KUCHARZ Jastrzębia Góra oferta pracy DREJK KAŹMIERCZAK SP.J.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: znajomość kuchni polskiej i włoskiej , sporządzanie posiłków dietetycznych, znajomość systemu fidelio
Data publikacji: 2017-01-19
Lokalizacja: Jastrzębia Góra (pomorskie)
Pracodawca: DREJK KAŹMIERCZAK SP.J.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:ROZEWSKA 40-42, 84-104 Jastrzębia Góra, powiat: pucki, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
znajomość kuchni polskiej i włoskiej , sporządzanie posiłków dietetycznych, znajomość systemu fidelio
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Jastrzębia Góra
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pucki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Władysławowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.01.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: wyższe (w tym licencjat)
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
ukraiński, w mowie - biegły, w piśmie - biegły
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: KSIĄŻECZKA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: min 2 lata doświadczenia
Nazwa pracodawcy: DREJK KAŹMIERCZAK SP.J.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pucku
Adres pracodawcy:
UKRYTA 5, 02-654 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: UKRYTA
Numer budynku pracodawcy: 5
Profil działalności pracodawcy: OŚRODEK WCZASOWY
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pucku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.01.2017
Oferta pracy ważna do: 31.01.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 19.01.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 19.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
odpowiedzialność za przygotowanie posiłków,dbałość o czystość kuchni,pomoc w układaniu jadłospisów,nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem stołówki
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy dla Dzieci Niesłyszących - 2016-12-20 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
POMOC PRZY PRACACH BUDOWALNYCHPRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY
VASCO SP. Z O.O. - 2017-09-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
PHU Hala Strzegomska Zakład Pracy Chronionej Wrocław - 2016-03-18 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
dozór obiektu
kontakt przez PUP - 2016-11-15 - Chojnów (dolnośląskie)
przygotowywanie i podawanie potraw i napoi i deserów z zakresu kuchni bengalskiej i tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-02-26 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków pod nadzorem szefa kuchni. Staż w ramach programu "GOTUJ SIĘ DO PRACY"
kontakt przez PUP - 2018-03-04 - Brzesko (małopolskie)
przygotowywanie potraw
FOLWARK BADOWO-KŁODY - 2017-05-04 - Badów Górny (mazowieckie)
Obróbka termiczna mięs, ryb, warzyw. Przygotowanie potraw zgodnie z zaleceniami.
kontakt przez PUP - 2018-01-11 - Legionowo (mazowieckie)
Poszukiwane osoby do pracy na stanowisku kucharz, pizzerman, kelner/ka. Praca przy żywności, obsługa klienta, przyjmowanie zamówień.
kontakt przez OHP - 2016-05-30 - Gliwice (śląskie)
sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i białoruskiej i litewskiej oraz podstawowych potraw dla różnych diet, przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia
CDM i F Dawid Jasienowicz - 2017-01-18 - Augustów (podlaskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie na salę
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej: kebab, sosy, surówki itp.Dwuletnie doświadczenie.Prawo jazdy kat. "B"Miejsce pracy TczewKontakt: telefon 58 532-44-11E-mail: asifsymon09 (at) gmail.com
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Tczew (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE POTRAW, NAPOI I DESERÓW Z ZAKRESU KUCHNI BENGALSKIEJ
kontakt przez PUP - 2018-07-27 - Dęblin (lubelskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków dla gości ośrodka oraz przygotowywanie dań barowych. Praca w Ośrodku wypoczynkowym z możliwością zamieszkania. Wymagania: osoba wina być zorganizowana, pracowita potrafiąca gotować dania kuchni polskiej. Mile widziana znajomość obsługi urządzeń typu piec konwekcyjny, grill elektryczny, kasa fiskalna.Wynagrodzenie 2500zł.
Nawigator XXI Joanna Krawczyk- Nasiłowska - 2016-03-04 - Jora Wielka (warmińsko-mazurskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłkówPraca w godzinach od 07:00-19:00 (12 godz co drugi dzień),
"Korona" Ośrodek Wczasowo- Rehabilitacyjny Korona Teresa - 2018-11-16 - Muszyna (małopolskie)
KUCHARZ
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Organizacja pracy działu kuchni, przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami, zapewnienie najwyższego poziomu jakości potraw.
kontakt przez OHP - 2016-04-21 - Tarnowskie Góry (śląskie)
wg wniosku
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Lewin Brzeski (opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie średnie zawodowe, umiejętności: sporządzanie potraw kuchni indyjskiej wg. oryginalnych receptur; uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych; doświadczenie zawodowe 3 lata na w/w stanowisku. Ogólny zakres obowiązków: sporządzanie potraw kuchni indyjskiej według oryginalnych receptur. Znajomość obowiązujących instrukcji i przepisów dotyczących powierzonego odcinka pracy oraz umiejętność praktycznego ich stosowania. Prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska. Organizowanie pracy w sposób zapewniający prawidłowa i terminowa realizację zadań. Informowanie bezpośrednio przełożonego o postępach wykonywanych prac, jak również o występujących przeszkodach i utrudnieniach. Przestrzeganie przepisów w zakresie bhp i ppoż oraz sanitarnych określonych w stosowanych regulaminach i instrukcjach. Przestrzeganie dyscypliny pracy. Zachowanie ładu, porządku i czystości na stanowisku pracy. Zabezpieczenie mienia przedsiębiorstwa przed zniszczeniem i kradzieżą. Dbałość o należyty stan techniczny.Miejsce wykonywania pracy: Lublin.
kontakt przez PUP - 2016-07-11 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania posiłkówobieranie, krojenie, szatkowanie warzyw, utrzymywanie czystości w obrębie kuchni, doraźna pomoc szefowi kuchni oraz pozostałym kucharzom
ZBIGNIEW OLENKOWICZ FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "KUBA" - 2017-03-03 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
- przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-09 - Chorzów (śląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Kal (warmińsko-mazurskie)
kucharzpraca na dwie zmiany:7.00-15.0014.00-22.00
Hotel Polski Sp. z o.o. Mielec - 2016-08-19 - Mielec (podkarpackie)
Znajomośc potraw tureckich, przygotowywanie placka tureckiego, gotowanie obiadów tureckich wraz z przyprawami tureckimi, układanie nowych potraw tureckich.
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Goleniów (zachodniopomorskie)
praca w Restauracji Kawelin
CASABLANCA CATERING Sp. z o.o. - 2016-12-09 - Białystok (podlaskie)
praca w kuchni z umiejętnością przygotowywania dań i potraw arabskich, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Ostrołęka (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, realizacja zamówień.
kontakt przez PUP - 2017-08-16 - Łódź (łódzkie)
- Przygotowanie posiłków w kuchni restauracji, z uwzględnieniem przygotowania produktów z mięsa wołowego (steki, hamburgery).- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 11:00-1:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. średnie zawodowe (lub odpowiednie) w zakresie gastronomii lub technologii żywienia. Wymagane minimum dwa lata doświadczenia na stanowisku kucharza (przerwa w zawodzie nie może być dłuższa niż 6 miesięcy). Wymagana aktualna książeczka sanepidu.
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Katowice (śląskie)
kucharzOferta pracy skierowana do osób bezrobotnych do 30 r.ż. z ustalonym II profilem pomocy.Miejsce wyk. pracy: ul. Sokołowska 1, 36-130 Raniżów.Rodzaj wyk. pracy: przygotowanie posiłków, pieczenie pizzy.Godz. wyk. pracy: 12:00-20:00.
kontakt przez PUP - 2018-09-26 - Raniżów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
OLF Damian Majewski - 2016-12-16 - Iława (warmińsko-mazurskie)