KUCHARZ / KUCHARKA Katowice oferta pracy "OBZ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ"
Stanowisko: KUCHARZ / KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: - Przygotowanie posiłków. - Wynagrodzenie: 3000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na stałe.-Praca: 8:00-16:00. Wymagane wykształcenie zawodowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie na stanowisku kucharza / kucharki min. 3 lata. Kontakt wstępnie telefoniczny (Tel. 500-073-189) (8:00-16:00) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Paderewskiego 32, 40-282 Katowice).
Data publikacji: 2017-05-09
Lokalizacja: Katowice (śląskie)
Pracodawca: "OBZ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:PADEREWSKIEGO 32, 40-282 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- Przygotowanie posiłków. - Wynagrodzenie: 3000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na stałe.-Praca: 8:00-16:00. Wymagane wykształcenie zawodowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie na stanowisku kucharza / kucharki min. 3 lata. Kontakt wstępnie telefoniczny (Tel. 500-073-189) (8:00-16:00) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Paderewskiego 32, 40-282 Katowice).
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wynagrodzenie: 3000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na stałe.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Katowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Katowice
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Katowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.05.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, inne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka zdrowia Sanepid
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Samodzielność w działaniu
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane wykształcenie zawodowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie na stanowisku kucharza / kucharki min. 3 lata.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy:
"OBZ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Adres pracodawcy:
PADEREWSKIEGO 32, 40-282 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV - Kontakt wstępnie telefoniczny (Tel. 500-073-189) (8:00-16:00) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Paderewskiego 32, 40-282 Katowice).
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: Kontakt wstępnie telefoniczny celem ustalenia spotkania z pracodawcą, Godziny : 8:00-16:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Katowice
Gmina pracodawcy: Katowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Katowice
Ulica pracodawcy: PADEREWSKIEGO
Numer budynku pracodawcy: 32
Profil działalności pracodawcy: RUCHOME PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 09.05.2017
Data dodania oferty pracy: 08.05.2017
Oferta pracy ważna do: 08.06.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 08.05.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 08.05.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań dla klientów pizzerii Quattro.
"SZWEJK" S.C. CISZEK KATARZYNA, KOSIBA MIROSŁAW - 2018-02-14 - Dębica (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa stanowiska.
kontakt przez PUP - 2016-09-01 - Nysa (opolskie)
przygotowywanie posiłków: gotowanie, pieczenie i smażenie
Instytut Zdrowia "SOFRA" SPÓŁKA Z O. O. - 2016-06-09 - Karpacz (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni żywienia zbiorowego, w szkole podstawowej dla 200 osób
INVESTO Kamil Stopikowski - 2016-08-12 - Kazuń Nowy (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców ZDPS w Wieleniu.
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń - 2018-05-09 - Wieleń (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni międzynarodowej.
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Warka (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, ustawianie karty dań
INVEST-HOTELS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-26 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej.
PREMIUM MArcelina Dudek - 2017-09-01 - Mielec (podkarpackie)
przyrządzanie potraw kuchni indyjskiej z zastosowaniem oryginalnych przypraw indyjskich, przygotowywanie potraw i napojów wg oryginalnych, regionalnych receptur, przygotowywanie potraw w piecu tandor, marynowanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-06-10 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków,, ustalanie jadłospisu, przygotowywanie nowego menu, kierowanie zespołem
kontakt przez PUP - 2017-08-28 - Żywiec (śląskie)
Przygotowywanie dań kuchni arabskiej, tureckiej, bengalskiej.
BEPARI FOOD Mashudur Rahman - 2017-09-06 - Lubartów (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelu, utrzymywanie porządku w miejscu pracy.System pracy dwuzmianowy, godz. pracy między 6.00 a 22.00, nie mniej niż 140 godz. w miesiącuMiejsce pracy: Biskupice Podgórne, ul. PolnaSala G
ADEL KOMPLEKS SP. Z O.O. - 2017-05-30 - Biskupice Podgórne (dolnośląskie)
przygotowywanie dań kuchni chińskiej, przygotowanie produktów potrzebnych do przyrządzenie dań, dbanie o porządek na swoim stanowisku pracy
CHEN JI SP. Z O.O. - 2018-02-13 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowanie, gotowanie potraw orientalnych w szczególności wietnamskiech i tajskich;Miejsce wykonywania pracy: Wrocław, ul.Czekoladowa 7-9;Praca w godzinach 9:00-17:00;Później możliwość zatrudnienia na podstawie umowy o pracę;Nie mniej niej niz 20h/ miesiąc;Sala G
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Kobierzyce (dolnośląskie)
Przygotowanie gotowych posiłków, obiadów oraz odpowiedzialność za przydzielone stanowisko.
