KUCHARZ Katowice oferta pracy "NIRO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Zapoznaj się z ofertą sklepu internetowego na brodziki.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: - Przygotowywanie potraw kuchni polskiej według receptur. Przestrzeganie obowiązujących standardów. Racjonalne gospodarowanie towarem.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Mile widziane wykształcenie zawodowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Mile widziane osoby niepełnosprawne. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę). Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (7:00-15:00) (Tel. 695-434-542) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Okrężna 14, 40-808 Katowice).
Data publikacji: 2016-06-09
Lokalizacja: Katowice (śląskie)
Pracodawca: "NIRO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Okrężna 14, 40-808 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej według receptur. Przestrzeganie obowiązujących standardów. Racjonalne gospodarowanie towarem.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Mile widziane wykształcenie zawodowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Mile widziane osoby niepełnosprawne. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Katowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Katowice
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Katowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.06.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, inne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: Książeczka sanepidu
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Mile widziane wykształcenie zawodowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Mile widziane osoby niepełnosprawne. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---
Nazwa pracodawcy:
"NIRO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Adres pracodawcy:
Okrężna 14, 40-808 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV - Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (7:00-15:00) (Tel. 695-434-542) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Okrężna 14, 40-808 Katowice).
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny celem ustalenia spotkania z pracodawcą, Godziny : 7:00-15:00 - KONIECZNIE ZABRAĆ CV !!!
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Katowice
Gmina pracodawcy: Katowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Katowice
Adres strony pracodawcy: www.niro.com.pl
Ulica pracodawcy: Okrężna
Numer budynku pracodawcy: 14
Profil działalności pracodawcy:
PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING). SPECJALISTYCZNE SPRZĄTANIE BUDYNKÓW I OBIEKTÓW PRZEMYSŁOWYCH.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.06.2016
Oferta pracy ważna do: 30.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 09.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 09.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wykonywanie instalacji sanitarnych wewnętrznych
Zakład Instalacji Sanitarnych Tadeusz Wójcik - 2017-11-27 - Nieszkowice Wielkie (małopolskie)
Obsługa kasy fiskalnej, obsługa klienta, wykładanie towaru, czynności porządkowe.
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Włodawa (lubelskie)
samodzielne przygotowywanie potraw hinduskich i polskich
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Zielonki-Parcela (mazowieckie)
Praca zgodna ze stanowiskiem.
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Przygotowanie dań kuchni chińskiej i wietnamskiej, ustalenie estetycznych sposobów podawania potraw, dopilnowanie porządku i przestrzeganie zasad higieny w kuchni.
AUTO PORT Renice Spółka Jawna W.Boguslawska U.Malinowicz - 2017-04-03 - Renice (zachodniopomorskie)
prace gastronomiczne
Młodzieżowy Ośrodek Socjoterapii w Waniorowie - 2018-07-11 - Waniorowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań zgodnie z recepturami, dbanie o bezpieczeństwo żywności, ścisła współpraca z szefem kuchni i pozostałym zespołem, zastępowanie szefa kuchni podczas jego nieobecności, zapewnienie zadowolenia klienta i konsumenta
SODEXO POLSKA SP ZOO - 2017-05-26 - Aleksandrów Łódzki (łódzkie)
- opracowywanie receptur i produkcja własnych wyrobów wędliniarskich i piekarniczych na potrzeby istniejącej restauracji
kontakt przez PUP - 2018-02-19 - Pewel Ślemieńska (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - Mońki (podlaskie)
-
BIURO PODRÓŻY ,,SKONTO" - 2018-01-03 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw i ciast
kontakt przez PUP - 2016-10-25 - Chmielnik (świętokrzyskie)
Restauracja z jedzeniem na wagę specjalizująca się w kuchni polskiej oraz reginalnej (potrawy kuchni światowych) Przyrządzanie posiłków oraz ich wydawanie, obróbka wstępna mięs, przygotowywanie półproduktów, sporządzanie zamówień, praca przy wydawaniu posiłków, tworzenie przepisów i receptur. Umowa na czas określony, praca w godz. 8:00-21:00 równoważny czas pracy.
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Wrocław (dolnośląskie)
Wypiek pizzy
PPHU Dariusz Niciński - 2016-06-07 - Kutno (łódzkie)
Gotowanie dań kuchni polskiej, lepienie pierogów, dbanie o higienę na stanowisku pracy
FHU "GO" Szybowska Małgorzata - 2016-04-25 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej, kierowanie zespołem, sprzątanie stanowiska pracy
DAWMAX Oleg Rab - 2016-11-25 - Tłuszcz (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków według receptur dla dzieci szkolnych i przedszkolnych, uczestniczenie w planowaniu jadłospisów, pobieranie produktów spożywczych z magazynu, właściwe porcjowanie posiłków zgodnie z normami żywienia, zgodność kaloryczna przygotowywanych posiłków, przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno - sanitarnych, dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków i wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, przygotowywanie i przechowywanie próbek pokarmowych zgodnie z zaleceniami stacji sanitarno - epidemiologicznej, przestrzeganie właściwego podziału pracy w kuchni.
Zespół Szkolno - Przedszkolny w Kmiecinie - 2017-05-05 - Kmiecin (pomorskie)
przygotowanie potraw ukraińskich i rosyjskich
kontakt przez PUP - 2017-10-02 - Zakopane (małopolskie)
Obsługa wesel. Przygotowywanie posiłków dla wczasowiczów w restauracji.
ARKADIA4U SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-20 - Sokole-Kuźnica (kujawsko-pomorskie)
- Przygotowywanie dań kuchni śródziemnomorskiej (krewetki) zgodnie z powierzonym przepisem, utrzymanie czystości w miejscu pracy.- Wynagrodzenie: 16 zł/brutto/godzina. Praca na umowę zlecenie na 2 lata. Zlecenie wykonywane 160 godzin miesięcznie.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 10:00-22:00 + praca w dni wolne: niedziela i święta. Wymagane wykształcenie min. średnie. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok jak kucharz w przygotowywaniu dań kuchni śródziemnomorskiej (przerwa w zawodzie nie może być dłuższa niż 5 lat). Wymagana umiejętność gotowania. Wymagana aktualna książeczka sanepidu.
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich lub chińskich
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków.
Zajazd Zagroda Tomasz Obłonczek - 2018-08-07 - Konradów (opolskie)
Przygotowanie posiłków w tradycyjnej kuchni ukraińskiej
Mieleszko Kamil OŚRODEK KORMORAN - 2017-04-11 - Sulęcin (lubuskie)
znajomość kuchni polskiej i włoskiej , sporządzanie posiłków dietetycznych, znajomość systemu fidelio
DREJK KAŹMIERCZAK SP.J. - 2017-01-19 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
Wykonywanie czynności związanych z przygotowywaniem obiadu dla 350 uczniów.
Szkoła Podstawowa Nr 5 - 2016-07-19 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie za standardami kuchni, umiejętność pracy na recepturach, dbanie o estetykę potraw i czystość w miejscu pracy (praca w godz. 6-14).
Interhouse 21 Sp. z o.o - 2017-07-26 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków i ich sprzedaż
GRANSS MAREK WOLSKI MIASTKO - 2017-03-01 - Miastko (pomorskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw
kontakt przez PUP - 2018-03-06 - Zgierz (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę zlecenie w godz. 6-14, 14-22 w Ustroniu Morskim. Umowa o pracę po 1 miesiącu okresu próbnego.
Platforma Rozwoju S.A. - 2017-01-25 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-04-03 - Czmoniec (wielkopolskie)