KUCHARZ Wrocław oferta pracy Miejskie Centrum Usług Socjalnych we Wrocławiu
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 700 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowanie produktów niezbędnych do produkcji posiłków. - produkcja posiłków. Początkowo umowa na czas określony - do 6 miesięcy, docelowo zatrudnienie na czas nieokreślony.Praca w systemie jednozmianowym.Równoważny system czasu pracy.Godziny pracy: rozpoczęcie pracy w godzinach: 4:00 - 6:00, zakończenie pracy w godzinach 14:00 - 16:00.Miejsce wykonywania pracy: Dom Pomocy Społecznej ul. Karmelkowa 25, 52-437 Wrocław.Kontakt kandydatów z pracodawcą: tel. 71) 376 99 36, e-mail: kadry (at) mcus.pl
Data publikacji: 2019-05-24
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: Miejskie Centrum Usług Socjalnych we Wrocławiu
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Karmelkowa 25, 52-437 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowanie produktów niezbędnych do produkcji posiłków. - produkcja posiłków. Początkowo umowa na czas określony - do 6 miesięcy, docelowo zatrudnienie na czas nieokreślony.Praca w systemie jednozmianowym.Równoważny system czasu pracy.Godziny pracy: rozpoczęcie pracy w godzinach: 4:00 - 6:00, zakończenie pracy w godzinach 14:00 - 16:00.Miejsce wykonywania pracy: Dom Pomocy Społecznej ul. Karmelkowa 25, 52-437 Wrocław.Kontakt kandydatów z pracodawcą: tel. 71) 376 99 36, e-mail: kadry (at) mcus.pl
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 700 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
- wynagrodzenie zasadnicze 2700 zł,ponadto: - dodatek za wysługę lat ( minimum 5 lat stażu pracy),- premia regulaminowa ( 20% wynagrodzenia zasadniczego),- dodatek za pracę w porze nocnej, w niedzielę i święta oraz pracę na II zmianie,- nagrody jubileuszowe i dodatkowe wynagrodzenie roczne (trzynasta pensja);Możliwość dodatkowych świadczeń z Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 700 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.06.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie : co najmniej zasadnicze, o odpowiednim profilu umożliwiającym wykonywanie zadań na stanowisku,staż pracy bez znaczenia,umiejętność pracy w zespole,w przypadku osób innej narodowości niż polska - znajomość języka polskiego na poziomie komunikatywnym
Nazwa pracodawcy: Miejskie Centrum Usług Socjalnych we Wrocławiu
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Mączna 3, 54-131 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Mączna
Numer budynku pracodawcy: 3
Profil działalności pracodawcy: RP.411-552/08
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.05.2019
Oferta pracy ważna do: 24.06.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 24.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 24.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?21a6fd4f32fc1b40de4e3dc2d161a74d
Podobne oferty pracy
krojenie mięsa (istnieje możliwość pelnego etatu)
ANTALYA M Müslüm Tulgar - 2018-02-08 - Pszczyna (śląskie)
sprzątanie sal lekcyjnych, korytarzy;
kontakt przez PUP - 2018-09-19 - Lublin (lubelskie)
przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami, tworzenie / modyfikowanie karty menu, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji, dbałość o czystość miejsca pracy, zachowanie estetyki wydawanych dań, zachowanie czystości stanowiska pracy, współpraca z pozostałymi działami hotelowymi
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2016-01-29 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
"AMD" Spółka z o.o. - 2016-07-29 - Rukławki (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań obiadowych- praca w Ostaszewie, wynagrodzenie 1850 zł brutto+ dodatek do 10% wynagrodzenia
UMC CATERING SERVICES - 2016-04-27 - Ostaszewo (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, przedstrzeganie zasad higieny
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W WAŁCZU - 2016-12-14 - Wałcz (zachodniopomorskie)
-Mile widziany kucharz samodzielny,-Godziny pracy 6-14, 14-22,-Wynagrodzenie od 2100 zł brutto do 3000 zł brutto-Kontakt telefoniczny 58-531-51-88 lub osobisty
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE CARINA ADAM ANDRYJENKO - 2017-11-29 - Tczew (pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-10-22 - Warszawa (mazowieckie)
Przytowywanie i wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Strzałkowo (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ,MENU Z ORYGINALNYCH PRZEPISÓW KUCHNI WIETNAMSKIEJ, ZAMAWIANIE PRODUKTÓW OD DOSTAWCÓW I KONTRAHENTÓW POCHODZENIA WIETNAMSKIEGO,
kontakt przez PUP - 2018-04-06 - Łódź (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków i dań gorących oraz cateringu.
