KUCHARZ Kłobuck oferta pracy Obiady Domowe Dariusz Luziński
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań według standardów firmy, dbałość o jej pozytywny wizerunek
Data publikacji: 2017-09-14
Lokalizacja: Kłobuck (śląskie)
Pracodawca: Obiady Domowe Dariusz Luziński
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Bohaterów Bitwy pod Mokrą 2C, 42-100 Kłobuck, powiat: kłobucki, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań według standardów firmy, dbałość o jej pozytywny wizerunek
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kłobuck
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kłobucki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kłobuck
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.09.2017
Data zakończenia pracy: 14.12.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepidowska
Nazwa pracodawcy: Obiady Domowe Dariusz Luziński
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kłobucku
Adres pracodawcy:
Bohaterów Bitwy pod Mokrą 2C, 42-100 Kłobuck, powiat: kłobucki, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: kłobucki
Gmina pracodawcy: Kłobuck
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kłobuck
Ulica pracodawcy: Bohaterów Bitwy pod Mokrą
Numer budynku pracodawcy: 2C
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kłobucku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.09.2017
Oferta pracy ważna do: 13.10.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 14.09.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 14.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-14 - Warszawa (mazowieckie)
Oferta z programu zatrudnienie osób do 30 roku życia. Przygotowywanie potraw zgodnie z przyjętą recepturą, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, dbanie oświeżość i dostępność produktów (zgłaszanie kończącego się asortymentu). Wymagania: wykształcenie średnie, doświadczenie w gastronomii, znajomośc podstawowych zasad obróbki termicznej potraw, znajomość nazw podstawowych sprzętów kuchennych i produktów, podzielność uwagi, skupienie, dokładność, umiejętność pracy pod presją czasu.
HAYABUSA s.c. - 2017-06-07 - Wejherowo (pomorskie)
- Samodzielne przygotowywanie potraw kuchni tureckiej poparte znajomością oryginalnych przypraw tej kuchni. Formowanie KEBABA z surowego mięsa. Zapewnienie ciągłości zaopatrzenia w firmie (dostawy bieżące).- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony 3 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy: 6:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. średnie zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok jako kucharz kuchni tureckiej. Znajomość tradycji kuchni tureckiej oraz umiejętność formowania KEBABA z mięsa surowego.
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Katowice (śląskie)
Praca na stanowisku kucharz. Przygotowywanie posiłków. Wymagania: wykształcenie podstawowe, specjalność kucharz, samodzielna organizacja pracy, mile widziane osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności.
kontakt przez PUP - 2017-06-06 - Wejherowo (pomorskie)
zarządzanie działalnoscia przedsiebiorstwa, kontrola realizacji zamiarzeń, kierowanie podległym zespołem
KIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-18 - Międzyrzecz (lubuskie)
czynności związane z pobieraniem art. przygotowanie oraz dystrybucja potraw na oddziały szpitalne i do bufetunauka porcjowania oraz właściwego wykańczania potrawStaż odbywać się będzie w Śródmieściu
kontakt przez PUP - 2018-02-05 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
- szpachlowanie, nakładanie gładzi/tynków,- prace remontowe, konserwacyjne w zakresie układania płytek glazurowanych i teraktoty.
Morski Oddział Straży Granicznej w Gdańsku - 2017-09-27 - Gdańsk (pomorskie)
sporządzanie posiłków, przyjęcie produktów, obróbka produktów.
kontakt przez PUP - 2017-11-08 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
praca na kuchni w restauracji
Restauracja "KAMIONKI" Mariusz Niziałek - 2017-10-04 - Sosnowiec (śląskie)
kucharz barman
PHU Nova Mieczysław Tyszka - 2018-06-22 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
obsługa maszyn do obróbki szkła płaskiego, rozkrój szkła płaskiego, wiercenie otworów w szkle(godziny pracy 8-16)
kontakt przez PUP - 2018-08-07 - Biała Podlaska (lubelskie)
Realizacja zasań spedytorskich. Obsługa systemów informatycznych stosowanych w Langowski Shipping Halina Langowska oraz systemów terminalowych. Budowanie długofalowej współpracy z klientami, armatorami i agentami. Raportowanie działań operayjnych i ilości otrzymywanych zleceń poprzez raporty codzienne
kontakt przez PUP - 2018-08-07 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie dań wg. menu.Sporządzanie zamówień towaru. Sprawdzanie terminów ważności.Przyjmowanie towaru do magazynu.Utrzymanie czystości.
