KUCHARZ Sosnowiec oferta pracy DRYPS SERVICE SP脫艁KA Z O. O.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 16,1 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: wype艂nianie funkcji koordynatora pomi臋dzy innym personelem z Ukrainy zatrudnionym przez zg艂aszaj膮cego ofert臋 pracy krajowej a kierownictwem pracodawcy u偶ytkownika, przygotowywanie posi艂k贸w, praca na terenie wojew贸dztwa 艣l膮skiego
Data publikacji: 2017-09-12
Lokalizacja: Sosnowiec (艣l膮skie)
Pracodawca: DRYPS SERVICE SP脫艁KA Z O. O.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:41-200 Sosnowiec, powiat: m. Sosnowiec, woj: 艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
wype艂nianie funkcji koordynatora pomi臋dzy innym personelem z Ukrainy zatrudnionym przez zg艂aszaj膮cego ofert臋 pracy krajowej a kierownictwem pracodawcy u偶ytkownika, przygotowywanie posi艂k贸w, praca na terenie wojew贸dztwa 艣l膮skiego
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 16,1 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: wynagrodzenie godzinowe brutto
Czy jest to praca tymczasowa?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Sosnowiec
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Sosnowiec
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Sosnowiec
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 16,1 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 06.11.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: ukrai艅ski, w mowie - dobry, w pi艣mie - dobry
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1: rosyjski, w mowie - dobry, w pi艣mie - dobry
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: DRYPS SERVICE SP脫艁KA Z O. O.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Sosnowcu
Adres pracodawcy:
Mireckiego 22, 41-200 Sosnowiec, powiat: m. Sosnowiec, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: I kontakt telefoniczny
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Sosnowiec
Gmina pracodawcy: Sosnowiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Sosnowiec
Ulica pracodawcy: Mireckiego
Numer budynku pracodawcy: 22
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Dzia艂alno艣膰 agencji pracy tymczasowej
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Sosnowcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.09.2017
Oferta pracy wa偶na do: 19.09.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 12.09.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 12.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz-pizzer, ( pizzeria Biesiadowo)
KLEPARSKIE SMAKI Sabina Bednarska - 2016-06-22 - Krak贸w (ma艂opolskie)
gotowanie i przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci hotelowych
"LEDER" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-08-22 - Duszniki-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Pomoc cukiernikowi w przygotowaniu ciast i wyrob贸w ciastkarskich, porozumiewanie si臋 mi臋dzy zatrudnionymi pracownikami z Ukrainy oraz wykonywanie polece艅 prze艂ozonych z Ukrainy i Polski
Piekarnia-Ciastkarnia Bogdan Jarz膮b - 2017-03-22 - D膮br贸wka (kujawsko-pomorskie)
Brak danych
Lubuska Wojew贸dzka Komenda OHP - 2018-03-14 - Mi臋dzyrzecz (lubuskie)
przygotowanie posilk贸w dla dzieci do lat 3
呕艂obek Miejski Nr 3 - 2018-06-19 - Bia艂ystok (podlaskie)
SAMODZIELNE WYKONYWANIE POSI艁K脫W ZGODNIE Z JAD艁OSPISEM, WYKONYWANIE OBR脫BKI WST臉PNEJ I TERMICZNEJ POTRAW, WYDAWANIE POSI艁K脫W POBIERAJ膭CYM NA ODDZIA艁Y, OBS艁UGA SPRZ臉TU KUCHENNEGO;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, PREFEROWANE 艢REDNIE W ZAWODZIE KUCHARZ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMO艢膯 SYSTEMU HACCP, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE 3 LATA
109 SZPITAL WOJSKOWY Z PRZYCHODNI膭 SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAK艁AD OPIEKI ZDROWOTNEJ W SZCZECINIE - 2017-07-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie prostych posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Nysa (opolskie)
- Przygotowywanie 艣niada艅, obiad贸w, kolacji wg norm i receptur,- Zg艂aszanie zapotrzebowania na produknty spo偶ywcze,- Przestrzeganie zasad BHP i HACCP,- Utrzymanie miejsca pracy w czysto艣ci.