LUDOWY KLUB SPORTOWY NAROŻE JUSZCZYN - 2016-11-10 - Sucha Beskidzka (małopolskie)
Zapewnianie stałej dostępności wyrobów gotowych w magazynach. Analiza stanów magazynowych oraz zamówień, prognoz sprzedaży i zapasów. Kalkulacje "NET DEMAND" w celu stworzenia planu produkcji. Nadzorowanie wykonania planów produkcji, korekty planu. Współpraca z wydziałem produkcji. Obsługa "TRANSFER ORDERS". Wsparcie działu wdrażania produktów.
Reckitt Benckiser Production (Poland) Sp. z o.o. - 2017-09-01 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
Obowiązki:organizacja pracy kuchniprzygotowywanie potraw z kuchni polskiejzarządzanie zapasamizarządzanie zespołemprace porządkowe utrzymanie czystościKluczowe wymagania:pasja do gotowaniaKsiążeczka sanitarno epidemiologicznasamodzielność i dobra organizacja pracy własnejWarunki zatrudnienia:pełny etat, dni pracujące w weekendyumowa o pracę
TAWERNA RAFA STASZKÓW SPÓŁKA JAWNA - 2017-09-26 - Człuchów (pomorskie)
przygotowanie potraw w tym z zakresu kuchni azjatyckiej tj. sushi, serwowanie potraw i napojów
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Kłodzko (dolnośląskie)
Prace kucharki
WILLA LA-NEL BARBARA KUSZCZAK - 2016-05-09 - Rewa (pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, dbanie o estetykę potraw, przygotowywanie produktów i ich obróbka, znajomość i przestrzeganie obowiązujących przepisów i HACCP
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Krzesimów (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, praca w kuchni.
"HOTEL ATRIUM" - 2015-12-23 - Nowy Tomyśl (wielkopolskie)
wypełnianie funkcji koordynatora pomiędzy innym personelem z Ukrainy zatrudnionym przez zgłaszającego ofertę pracy krajowej a kierownictwem pracodawcy użytkownika, przygotowywanie posiłków, praca na terenie województwa śląskiego
DRYPS SERVICE SPÓŁKA Z O. O. - 2017-09-12 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowywanie i gotowanie posiłków w kuchni szpitalnej, wydawanie dla pacjentów szpitala
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Świdnik (lubelskie)
Produkcja pizzy.
Fakt-Karafka - 2016-01-11 - Opole (opolskie)
Kucharz
Andrzejczuk Sp. z o.o. - Apartamenty "Nad Parsętą" - 2016-07-18 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłów, układanie jadłospisów, przygotowywanie napojów alkoholowych i bezalkoholowych
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Opoczno (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2017-05-29 - Świętochłowice (śląskie)
przygotowanie tradycyjnych potraw kuchni tureckiej
"Batman" Sp. z o.o. - 2015-12-14 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Kierowanie pojazdów w krajowym ruchu drogowym
ZDZICH-BUD Firma Betoniarsko - Transportowa - 2016-06-01 - Darłowo (zachodniopomorskie)
Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów przygotowaniu w\g posiłków. Pobieranie produktów spożywczych z magazynu w ilościach przewidzianych recepturą i odpowiednie zabezpieczenie ich przed użyciem.Przestrzeganie właściwego podziału pracy w kuchni i nadzór nad jej wykonaniem.Dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków i wydawanie ich o wyznaczonych godzinach.Praca na czas określony : 01.08.2018r. do 31.08.2019r.Godzina zakończenia pracy: 15:00sala G
Przedszkole nr 47 " Leśny Ludek" - 2018-05-07 - Wrocław (dolnośląskie)