KUCHARZ Złotoryja oferta pracy Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 1 850 PLN
Zakres obowiązków: praca w kuchni
Data publikacji: 2016-04-20
Lokalizacja: Złotoryja (dolnośląskie)
Pracodawca: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Bolesława Chrobrego 1, 59-500 Złotoryja, powiat: złotoryjski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę w zastępstwie
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Złotoryja
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: złotoryjski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Złotoryja
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2016
Data zakończenia pracy: 31.07.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie zawodowe: praca w gastronomii
Nazwa pracodawcy: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Złotoryi
Adres pracodawcy:
Bolesława Chrobrego 1, 59-500 Złotoryja, powiat: złotoryjski, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: złotoryjski
Gmina pracodawcy: Złotoryja
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Złotoryja
Adres strony pracodawcy: http://www.mopszlotoryja.nbip.pl/mopszlotoryja/
Ulica pracodawcy: Bolesława Chrobrego
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: Karta pracodawcy N-1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Złotoryi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.04.2016
Oferta pracy ważna do: 19.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 20.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 20.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
według zawodu
MAGNOLIA Spółka zo.o. Lubsko - 2016-02-01 - Lubsko (lubuskie)
przygotowanie dań
GRUPA GASTRONOMIA ŚLĄSK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-06-11 - Tarnowskie Góry (śląskie)
- przygotowanie produktów niezbędnych do produkcji posiłków. - produkcja posiłków. Początkowo umowa na czas określony - do 6 miesięcy, docelowo zatrudnienie na czas nieokreślony.Praca w systemie jednozmianowym.Równoważny system czasu pracy.Godziny pracy: rozpoczęcie pracy w godzinach: 4:00 - 6:00, zakończenie pracy w godzinach 14:00 - 16:00.Miejsce wykonywania pracy: Dom Pomocy Społecznej ul. Karmelkowa 25, 52-437 Wrocław.Kontakt kandydatów z pracodawcą: tel. 71) 376 99 36, e-mail: kadry (at) mcus.pl
Miejskie Centrum Usług Socjalnych we Wrocławiu - 2019-05-24 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków dla pacjentów Szpitala w Inowrocławiu
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE MARTINA CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-05 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
wg stanowiska
Usługi Instalacyjno-Budowlane "KOMPENS" - 2017-09-01 - Kielce (świętokrzyskie)
Kucharka
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Justynów (łódzkie)
1. Obsługa pacjenta przy okienku oraz przez telefon.2. prowadzenie rejestracji pacjentów.3. przygotowywanie dokumentacji.4. Prowadzenie ewidencji różnych.
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Kórnik (wielkopolskie)
pomoc elektrykom przy instalacjach elektycznych
ENERGO-INSTAL Ryszard Jabłoński - 2016-01-05 - Szepietowo (podlaskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków, przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy, przestrzeganie terminów badan okresowych
kontakt przez PUP - 2017-11-04 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków z karty menu restauracji hotelowej, dbanie o utrzymanie czystości pomieszczeń kuchennych oraz dobrą organizację pracy pozwalającą na wydawanie posiłków na czas.
ZATOKA Sp. z o.o. spółka komandytowo - akcyjna - 2016-04-25 - Gdańsk (pomorskie)
- przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej- znajomość przepisów, półproduktów oraz przypraw- praca w godz. 07:00 - 15:00 / 15:00 - 23:00
kontakt przez PUP - 2019-11-07 - Łódź (łódzkie)
Praca zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-10-30 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-08-26 - Radom (mazowieckie)
Praca na kuchni, przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-11-06 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
przygotowywanie posiłków; komponowanie karty dań; nadzór nad jakością zamawianej żywności, którą wykorzystuje się do przygotowywania posiłków; nadzór nad estetyką podawania dań; tworzenie nowych dań i sposobów ich podawania; dbanie o pozytywny wizerunek restauracji
WEST KADRA TETIANA DENYSIUK - 2019-03-18 - Bolesławiec (dolnośląskie)
-przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej zgodnie z oryginalnymi przepisami;
kontakt przez PUP - 2019-03-28 - Gorzkowice (łódzkie)
Sprzedaż artykułów spożywczych i przemysłowych
Firma Handlowa Jarosław Miczołek - 2017-06-09 - Złockie (małopolskie)
Kucharz
Stowarzyszenie SIEMACHA - 2018-04-10 - Tarnów (małopolskie)
- przygotowywanie posiłków zgodnie z przepisami HACCP i zasadami zdrowego, racjonalnego żywienia, - pobieranie, oznakowanie i właściwe przechowywanie próbek żywności z każdego posiłku, - utrzymanie w należytym porządku maszyn i sprzętu kuchennego oraz innych przedmiotów służących do przygotowywania, podawania posiłków oraz utrzymanie własciwego stanu sanitarnego pomieszczeń produkcyjnych zaplecza kuchennego. Praca w godz.: 7:00-15:00, 10:00-18:00. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 71 322 15 13, preferowany osobisty.
