KUCHARZ / KUCHARKA Magdeburg oferta pracy ZAV- Internationaler Personalservice Sachsen-Anhalt-Thüringen
Stanowisko: KUCHARZ / KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 8,5 EUR
Zakres obowiązków: Praca na stanowisku samodzielnego kucharza, przygotowywanie, wykańczanie i podawanie dań
Data publikacji: 2015-08-18
Lokalizacja: Magdeburg ()
Pracodawca: ZAV- Internationaler Personalservice Sachsen-Anhalt-Thüringen
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Hohepfortestraße 37, 39104 Magdeburg , NiemcyRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca na stanowisku samodzielnego kucharza, przygotowywanie, wykańczanie i podawanie dań
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 8,5 EUR
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Magdeburg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Niemcy
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 8,5 EUR/godz
warunkiPracyIPlacy_dodSwiadczenia: Pracodawca pomaga w znalezieniu zakwaterowania.
warunkiPracyIPlacy_informacjeOLokalizacji: siedziba główna
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
niemiecki, w mowie - podstawowy, w piśmie - podstawowy
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie: wymagane wykształcenie w zawodzie kucharz lub co najmniej roczne doświadczenieDoświadczenie zawodowe: j.w.Umiejętność pracy samodzielnej, elastyczność, zaangażowanie, motywacja do pracyPrzygotowanie do pracy na zmianę i w weekendy
Nazwa pracodawcy:
ZAV- Internationaler Personalservice Sachsen-Anhalt-Thüringen
Sposób aplikowania: do doradcy EURES z EOG
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Dolnośląski Wojewódzki Urząd Pracy Filia we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
zav-ips-sachsen-anhalt-thueringen (at) arbeitsagentur.de
Język aplikacji o pracę: niemiecki
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, świadectwa szkoły/pracy (jeżeli są)
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Profil działalności pracodawcy: Nazwa pracodawcy i dokładny adres do wiedzy ZAV
Dodatkowe informacje dotyczące aplikowania:
ważne aby w tytule emaila wpisać „325P Polen”
Oferta zgłoszona przez:
Dolnośląski Wojewódzki Urząd Pracy Filia we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 18.08.2015
Data dodania oferty pracy: 30.07.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 30.07.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
zagranicznaEures: 1
rodzajOferty_1: EURES
Podobne oferty pracy
przygotowywanie od podstaw dań kuchni polskiej i włoskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Kraśnik (lubelskie)
Przygotowywanie dań według standardów firmy, dbałość o jej pozytywny wizerunek
Obiady Domowe Dariusz Luziński - 2017-09-14 - Kłobuck (śląskie)
Przygotowywanie dań kuchni pakistańskiej
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Łosice (mazowieckie)
Przyjmowanie, rejestrowanie i obsługa gości hotelowych
PHU "ALPOL" s.c - 2016-04-21 - Rochna (łódzkie)
przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni tajskiej i wietnamskiej
"BL & DA" Sp.z.o.o - 2017-01-18 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
zgodny ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-03-23 - Wolbrom (małopolskie)
smażenie ryby, przyrządzanie potraw
Bar Cztery Pory Roku Joanna Andrys - 2016-05-19 - Darłowo (zachodniopomorskie)
obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), gotowanie, pieczenie, wyrobóe garmażeryjnych, mięsnych, przygotowanie surowców, przekąsek, utrzymanie porządku
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Łódź (łódzkie)
przygotowanie posiłków
OŚRODEK WYPOCZYNKOWY HENRYK URSZULA SOSZKO Henryk Soszko - 2018-04-27 - Drzewicz (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Restauracja w Ratuszu Marzanna Jagła - 2018-04-05 - Ogrodzieniec (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem
FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA CHUDZIŃSKI PIOTR - 2018-04-25 - Tereszewo (warmińsko-mazurskie)
wykształcenie zawodowe gastronomiczne; umiejętności: znajomości kuchni orientalnej, uprawnienia: aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna; min. 2 letnie doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku. Ogólny zakres obowiązków: sporządzanie dań kuchni orientalnej w tym kuchni arabskiej i syryjskiej. Miejsce wykonywania pracy - Lublin.
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez OHP - 2016-06-01 - Krynica Morska (pomorskie)
wg stanowiska i programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Boćki (podlaskie)
odpowiedzialność za przygotowywanie potraw wg przepisów w języku wietnamskim, organizowanie pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-07-12 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku min. 3 lata; samodzielne stanowisko; ks. sanepidowska; praca w restauracji, także w weekendy; miejsce pracy: Gliwice Sośnica; kuchnia polska i śląska;
"MAG" Przesiębiorstwo Wielobranżowe Grażyna Zygadło - 2016-01-08 - Gliwice (śląskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków, utrzymywanie czystości, obsługa klienta
Mamma Mia ŁUKASZ WOJCIECHOWSKI - 2017-09-22 - Gniezno (wielkopolskie)
Oferta zgłoszona jest w ramach realizacji projektu pt. Aktywizacja zawodowa osób bezrobotnych 30+ (2017), współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego - Lubuskie 2020 obejmującego aktywizację osób bezrobotnych, spełniających kryteria dostępu - są to osoby w wieku 30 lat i więcej
Sobieraj Krzysztof ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO - 2018-04-13 - Krzeszyce (lubuskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-05-04 - Wysoka (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Zaścianki (podlaskie)
Dbanie o porządek w kuchni, przygotowywanie produktów do gotowania, przygotowywanie posiłów, dekoracja talerzy i potraw, kalkulacja cen, układanie kart menu., pobieranmie produktów spozywczych z magazynu w ilościach przewidzianych w recepturze, przyjmowanie towaru, wdrazanie systemu HCCP, obsługa urzadzeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2016-05-30 - Moczkowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków,kontakt z gośćmi restauracji przy kuchni otwartej. Z uwagi na obsługę gości z ukrainy i rosji wymagana znajomość języka ukraińskiego i rosyjskiego, wymagane doświadczenie minimum 2 lata; godz pracy 12.00-20.00, 1850 złkontakt: Oberża STARA WINNICA Kołaczkowotel.602 527 752 e-mail: starawinnica (at) gmail.com
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowe "JALUX" Lucjan Jabkowski - 2016-06-20 - Kołaczkowo (kujawsko-pomorskie)
- gotowanie / wydawanie dań- praca w godz. 11:00 - 22:00
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Łódź (łódzkie)
obsługa maszyn, narzędzi i urządzeń, obróbka wstępna i termiczna surowców, sporządzanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-03-29 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków,organizacja pracy kuchni,zlecanie zaopatrzenia.
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Istebna (śląskie)
według harmonogramu stażu
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Moczary (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej, znajomość oryginalnych potraw i surowców, organizacja pracy kuchni, nadzór nad utrzymaniem w czystości miejsca pracy, kontakt z kontrahentami hinduskijęzycznymi
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Zgierz (łódzkie)
Przygotowanie pizzy, dbanie o porzadek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Łódź (łódzkie)
praca związana z w/w stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-11-16 - Kruszwica (kujawsko-pomorskie)