KUCHARZ* Świnoujście oferta pracy Bar Mleczny "Słonecznik" Aneta Kołodzińska-Serafin
Stanowisko: KUCHARZ*
Wynagrodzenie: od 820 PLN
Zakres obowiązków: praca na stanowisku kucharz
Data publikacji: 2017-01-19
Lokalizacja: Świnoujście (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Bar Mleczny "Słonecznik" Aneta Kołodzińska-Serafin
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Konstytucji 3 Maja 17, 72-600 Świnoujście, powiat: m. Świnoujście, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca na stanowisku kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 820 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 820 zł brutto
Nazwa stanowiska: KUCHARZ*
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świnoujście
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Świnoujście
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świnoujście
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 820 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
niemiecki, w mowie - podstawowy, w piśmie - podstawowy
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
Bar Mleczny "Słonecznik" Aneta Kołodzińska-Serafin
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świnoujściu
Adres pracodawcy:
Konstytucji 3 Maja 17, 72-600 Świnoujście, powiat: m. Świnoujście, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Świnoujście
Gmina pracodawcy: Świnoujście
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świnoujście
Ulica pracodawcy: Konstytucji 3 Maja
Numer budynku pracodawcy: 17
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świnoujściu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.01.2017
Oferta pracy ważna do: 10.02.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 20.01.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 19.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
mała gastronomia, przygotowywanie prostych potraw i ich sprzedaż
Nowakowski Józef Firma Handlowo-Usługowa "MAC-NOVA" - 2016-12-27 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie potraw kuchni bengalskiej oraz indyjskiej, według rezeptur spisanych w języku kraju pochodzenia potraw. Praca na 1/2 etatu, 4 godziny dziennie w godzinach 10:00-18:00 - restauracja Kebab Royal Tawa
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
ochrona obiektów administracyjnych
kontakt przez PUP - 2016-11-24 - Kraków (małopolskie)
przygotowanie i dystrybucja potraw zgodnie z ustalonymi recepurami
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Poznań (wielkopolskie)
zgodnie z umową
kontakt przez PUP - 2018-11-08 - Kluczbork (opolskie)
Miejsce pracy: Jastrzębia Góra. Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami i standardami restauracj. Przestrzeganie obowiązujących zasad higieny i bezpieczeństwa pracy. Stała kontrola czystości sprzętu kuchennego jak i jego odpowiedniego przechowywania. Zachowanie ładu, czystości i porządku na stanowisku pracy.
Firma "WITA" S.C. Ireneusz Cechosz, Agata Cechosz - 2018-01-04 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
sporządzanie posiłków: śniadań, obiadów i kolacji gościom indywidualnym oraz grupowym, dbanie o czystość w kuchni i pomieszczeniach magazynowych, HCCAP
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
znajomośc kuchnii polskiej, ukraińskiej i wloskiej
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Żywiec (śląskie)
Przygotowywanie kebabu w oparciu o recepturę indyjską.Rozkład czasu pracy: 10-18 do uzgodnienia.
BD POLSKA Sp. z o.o. - 2016-12-07 - Gdynia (pomorskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw wg kary dań
SUBIEKT s.c. J.Wyrzykowski M.Krynicki - 2018-07-19 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Obróbka wstępna surowców, przygotowywanie gotowych potraw.
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
WYKONYWANIE POMOCNICZYCH PRAC BUDOWLANYCH, MALOWANIE, PRZYGOTOWYWANIE ŚCIAN DO MALOWANIA, PRZYGOTOWYWANIE MURARSKIEJ ZAPRAWY, MOCOWANIE BLACH, KONTROLA CZYSTOŚCI NA STANOWISKU PRACY;WYMAGANIA;WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE LUB ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚCI ZAWODOWE, 3 LATA DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO
kontakt przez PUP - 2016-07-11 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw według oryginalnych receptur, dbanie o dobór składników najlepszej jakości, właściwe przechowywanie produktów, układanie menu oraz zarządzanie wydatkami na produkty spożywcze, znajomość kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2018-09-15 - Lublin (lubelskie)
Sprzątanie biur oraz pomieszczeń w szkole.Miejsce pracy: Wrocław, ul. Kielecka3/4 etatu Kontakt kandydatów z pracodawcą: 717986745Sala B
Młodzieżowy Ośrodek Socjoterapii nr 2 - 2017-10-03 - Wrocław (dolnośląskie)
-przygotowanie posiłków, wydawanie Pizzy, catering, sprzątanie na kuchni
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Suchoraba (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI TURECKIEJ,WYMAGANIA:UMIEJETNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA DAŃ KUCHNI TURECKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA TURECKIEGO;
TUR-POL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-04 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Zaścianki (podlaskie)
Przygotowywanie i organizacja w żywieniu zbiorowym; praca w godz. 6.00-14.00; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawcą w godz. 8.00-13.00
Zespół Szkolno-Przedszkolny w Dębnicy Kaszubskiej - 2016-06-08 - Dębnica Kaszubska (pomorskie)
przygotowanie potraw
H M s.c. Elżbieta Marmurowicz, Renata Marmurowicz, Arkadiusz Marmurowicz - 2017-03-29 - Kęszyca Leśna (lubuskie)
WG. PROGRAMU
kontakt przez PUP - 2018-03-02 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)
Elektronik. Praca na terenie powiatu kolbuszowskiego
PRZEDSIĘBIORSTWO OCHRONY MIENIA I USŁUG DETEKTYWISTYCZNYCH "SECURITY OFFICE" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-01-24 - Kolbuszowa (podkarpackie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI RECEPTURAMI,ZAPEWNIENIE NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI PRODUKTÓW I USŁUG ORAZ PRZESTRZEGANIE NORM I STANDARDÓW PRODUKCJI,ZACHOWANIE ESTETYKI WYDAWANYCH DAŃ,ZACHOWANIE CZYSTOŚCI STANOWISKA PRACY,WSPÓŁPRACĘ Z POZOSTAŁYMI PERSONELEM GASTRONOMII.
SPA HOTEL SPLENDOR **** - 2017-01-27 - Siedliska (podkarpackie)
do uzgodnienia
HOTEL I RESTAURACJA "U KROCZKA" MONIKA, MARIUSZ MAZUR - 2016-05-06 - Rzeszów (podkarpackie)
zgodnie z oferta
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - Bytów (pomorskie)
wykształcenie bez znaczenia, doświadczenie mile widziane.
ARTMI SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-04-06 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw wg karty,Zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji,Dbałość o procedury ustawowe i HACCP,Zachowanie czystości stanowiska pracy,Współpracę i ewentualne zarządzanie pozostałym personelem gastronomii.
kontakt przez OHP - 2018-06-01 - Sieraków Śląski (śląskie)
wykszt.średnie, umiejętności kucharza, moze byc osoba do przyuczenia, prof. II, rej. przed 08.06.2017r.
kontakt przez PUP - 2017-08-09 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw zgodnie ze sporządzonym jadłospisem, porcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymywanie czystości, obróbka wstępna warzyw i owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków, przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno - sanitarnych
Dom Pomocy Społecznej w Białymstoku - 2018-03-27 - Białystok (podlaskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Radomsko (łódzkie)