Flis Zbigniew - 1. Firma Handlowo - Usługowa "HERMES" 2. Dom Weselny "U Flisa" - 2018-05-14 - Oleszyce (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-11-06 - Warszawa (mazowieckie)
zakres obowiązków związany z wykonywaniem pracy kucharza
ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ - 2017-03-01 - Świdnica (dolnośląskie)
- sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń gastronomicznych.- obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna).,- obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw,- utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy.
GUBERNATOR SERVICE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-11 - Wyszków (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców ZDPS. Utrzymanie czystości w kuchni i pomieszczeniach należących do kuchni.
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń - 2017-09-08 - Wieleń (wielkopolskie)
przygotowanie dań zgodnie z zamówieniem klienta
"KAMELEON" Tomasz Miszewski - 2018-10-08 - Wąbrzeźno (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie dań, półproduktów obróbka surowców dbałość o czystość na stanowiskach pracy
Pizzeria Banolli logistyka - 2016-09-13 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków - opracowywanie receptur - zamawianie i przyjmowanie towaru na potrzeby kuchni - dbałość o wysoką jakość serwowanych posiłków.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Maciej Chałupka - 2017-08-18 - Legnica (dolnośląskie)
przygotowywanie masy mącznejdo wyrobów garmażeryjnych, przygotowywanie farszu do pierogów, krokietów, klusek z mięsem
kontakt przez PUP - 2019-03-22 - Głowno (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni żywienia zbiorowego, w szkole podstawowej dla 200 osób
INVESTO Kamil Stopikowski - 2016-08-12 - Kazuń Nowy (mazowieckie)
praca w kuchni, przygotowywanie posiłków
Bar Restauracja " U Chłopa " Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki - 2018-05-10 - Hrubieszów (lubelskie)
zaopatrywanie w towar działów sprzedażowych, układanie towaru na półkach sklepowych, kontrolowanie etykiet cenowych i terminów przydatności do spożycia, zgłaszanie kierownikowi sali sprzedaży braków w towarze, dbanie o właściwą ekspozycję towaru
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Góra (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków w tradycyjnej kuchnii koreańskiej, kontakt z przełożonymi władająścymi wyłącznie j. koreańskim, nadzór nad zespołem pracowników, zaopatrzenie
GANGNAM HOUSE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-02 - Żory (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-01-03 - Smolęcin (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie obiadów,- porcjowanie mięsa,- przygotowywanie surówek i sałatek,- porcjowanie i pakowanie potraw do transportu w termosach, - przyrządzanie i pieczenie pizzy,- utrzymywanie w czystości pomieszczeń, w których przygotowywane są posiłki
kontakt przez PUP - 2017-11-04 - Kobylanka (małopolskie)
Prowadzenie spraw administracyjno- drogowych. Posługiwanie się dokumentacją techniczną. Planowanie i nadzorowanie robót drogowych.
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Włodawa (lubelskie)
przygotowywanie posiłków, obróbka wstępna surowców, wydawanie dań
kontakt przez PUP - 2016-05-09 - Malbork (pomorskie)
Otwieranie kuchni, szykowanie produkcji, obróbka ryb i mięsa, tworzenie list zakupów oraz baz przepisów, sprzątanie stanowiska pracy, tworzenie grafików pracy, organizacja pracy kuchni.Wykształcenie: ZawodoweWymagania: Znajomość obróbki mięsa oraz ryb, znajomość technologii żywienia, znajomość podstawowych przepisów kulinarnych, dyspozycyjność, wytrzymałość fizyczna, umiejętność pracy pod presją czasu oraz w zespole, minimum 2 letnie doświadczenie w zawodzie.Wynagrodzenie: 14,70zł brutto/godzinęPraca na dwie zmiany, również w wolne dni, 25godzin w tygodniu.
CHIEFTEAM MICHAŁ STAUT - 2019-05-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Osiedle Poznańskie (lubuskie)