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
Obróbka wstępna surowców ( ręczna, mechaniczna, termiczna), posługiwanie się narzedziami , maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń, sporzadzanie potraw podstawowych dla różnych diet
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Klęczany (małopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej i wydawanie obiadów (9-17).
Maciej Konieczny Jadłodajnia - 2018-08-08 - Kraków (małopolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-04-25 - Radom (mazowieckie)
Doświadczenie. Praca na terenie Niemiec.
Usługi I Wykonawstwo Konstrukcji Stalowych J.M Kielce - 2015-11-30 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków, praca dwuzmianowa, w godz. 12-20, 15-23. Zatrudnienie na okres 24 miesięcy
Gastrotop - Dariusz Borowik - 2018-02-28 - Opole (opolskie)
Wykonywanie mebli i montaż
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Maszkowo (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Tomaszowice-Kolonia (lubelskie)
Kucharz.
Rukola Resto Bar Grzegorz Wieczerzak - 2017-09-04 - Mielec (podkarpackie)
wyroby garmażeryjne: pierogi, krokiety itd.
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Bytom (śląskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji, organizacja pracy na kuchni, tworzenie karty menu
kontakt przez PUP - 2017-08-28 - Dobiesz (mazowieckie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Puławy (lubelskie)
-
Dom Opieki Społecznej w Białymstoku - 2017-10-06 - Białystok (podlaskie)
Praca związana z przygotowywaniem pizzy.
NIGRO P.P.H.U. - 2018-07-19 - Celestynów (mazowieckie)
ESTAURACJA ALEKSANDRIA ZATRUDNI: KUCHARZ CHARAKTERYSTYKA STANOWISKA PRACY:• PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ZGODNIE Z KARTĄ MENU ORAZ RECEPTURAMI, • DBANIE O JAKOŚĆ I ESTETYKĘ PODAWANIA DAŃ,• ODPOWIEDNIE STOSOWANIE SIĘ DO PROCEDUR HACCP, BHP I PPOŻ.• MINIMUM 3LAT DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE,• WYKSZTAŁCENIE MINIMUM ŚREDNIE KIERUNKOWE,• DYSPOZYCYJNOŚĆ,• KREATYWNOŚĆ,OFERUJEMY:• WYNAGRODZENIE 2 500 – 3 500 ZŁ. ,• PRACĘ W FIRMIE O UGRUNTOWANEJ POZYCJI,• MOŻLIWOŚĆ ROZWOJU ZAWODOWEGO.ZAINTERESOWANE OSOBY PROSIMY O PRZESŁANIE APLIKACJI CV ZAWIERAJĄCEGO ZAPIS: KUCHARZ CV NA ADRES E-MAIL
RESTAURACJA ALEKSANDRIA S.C - 2016-10-31 - Dynów (podkarpackie)
Cięcie sadu, zbiór i sortowanie owoców, sadzenie i wiązanie drzewek, stawianie rusztowań, rozkładanie nawodnienia, formowanie drzew, szczepienie, przygotowanie gleby do uprawy, nawożenie
kontakt przez PUP - 2017-05-31 - Warka (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni włoskiej od podstaw. Wymagana znajomość kuchni włoskiej.
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Łódź (łódzkie)
wg stanowiska
SUCHTA IWONA - 2017-07-26 - Pułtusk (mazowieckie)