KUCHARZ/KUCHARKA Kisielnica oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO GASTRONOMICZNO-USŁUGOWE "JĘDRZEJEK" IWONA JĘDRZEJEK
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.
Data publikacji: 2016-02-15
Lokalizacja: Kisielnica (podlaskie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO GASTRONOMICZNO-USŁUGOWE "JĘDRZEJEK" IWONA JĘDRZEJEK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:18-421 Kisielnica 98, powiat: łomżyński, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kisielnica
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: łomżyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Piątnica
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.02.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, inne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie zawodowe- mile widziane
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSIĘBIORSTWO GASTRONOMICZNO-USŁUGOWE "JĘDRZEJEK" IWONA JĘDRZEJEK
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łomży
Adres pracodawcy:
18-421 Kisielnica 98, powiat: łomżyński, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
- ; kontakt z pracodawcą: telefoniczny nr. 606-387-387
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: łomżyński
Gmina pracodawcy: Piątnica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kisielnica
Numer budynku pracodawcy: 98
Profil działalności pracodawcy: Przygotowywanie i podawanie napojów
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łomży
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.02.2016
Oferta pracy ważna do: 30.03.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 15.02.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 15.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
kierowanie samochodem ciężarowym wyposażonym w żurawik samochodowy z chwytakiem hydraulicznym, przewóz złomu / stali załadowanych żurawikiem, prowadzenie dokumentacji logistycznej
CENTROZŁOM WROCŁAW S.A. - 2017-02-03 - Zielona Góra (lubuskie)
- przyrządzanie potraw zgodnie z recepturami
CDM i F Dawid Jasienowicz - 2018-04-19 - Augustów (podlaskie)
praca w kuchni
Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej - 2016-04-20 - Złotoryja (dolnośląskie)
Fachowe doradztwo Klientom w wyborze odpowiedniego sprzętu. Kompleksową obsługę Klienta według standardów firmy. Sprzedażusług finansowych i ubezpieczeniowych.
"TERG" S.A. Media Expert - 2017-05-23 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków od surowca do gotowego dania
kontakt przez PUP - 2018-03-06 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o najwyższą jakość posiłków
WIKA ANNA HENDRIK - 2017-04-21 - Słubice (lubuskie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2016-10-13 - Tczew (pomorskie)
Przygotowanie potraw mięsnych, sałatek, dań regionalnych, ukraińskich.Wypiek ciast i tortów, wykonywanie deserów.
Kamil Żurek FIRMA GASTRONOMICZNO CATERINGOWA, RESTAURACJA- KAWIARNIA "LAGUNA" - 2018-03-28 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-04-26 - Wieliczka (małopolskie)
- przygotowywanie dań dla gości hotelowych,- obsługa bufetu,- przygotowanie oraz sprzątanie kuchni.
kontakt przez WUP - 2017-08-10 - Niemcy (Niemcy)
- Przygotowywanie potraw. Zastępca szefa kuchni.- Miejsce wykonywania pracy: Restauracja Mediterraneo.- Wynagrodzenie: 3500 do 4500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Godziny pracy do uzgodnienia (elastyczne godziny pracy). Praca również w Weekendy (Soboty, niedziele). Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie w zawodzie kucharza minimum 1 rok. Wymagane umiejętności związane z zawodem kucharza. Wymagana znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym w mowie. Kontakt WYŁĄCZNIE e-mail: a.perzynska (at) swr.pl
FUNDACJA JASZKA - 2017-03-17 - Katowice (śląskie)
-przygotowywanie dań w restauracji
Restauracja Zaścianek Usługi gastronomiczne Grzegorz Ciura - 2016-02-09 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Pozyskiwanie i obsługa klientów w zakresie spraw odszkodowawczych, budowanie relacji z klientem, budowanie sieci partnerów.Miejsce pracy: Kraków i okolice (praca w terenie).
