KUCHARZ - POMOC KUCHARZA Suwałki oferta pracy Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Irena Kozłowska
Stanowisko: KUCHARZ - POMOC KUCHARZA
Wynagrodzenie: od 1 750 PLN
Zakres obowiązków: zgodnie ze stanowiskiem
Data publikacji: 2015-12-02
Lokalizacja: Suwałki (podlaskie)
Pracodawca: Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Irena Kozłowska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wojska Polskiego 2, 16-400 Suwałki, powiat: m. Suwałki, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: zgodnie ze stanowiskiem
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 750 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - POMOC KUCHARZA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Suwałki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Suwałki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Suwałki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: pozostali kucharze
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 750 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 27.11.2015
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy:
Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Irena Kozłowska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Suwałkach
Adres pracodawcy:
Wojska Polskiego 2, 16-400 Suwałki, powiat: m. Suwałki, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: m. Suwałki
Gmina pracodawcy: Suwałki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Suwałki
Ulica pracodawcy: Wojska Polskiego
Numer budynku pracodawcy: 2
Profil działalności pracodawcy: usługi noclegowe
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Suwałkach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 02.12.2015
Data dodania oferty pracy: 23.11.2015
Oferta pracy ważna do: 22.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 23.11.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 23.11.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca na kuchni w restauracji
Firma Handlowa "MARIO" Mariusz i Rafał Makowiecki, Artur Żurawski Spółka Jawna - 2017-07-28 - Sarzyna (podkarpackie)
przygotowanie potraw
H M s.c. Elżbieta Marmurowicz, Renata Marmurowicz, Arkadiusz Marmurowicz - 2017-01-25 - Kęszyca Leśna (lubuskie)
- monitorowanie procesów produkcji- planowanie jadłospisu i zakupów zgodnie z normami- przygotowywanie półproduktów i obróbka artykułów spożywczych- sporządzanie potraw i napojów- wydawanie posiłków i napojów- obliczanie wartości kalorycznych posiłków zgodnie z potrzebami żywieniowymi dzieci i młodzieży- obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Zagórzany (małopolskie)
Przygotowanie miejsca pracy, obieranie, krojenie, szatkowanie, siekanie warzyw i owoców, przygotowywanie mięs. Przygotowanie potraw zgodnie z kartą dań i receptur. Wydawanie potraw, utrzymywanie czystości w kuchni i zapleczu, czyszczenie sprzętu kuchennego, stołów, podłóg, maszyn oraz naczyń.
kontakt przez PUP - 2016-10-25 - Ropa (małopolskie)
przyrządzanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez OHP - 2016-02-05 - Sosnowiec (śląskie)
jw.
Fundacja ALA MA KOTA - 2016-10-05 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, kontrola świeżości produktów, zamawianie towarów
HOTEL 77 "ARA" Agencja Imprez Rozrywkowych - 2016-05-06 - Chałupy (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Organizacja pracy w kuchni. Obsługa urządzeń gastronomicznych.
Perfect Consulting Jacek Kusz - 2017-12-18 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowanie dań kuchni orientalnej, przygotowanie produktów do sporządzania dań, przygotowanie listy zakupówpotrzebnych do sporządzenia dań kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2018-07-25 - Opoczno (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
"WALESTA" SP. Z O. O. - 2018-05-09 - Świebodzice (dolnośląskie)
prace biurowe związane z logistyką towarów i negocjowaniem cen
Protektor BHP Michał Szpanowski - 2016-02-12 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW,PRODUKCJA GARMAŻERKI,OBSŁUGA IMPREZ OKOLICZNOSCIOWYCH,SPRZĄTANIE I DBANIE O STANOWISKA PRACY
DOM PRZYJĘĆ IRYS - 2018-02-06 - Piekary Śląskie (śląskie)
Przygotowywanie kebabu oraz innych posiłków kuchni orientalnej; posiadanie znajomości potraw oraz przypraw dań kultury Bliskiego Wschodu.
HABIBA Ezzedine Hosni - 2018-03-21 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-01-19 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w zakresie bieżącej obsługi gości, przygotowywanie dań, obsługi gości indywidualnych i grupowych w zakresie przygotowywania potraw. Znajomość i bieżąca praca na zasadach HACCP. Dbanie o porządek na terenie obiektu, restauracji i hotelu
Marta Skobierska-Brzeżańska, Złoty Las - 2017-03-31 - Złoty Las (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godzinach 13.00-23.00, dwa dni pracy dwa dni wolnego.
Catering Joker 2 - 2018-04-16 - Bolesławiec (dolnośląskie)
przygotowanie i wydawanie potraw dostosowanych do indywidualnych potrzeb klienta w stołówce produkcyjnej
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe "LUBINPEX" Sp. z o.o. - 2017-05-10 - Głogów (dolnośląskie)
Gotowanie i przyrządzanie posiłków.
Mykytiuk Bohdan Handel Gastronomia Relax - 2016-05-05 - Skorochów (opolskie)
Kucharz/kucharka
EURO-HOTEL-RESTAURACJA Józef Korzeb - 2017-01-02 - Białe Błota (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie dań, obsługa gości
GOOD FOOD Piotr Witulich - 2016-09-13 - Baboszewo (mazowieckie)
odbiór korespondencji firmowej, sporządzanie raportów sprzedaży placówki, pozyskiwanie klientów (internet, tel.), tworzenie listów marketingowych, nauka i kompletowanie dokumentacji bankowej
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Kluczbork (opolskie)
- kompletne przygotowywanie produktów dla gości- obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Żywiec (śląskie)
Obsługa systemów rezerwacyjnych, przygotowywanie ofert, sprzedaż biletów, ubezpieczeń i ofert turystycznych, kompleksowa obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowywanie posiłków.
FILIPOWSKI GRZEGORZ RESTAURACJA "MEGA" - 2016-10-17 - Suchoraba (małopolskie)
kucharz w DPS.
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Zabrze (śląskie)
produkcja wyrobów garmażeryjnych
DERLAT FOOD COMPANY Eliza Derlat - 2017-04-19 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków w firmie obsługującej Wojewódzki Szpital Zespolony w Elblągu, godz. pracy 5.00-20.00 (dwie zmiany), 13 zł za godz. brutto
Rebus Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-06-24 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
zadaniem operatora automatu szklarskiego jest obsługa oraz nadzorowanie maszyn i urządzeń wchodzących w skład linii produkcyjnych według obowiązujących procedur we właściwej ilości i jakości produktu.
Krosno Glass Sp. z o.o. - 2018-01-04 - Krosno (podkarpackie)
przygotowywanie kebaba
Ahmed Gheith Kebab Bakar - 2017-11-02 - Brzeg (opolskie)