KUCHARZ Mikołajki oferta pracy Firma Handlowo-Usługowa BALLAS Mikołajki Iwona Wiórek
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 24 PLN
Zakres obowiązków: Zgodnie z zawodem. Wymagane doświadczenie zawodowe.Wynagrodzenie 24 zł brutto/godz.
Data publikacji: 2018-03-27
Lokalizacja: Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: Firma Handlowo-Usługowa BALLAS Mikołajki Iwona Wiórek
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Handlowy 4, 11-730 Mikołajki, powiat: mrągowski, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Zgodnie z zawodem. Wymagane doświadczenie zawodowe.Wynagrodzenie 24 zł brutto/godz.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 24 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mikołajki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: mrągowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mikołajki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 24 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2018
Nazwa pracodawcy:
Firma Handlowo-Usługowa BALLAS Mikołajki Iwona Wiórek
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mrągowie
Adres pracodawcy:
Kopernika 1, 11-700 Mrągowo, powiat: mrągowski, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: mrągowski
Gmina pracodawcy: Mrągowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Mrągowo
Ulica pracodawcy: Kopernika
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: sprzedaż bizuteri
Nazwisko osoby zgłaszającej: Iwona Wiórek
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mrągowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.03.2018
Oferta pracy ważna do: 24.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 27.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 27.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków, zarządzanie personelem w kuchni
JOL-MARK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-17 - Oświęcim (małopolskie)
Sprzątanie pomieszczeń biurowych, korytarzy, socjalnych. Praca na umowę na okres próbny na 3 m-ce. Praca w Czechowicach-Dziedzicach od poniedziałku do piątku w systemie dwuzmianowym (06.00-21.00).
Firma Usługowa KOMFORT - 2018-09-04 - Czechowice-Dziedzice (śląskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Suchy Las (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej
SMAK-E-HIND TASTE OF INDIA ALEKSANDRA TROSZCZYŃSKA-THAPAR - 2016-08-30 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
PRZEDSIĘBIORSTWO GASTRONOMICZNO-USŁUGOWE "JĘDRZEJEK" IWONA JĘDRZEJEK - 2016-02-15 - Kisielnica (podlaskie)
- Umiejętność pracy w zespole- Kreatywność z doświadczeniem kuchni polskiej- Umiejętność zorganizowania pracy- Samodyscyplina- Odpowiedzialność, sumienność i dobra organizacja pracy[Godzina zakończenia pracy] : 18:00
RESTAURACJA MACIEK - 2016-01-15 - Łódź (łódzkie)
Obróbka termiczna mięs, ryb, warzyw. Przygotowanie potraw zgodnie z zaleceniami.
kontakt przez PUP - 2018-01-11 - Legionowo (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym-kuchnia wietnamska. Przyrządzanie potraw wietnamskich, azjatyckich.
"VAN HAU" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-12-13 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
praca
SZKOŁA PODSTAWOWA IM. JAN KANTEGO W ŚWILCZY - 2017-10-27 - Świlcza (podkarpackie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Obróbka warzyw, mięs,przygotowywanie potraw, przygotowywanie zamówień.
kontakt przez PUP - 2016-07-20 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Kraków (małopolskie)
-
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESPÓŁ ZAKŁADÓW OPIEKI ZDROWOTNEJ - 2018-07-16 - Gryfice (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Warszawa (mazowieckie)
Zasady BHP oraz HCCP obowiązujące w zakładzie pracy, zapoznanie ze stanowiskiem pracy.Obieg towarów, obróbka wstępna produktów.Nauka menu restauracji, zapoznanie z serwowanymi daniami.Nauka sporządzania sałatek, surówek, obróbka cieplna produktów.Planowanie zakupu surowców, towarów, magazynowanie surowców.Sporządzanie potraw, dekoracje, serwis.
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Myślibórz (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie posiłków kuchni wietnamskiej z wykorzystanie oryginalnych receptur oraz składników kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2018-04-12 - Łódź (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Warszawa (mazowieckie)
Układnie współnie ze starszym intendentem jadłospisów dekadowych. Przygotowywanie posiłków zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia młodzieży szkolnej. Racjonalne gospodarwowanie powierzonymi produktami otzymanymi od intendenta. Dbanie o właściwą jakość i ilość przygotowywanych posiłków oraz o ich wartość kaloryczną. Wydawanie posiłków o wyzanczonej godzinie. Przygotowywanie próbek żywnościowych. Kierowanie całokształtem pracy w kuchi. mycie naczyń kuchennych i stołowych. Utrzymywanie czystości w kuchni, zmywalni, wydawalni, magazynach oraz stołówce. Znajomość oraz przestrzeganie wszystkich instruckcji sporządzonych na potrzeby kuchni. Wykownywanie badań profilaktycznych, udział w szkoleniach bhp i p/poz.jedna zmiana, umowa na okres próbny, później określony z możliwością zatrudnienia na czas nieokreślony.Kontakt z pracodawcą: 71 798 67 19 wew.111
Gimnazjum nr 28 - 2017-06-09 - Wrocław (dolnośląskie)
-przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej z ukierunkowaniem na kuchnię marokańską-przygotowywanie jadłospisów-opracowywanie karty dań
HABIBY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-30 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
praca na stanowisku kucharz
Bar Mleczny "Słonecznik" Aneta Kołodzińska-Serafin - 2017-01-19 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI WŁOSKIEJ, WYRABIANIE CIASTA NA PIZZĘ I MAKARONY, PRZYGOTYWANIE SAŁATEK, SPORZĄDZANIE SOSÓW;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE GASTRONOMICZNE, ZNAJOMOŚĆ RECEPTUR KUCHNI WŁOSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 2 LATA DOŚWIADCZENIA; PRACA 3 ZMIANOWA W GODZINACH 11.00-24.00
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-04-25 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
Bar Rodzinny Jacek Gliński - 2016-09-13 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków dla restauracji, fast food, pizza, dania szefa
DUSSMANN POLSKA SP. Z O.O. - 2016-06-01 - Gądki (wielkopolskie)
GOTOWANIE;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE W PLACÓWKACH ZBIOROWEGO ŻYWIENIA, MILE WIDZIANE PRAWO JAZDY KAT.B;GODZINY PRACY: 07.00-15.00;PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY 698630124; MIEJSCE PRACY: PRZYLEP/ ZA GUMIEŃCAMI
DIETA CARE AGNIESZKA ZIELIŃSKA - 2016-04-11 - Przylep (zachodniopomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - Brzozów (podkarpackie)
praca w restauracji Estakada, praca w godz. 12.00-23.00
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE PRZYDRÓŻNY PIOTR - 2015-12-15 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej.
Firma Trzy Stawy Mariola Podkowiak - 2016-10-11 - Kłodawa (pomorskie)
kucharz
Wzgórze Smaków Usługi Gastronomiczne - Izabella Nawrocka - 2017-06-23 - Puszczykowo (wielkopolskie)
przygotowywanie hamburgerów w Andys Barze w CH GALARDIA
Right Direction Błażej Klimczak - 2017-03-03 - Starachowice (świętokrzyskie)