ARBITER SPÓŁKA AKCYJNA - 2015-11-27 - Kraków (małopolskie)
Ścisła współpraca z pozostałym personelem, dobra organizacja pracy w kuchni, przestrzeganie przepisaów BHP, właściciwe wykorzystanie sprzętu kuchennego, udział w planowaniu menu i przygotowaniu według niego racjonalnego żywienia, dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę oferowanych posiłków itp. I zmiana 7-15II zmiana 13-21
Rukola Resto Bar Grzegorz Wieczerzak - 2017-03-24 - Mielec (podkarpackie)
naprawa i serwis maszyn i urządzeń produkcyjnych
PPHU ASIA Dorota Trzcińska Iława - 2017-03-29 - Butowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
Firma Handlowo-Usługowa NICOLE Danuta Stachera - 2016-05-06 - Kuczów (świętokrzyskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków typu fast food
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Sieradz (łódzkie)
przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-02 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowywanie potraw w kuchni.
Familijna S.C. Katarzyna Woroniecka, Krzysztof Bromka - 2018-04-20 - Płock (mazowieckie)
OBSŁUGA KADROWA, EWIDENCJA DOWODÓW KSIEGOWYCH, SPORZADZANIE DEKLARACJI VAT, PROWADZENIE REJESTRÓW EWIDENCJI SRODKÓW TRWAŁYCH, SPRAWOZDAWCZOŚĆL
Biuro Rachunkowe "PRESTIGE" Wioletta Bojar Ostróda - 2017-01-27 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
praca w kuchni
USŁUGI GASTRONOMICZNE ANNA BŁOŃSKA "BAR KOPYTKO" - 2017-04-04 - Żmigród (dolnośląskie)
Staż w Domu Zakonnym Stowarzyszenia Apostolstwa Katolickiego . Program stażu do zapoznania w pokoju 37.
kontakt przez PUP - 2017-10-11 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej
Restauracja Hotel Baron s.c. K.J. Mazurowski - 2016-06-01 - Lubin (dolnośląskie)
praca na kuchni
"AMREST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-27 - Radziejowice (mazowieckie)
Wykonywanie czynności łączeniowych w sieci WN, SN, nn, lokalizacja i usuwanie zakłóceń i uszkodzeń w sieci SN i nn, eksploatacji linii WN, SN, nn, praca na wysokości, prowadzenie samochodu. Pierwsza umowa - o pracę na czas określony 7 m-c. Miejsce pracy - PE Trzcianka. Zmiany: 06.00 14.00, 14.00 22.00. Zatrudnienie od październik 2016r.
ENEA OPERATOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-09-09 - Czarnków (wielkopolskie)
wykształcenie gastronomiczne, pasja do gotowania lub predyspozycje do wykonywania tego zawoduwymagane doświadczenie i dobre umiejętności chęci do pracy2 zmiany: 8-16, 14-22wynagrodzenie: 2500 zł brutto + premia (uzależniona od umiejętności)
RESTAURACJA PENSJONAT "LIDO" DANUTA KOWALSKA - 2018-04-18 - Antonin (wielkopolskie)
Obsługa informatyczna firm, serwis komputerowy, oprogramowania
ASK CIONGWA I WSPÓLNICY SPÓŁKA JAWNA - 2015-11-27 - Radzionków (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Warszawa (mazowieckie)
Sporządzanie dań kuchni orientalnej w tym kuchni arabskiej i syryjskiej. Miejsce wykonywania pracy - Lublin.Wymagania pracodawcy: wykształcenie: min. średnie zawodowe, umiejętności: znajomości kuchni orientalnej, uprawnienia: książeczka sanitarno-epidemiologiczna; min. 2 letnie doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku
kontakt przez PUP - 2017-11-30 - Lublin (lubelskie)
obsługa im prez zamkniętych
MARILYN PUB AGNIESZKA WIŚNIEWSKA - 2016-03-01 - Głogów (dolnośląskie)