Zwi膮zek Rzemios艂a Polskiego ORW "RZEMIE艢LNIK" - 2018-03-05 - Mi臋dzywodzie (zachodniopomorskie)
praca w restauracji SUSHI
DAITO-SUSHI b.Marcinkowska,D.Marcinkowski S.C. - 2016-07-27 - Czelad藕 (艣l膮skie)
Zgodnie ze stanowiskiem : wykszta艂cenie - 艣rednie zawodowe o kierunku gastronomicznym, do艣wiadczenie -min. 2 lata na stanowisku kucharz kuchni arabskiej (orientalnej)), umiejetno艣ci: przygotowywanie potraw kuchni arabskiej (orientalnej) ,uprawnienia: ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw dla klient贸w.
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni ukrai艅skiej. Oko艂o 80 godzin miesi臋cznie, dyspozycyjno艣膰 w godz.: 7:00-19:00.
kontakt przez PUP - 2017-05-25 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Magazynier. Praca na dwie zmiany od 6-14 oraz 14-21
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Cmolas (podkarpackie)
Kucharzoferta pracy dla os贸b do 30 roku 偶yciaprzygotowywanie potraw, mi臋s, zup, sa艂at, utrzymanie czysto艣ci na kuchni
kontakt przez PUP - 2018-06-29 - M艂yny (podkarpackie)
praca jako magazynier
TwojaKadra.pl Jacek Wycichowski - 2016-09-08 - Kostrzyn (wielkopolskie)
Gotowanie potraw wietnamskich.
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Otwock (mazowieckie)
przygotowanie i gotowanie posi艂k贸w
Firma Cateringowa LEWAN Andrzej Lewicki - 2017-06-06 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
pomoc przy przyrzadzaniu potraw
Przedsi臋biorstwo Produkcyjno-Handlowo-Us艂ugowe Adriana 艁ugowska - 2016-03-03 - Lidzbark Warmi艅ski (warmi艅sko-mazurskie)
wykszta艂cenie bez znaczenia, do艣wiadczenie mile widziane, mo偶liwo艣膰 przyuczenia.Zakres obowi膮zk贸w: wypiek pizzy
PAPA-PIZZA Piotr Chromi艅ski - 2017-01-24 - Krotoszyn (wielkopolskie)
-Prowadzenie kuchni w hotelu-Praca dwuzmianowa (06:00-14.00 ; 14:00-22:00),-Wynagrodzenie 3.000 z艂 bruttto + premia-Kontakt telefoniczny 607-365-117.
GREGOR S.A. - 2018-02-21 - Pszcz贸艂ki (pomorskie)
gotowanie w 偶ywieniu zbiorowym
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Kucharzsporz膮dzanie asyrtymentu potraw i napoj贸w
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Planowanie menu, zamawianie niezb臋dnych produkt贸w, przygotowywanie posi艂k贸w, kontrola przestrzegania zasad higienicznych, dbanie o najwy偶sze standardy obs艂ugi klienta.
BADER Polska Sp贸艂ka z o.o. - 2017-01-24 - Boles艂awiec (dolno艣l膮skie)
praca w kuchni przy produkcji potraw, produkcja wg receptur
SPO艁EM Gastronomiczna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w - 2015-11-25 - Pozna艅 (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
SOLANKI UZDROWISKO INOWROC艁AW SP. Z O. O. - 2017-10-11 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
P.H.U. ''KONTRAST'' STANIS艁AWA SZULC - 2017-03-10 - I艅sko (zachodniopomorskie)
j/w
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Warszawa (mazowieckie)
Produkcja pierog贸w, robienie farszu i ciasta. Wykszta艂cenie 艣rednie, do艣wiadczenie zawodowe 2 lata.
Swiet-Smak Swiet艂ana Pstrzoch - 2016-08-31 - Radzymin (mazowieckie)
Bezpo艣redni kontakt z producentami 偶ywno艣ci z Pakistanu, odtwarzanie oryginalnych da艅 kuchni indyjskiej i pakista艅skiej. Bezpo艣redni kontakt z klientami z Pakistanu.
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Ozork贸w (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, w tym zup, mi臋s.
Dussmann Polska Sp. z o.o. - 2016-07-27 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Sk艂adanie zam贸wie艅 na towar. Dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy w jednym z punkt贸w gastronomicznych: Katowice, Jaworzno, Zabrze, Sosnowiec oraz Krak贸w.- Wynagrodzenie: 1000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na 3 lata. Praca w niepe艂nym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 10:00-20:00 lub 9:00-21:00 (Punkt w Katowicach). Wykszta艂cenie BEZ znaczenia. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania, kr臋cenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2016-12-12 - Katowice (艣l膮skie)