lokalu w czystości
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Barwice (zachodniopomorskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Ożańsk (podkarpackie)
Obsługa dokumentacji biura oraz dokumentów związanych ze spedycją kolejową.
kontakt przez PUP - 2016-12-08 - Sokółka (podlaskie)
Pomoc przy sprzedaży roślin ogrodnicznych, obsługa klienta
ZIELONA STREFA RENATA MATUSZEWSKA-STANKIEWICZ - 2017-03-06 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
POWOZOWNIA KRZYSZTOF SROCZYŃSKI Wolsztyn - 2016-06-02 - Wolsztyn (wielkopolskie)
produkcja pieczywa oraz innych produktów piekarskich zgodnie z ofertą
Piekarnia SEBASTIAN Sebastian Samsel - 2016-07-13 - Sztutowo (pomorskie)
przygotowywanie potraw dla klienta indywidualnego oraz na imprezy zbiorowe
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Krzemieniewo (wielkopolskie)
utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych, przygotowywaniu posiłków, przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych do kuchni,dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków,porcjowanie i wydawanie posiłków,przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy
kontakt przez OHP - 2018-05-09 - Brzeg (opolskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Chludowo (wielkopolskie)
wg stanowiska ( kontakt z pracodawcą tel : 71-3891116,71-3891117 wew 804 )
ZACHODNIA INSTYTUCJA GOSPODARKI BUDŻETOWEJ "PIAST" - 2016-06-06 - Wołów (dolnośląskie)
Pomoc przy sporzadzanu produkcji kulinarnej, utrzymanie czystości, przestrzeganie przepisów BHP.Miejsce pracy: Wrocław Karczma LwowskaKontakt kandydatów z pracodawcą telefoniczny: 71 343-98-87Oferta znajduje się w sali: G
Karczma Lwowska Waldemar Kołodziej i Cezary Flis Sp.J. - 2016-05-24 - Wrocław (dolnośląskie)
dokonywanie obróbki wstępnej przygotowywanych posilków, znajomość należności żywieniowych, przestrzeganie procedur punktów kontroli HACCP, fachowe i zgodne z zasadami przestrzeganiaprzyrządzonych posiłków
31 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2017-01-17 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie produktów KFC zgodnie ze standardami oraz dbanie o ich jak najwyższą jakość, utrzymanie czystości w miejscu pracy, wspólpraca w zespole i wsparcie w realizacji celów restaracji. Miejsce pracy: Bielany Wrocławskie ul. Czekoladowa 9 CH TescoOferta pracy znajduje się w sali: Gb, Ga, A
AmRest Sp. z o.o. - 2015-10-28 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-07-21 - Radom (mazowieckie)