Dom Pomocy Społecznej im. Świętej Rodziny - 2017-09-04 - Wrocław (dolnośląskie)
Gotowanie (przyrządzanie) posiłków dla gości hotelowych zgodnie z zasadami, przestrzeganie zasad i przepisów HACCP, dbanie o czystość i higienę kuchni i innych pomieszczeń.
Euroturysta sp.z o.o. Ośrodek Sudety - 2017-07-04 - Pokrzywna (opolskie)
Przygotowywanie sushi oraz innych dań kuchni japońskiej.
kontakt przez PUP - 2019-04-18 - Bielsko-Biała (śląskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2016-11-17 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw w restauracji
Piwnica Wójtowska Dawid Wojtas - 2017-08-07 - Krosno (podkarpackie)
- wizyty serwisowe związane z konfiguracją sprzętu CCTV - montaż sieci LAN, WAN, instalacja systemów alarmowych, kontroli dostępu- budowa okablowania - serwisowanie sieci światłowodowych- spawanie i pomiary kabli światłowodnych
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Jordanowo (lubuskie)
przygotowanie bieżącej produkcji, przygotowywanie i wydawanie dań zamowionych z karty menu.
Michał Cieślak, Robert Szczepankowski S.C. "Restauracja Pokusa" w Białowieży - 2018-02-22 - Białowieża (podlaskie)
- Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów.- Przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem i zachowaniem obowiązujących norm.- Pobieranie z magazynu produktów żywnościowych w ilościach przewidzianych recepturą i odpowiednie ich zabezpieczenie przed użyciem.- Dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków oraz terminowość ich wydania .- Obróbka wstępna warzyw i owoców oraz innych produktów do produkcji posiłków z uwzględnieniem zasad HACCP, wymogów technologii i instrukcji obsługi urządzeń gastronomicznych.- Właściwe porcjowanie posiłków i wydawanie ich wg obowiązujących norm.- Właściwe i oszczędne gospodarowanie pobranymi produktami przy sporządzaniu posiłków.- Pobieranie i zabezpieczanie próbek pokarmowych posiłków na potrzeby kontroli SANEPID-u- Prawidłowe postępowanie z resztkami pokonsumpcyjnymi .- Przestrzeganie ustalonych godzin wydawania posiłków.Dodatkowe informacje pod linkiem: https://biuletyn.lublin.eu/bs5/praca/ogloszenia-o-naborze/ogloszenie-o-naborze-na-wolne-stanowisko-kucharz,18,14941,1.html
Bursa Szkolna nr 5 - 2019-01-31 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie potraw kuchni gruzińskiej i ormiańskiej
kontakt przez PUP - 2016-06-03 - Łódź (łódzkie)
odpowiednio do stanowiska np.: montaż instakacji wod.-kan. i inne prace zlecone przez pracodawcę
Roboty Ziemne WOD-KAN Piotr Mikołajczak - 2017-01-24 - Ocieszyn (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw, ciast, napoi i deserów
Zajazd "PRZY KOMINKU" Dominik Raniszewski - 2016-02-22 - Brzozie (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
CARMEN Restauracja. Pokoje noclegowe - 2018-02-16 - Krynki (świętokrzyskie)